Top 9 tamilske brudefrisurer

Skal du giftes? Først og fremmest tillykke! Hver pige er forvirret over deres frisure, for uden en perfekt frisure er din makeup ikke afsluttet. I dag er der flere ændringer, der ses i brudefrisuren, og også de fleste af pigerne kopierer nogle stilarter fra filmene.

Som du ved, er det ifølge tamilsk tradition, at trætte en saree, ingen frisure godt til den traditionelle bolle-stil up-do. Denne frisure kan være nyttig for alle sydindiske brude, uanset lokale eller åndelige omgivelser. Beregnet til den moderne brud, tilstedeværelse er ikke noget overlegen end at fortrylle en traditionel stil og tilføje sit eget præg på det.

Mest populære tamilske brudefrisurer til kvinder:

1. Poola Jada:

tamil brude frisurer

I denne frisure en skik til at dekorere brudens omfattende fletning med vidunderligt mønstrede blomster, guld eller perler, noget der giver hende iøjnefaldende blik på hendes bryllup. Brude elsker at vise deres skinnende lange hår vidunderligt flettet plus pyntet typisk med blomster, anerkendt som poola jada (hestehale færdig med blomster). Nogle gange bæres hårforlængelser for at fortsætte fletten længere for et forbedret udseende.

2. En raffineret bagstykke:

Bolle-med-blomster

Dette er en stilfuld bolle og meget velegnet til bryllup. I denne bolle kan du tilføje nogle hårtilbehør, der for det meste består af guld for at bidrage med en vis mængde til håret. Dette trendy look kan også bæres af en ældre pige.

3. Rodet bollefrisure:

Rodet bollefrisure

På nuværende tidspunkt bliver rodet bolle også favorit blandt brudene, fordi du kan teste den så meget du vil. Du kan måske lave en rullet bolle, en bevægelig bolle, en flettet bolle, en bolle med en side, uanset hvad du ønsker. Igen og igen kan en rodet bolle blive mere rodet, hvis du indeholder en chunni over den. Undtagen hvis dit outfit ikke behøver at dække dit hår efter det, råder vi dig til at gå efter det.

4. Plisseret Plus Jeweled udseende:

tamil brude frisurer4

Dette er også en anden populær klar frisure til tamilbrud, der giver et fantastisk udseende, er temmelig krævende at designe. Prøv dette med den nøjagtige slags tilbehør. Af frygt for korte lokker kan dette look opnås ved at udvide håret ved at forlænge håret.

5. Bolle med fletning:

tamil brude frisurer5

Dette er intet andet end en pyntet fletning samt essensen af ​​det traditionelle tamilske brudelook. I stand vil du have den største af begge verdener og derefter beslutte Bun plus Braid. Det er fordi det giver dit hoved den stilfulde bollebetydning sammen med den lange kvindelige fletning ned ad ryggen. Endnu en gang kan du dekorere dette som et magnum opus på egen hånd.

6. Blomstrende sår med flettet frisure:

blomster-fletning

Flet håret på vej til hele dets afstand. Læg pynt i slutningen af ​​fletningen. I øjeblikket skal du dreje fletningen med blomstret tråd, så der ikke sidder nogen åbning fast mellem trådene. Gør brug af hårtilbehør.

7. Pelli_Poola Jada designs:

tamil brude frisurer7

Disse smukke frisurer skal være færdige med en kugleformet eller busket type dekorative ting i bunden af ​​fletningen, typisk kendt som jada kuchulu ellers jada gantalu, der giver tilføjede sprængt look til den samlede brudefrisure.

8. Retro design med læg:

Jada_thumb [1]

I dette er frisurerne kombineret med en ren tuck og derefter ved at lave en bouffant. Det resterende hår skal børstes til et fly ud over flettet, så det bliver rester på den region, der i øjeblikket følger efter bouffanten, er sat op. Du kan også bruge hårforlængelse, tilbehør eller en stor blomstring.

9. ‘Maangtika’ på hår af Mid Parting Plus Back Pleats:

tamil brude frisurer 9

Snit håret i midten øverst for at opnå dette look. ‘Maangtika’ skal sidde ved afrejsen med et stramt hårstræk på bagsiden, hvorfra den plisserede del ville begynde. Gør brug af friske blomster, der ligner jasmin, der er hvid, kan give et elskværdigt præg.