18 forskellige indiske brude makeup -looks, der er i trend i 2021

Hver brud drømmer om, at alt går perfekt og præcist som planlagt til hendes store dag. Der er meget at bekymre sig om lige fra forplejningen til gæstelisten. Hvis det er planlagt i god tid, bør makeup være det mindste af dine bekymringer. Når du har valgt det rigtige outfit til dagen samt den korrekte type smykker og tilbehør, skal du fokusere på den nyeste indiske brude makeup. Dette kan få dit udseende eller til at bryde det. Så din makeup ser nøje ud og vælger hvilken der passer til dig. Uanset om du vil have en sydindisk makeup eller en Kashmiri -brudsmakeup, er der tendenser inden for forskellige former for makeupstilarter og brudebeklædning, læs her for at vide mere.

Indian Bridal Makeup Looks, der er i trend i 2020

1. Indian Christian Bridal Makeup:

Vores idé om et typisk kristent bryllup kredser om den skummende hvide kjole, subtile og elegante makeup og masser af blomster. Selvom de grundlæggende ritualer forbliver de samme i et traditionelt kristent bryllup, er der en lang række forskelle, når det kommer til at bestå af en nordindisk kristen brud og en sydindisk kristen brud.

Nordindisk kristen brude makeup:

Nordindisk kristen brudesminke

I denne særlige type indisk bryllup er brude makeup look fantastisk hvide brudekjoler ved kirkebryllupper i Nordindien og Meghalaya. Den nordindiske kristne brude makeup er ikke en høj en; især effekterne med basen er subtile og naturlige som muligt.

 • Læber: Til læberne kan en lyserød nuance bruges, hvis bruden har tynde læber. Hvis bruden har tykke læber, skal du bruge mat pink i midten med et strejf af hvid glans.
 • Øjne: En blanding af lysebrune og sorte kohlblyanter på den øverste og nedre vippekant med en kantet børste skal bruges til at plette dem for at få en sulten effekt.
 • Smykker: Med dette look ville duftende friske blomster og perlesmykker se super sarte og forfriskende ud.
 • Frisure: Indiske kristne brudefrisurer er Twisted Bun, Simple Accessorized Wavy Pony, Twisted Top Notch Bun og kronelook, bouffant back bun, milkmaid fletning, bouffant bolle og lavt løbende pony osv..
 • Mehndi: Mehndi er ikke en del af deres tradition.

Sydindisk kristen brude makeup:

Sydindisk kristen brudesminke

Saris foretrækkes i de fleste sydlige indiske kristne samfund som bryllupsdragter frem for kjoler, mens kristne i Goa og Konkan foretrækker at bære kjoler frem for saris. Disse saris er normalt silkebånd med kraftigt trådarbejde af guldzari, ofte parret med en bluse af guldbrokade. Disse sareer med hvid eller guld eller beige farve. Kerala kristne brude bærer normalt rene hvide Kasavu saris med brede gyldne grænser kombineret med hvid eller gylden bluse. De kan parre det med et slør, eller de må ikke.

 • Læber: I sydindisk brude makeup fremhæver læberne med farver som fersken, lyserød eller lys rød.
 • Øjne: Fokus er på de subtile nuancer af guld og perlehvid for at sætte øjenmakeupen til at få brude makeup til at se elegant og dejlig ud.
 • Smykker: Guld- og diamantsmykker matchede outfittet – traditionelle halskæder, armbånd, linning, armbånd og jhumkas.
 • Frisure: I det sydindiske brudelook er sløret ofte fastgjort til hovedet, hvor bruden normalt har en tiara.
 • Mehndi: Mehndi er ikke en del af deres tradition.

2. Indisk hinduistisk brude makeup:

Ifølge den hinduistiske mytologi besluttes ægteskaber i himlen og når de er gift, vil båndet vare i syv liv. Så for at fejre dette kærlighedsbånd, lad os se, hvordan en hinduistisk brud gør sig klar til det samme.

Sydindisk hinduistisk brude makeup:

Her er de 4 sydindiske stater, brude makeups er der. Disse sydindiske hinduistiske (Telugu, Karnataka, Tamil, Kerala) brude makeup -stilarter ligner for det meste lignende.

1. Kerala brude makeup:

Kerala brude makeup

Kerala -brude bærer Kasavu saris af hvidt og guld med mange guldsmykker. Elegance og nåde defineres af en malayali brud klædt i en uberørt sari, blomster og tempelsmykker. Brude fra Kerala har en tydelig sydindisk brudesminke, der ser naturlig og fejlfri ud. Kerala hinduistisk brude makeup er meget subtil. Brude pryder deres pande med en smuk rød bindi, da ingen Kerala brudesminke er komplet uden en rød bindi.

 • Læber: Kerala brude makeup indebærer brug af den subtile nuance af fersken eller nuancer af fersken, og prøv en blanding af lyserøde eller røde farvenuancer.
 • Øjne: Smokey Kohl eller Kajal bruger til at fremhæve og dekorere øjnene. Og mindst to til tre lag mascara for at give den den særlige ulm.
 • Smykker: Poothali, Elakkathali, Thalikoottam, Kuzhiminni, Manonmani og Dhalamin er nogle af de traditionelle lange kæder.
 • Frisure: Kerala hinduistisk brudesminke omfatter fletninger med langt hår dekoreret med smukke hvide blomster eller andre blomsterlige tilbehør.
 • Mehendi: Til Kerala -bryllupper er både traditionelle og moderne designs lige populære. Krystalmehndi og tatoveringsmehndi får også fart blandt Keralas brude.

2. Telugu brude makeup:

Telugu brude makeup

Telugu -kulturen indebærer meget enkelhed. Med hensyn til Telugu brudesminke er smykker, frisurer og kostumer meget rige og elegante, så ansigtsmakeupen skal være meget lys for at undgå et meget prangende udseende. Kanjeevarams er den bedste silkesari til et Telugu -bryllup, og det vil give dig et perfekt look ved at tilføje tempelsmykker med guldbajuband.

 • Læber: Det er ikke at foretrække at bruge meget mørke nuancer, da de ikke går med traditionel indisk brudesminke.
 • Øjne: Brug eyeliner til at fremhæve og dekorere øjnene. Mascara bruger øjenvipper i top og bund og afslutter øjenmakeup med Kajal.
 • Smykker: Smykkerne er et enkelt design, og deres kultur foretrækker uslebne diamanter.
 • Frisure: Brudens pryd begynder fra hendes hoved, hvor hendes hår skiller sig fra midten, og en smuk Papidi Billa har placeret sammen med den skillevæg på en sådan måde, at tilbehørets cirkulære klokke ligger lige over hendes pande.
 • Mehndi: Forskellige designs pryder Telugu Bridal Mehndi.

3. Tamil brude makeup:

Tamil brude makeup

Det tamilske samfund, som vi alle kender, tror på enkel livsstil, og det afspejles godt i de ægteskabsritualer, de følger. Derfor vælger det tamilske brud og brudgom et simpelt udseende. Den tamilske brud bærer normalt en zari-kant med lyse sari. De vælger lyse og levende farver som rød, grøn, gul osv. Øjnene fremhæves mest, så resten er enkel. Smykker er tungt guld.

 • Læber: Tamilske brude foretrækker for det meste røde eller koral nuancer.
 • Øjne: I denne indiske brude, vælg øjenmakeup farver er en skinnende gylden eller skinnende øjenskygge af kobber. For områder nær øjenbryn ser en lysere farve godt ud.
 • Smykker: Bruderne er normalt fyldt med perle, guldsmykker og taljelås, et ornament smidt rundt om livet. Det er alle de tamilske brudes signaturmærke.
 • Frisure: I denne tradition pynter håret med en flok jasminblomster og andet tilbehør.
 • Mehndi: Paisley -print, blomsterarkitektur, påfugl, elefant osv. Er forskellige mehendi -designs som en del af tamilsk brudesminke.

4. Karnataka brude makeup:

Karnataka brude makeup

Bryllup i staten Karnataka er for det meste en simpel affære, og der er mindre show af pomp og glamour og mere fokus på de traditionelle ritualer. Når det kommer til bryllupper, foretrækker kannadianerne at holde sig til de ældgamle ritualer såvel som traditionelle påklædninger. Bryllupsklædningen til en kannadisk brud er stærkt dekorativ, som er parret med den traditionelle 9-yard saree kaldet Navvari.

 • Læber: I Karnataka brude makeup bruger røde og lignende farve læbe nuancer mest.
 • Øjne: I denne tradition ser brudens øjne lyse udseende. Du kan bruge eyeliner og mørk nuance af øjenskygge.
 • Smykker: Bruden bærer mange guldsmykker som Maangtika, flere guldhalskæder, Kamarbandh omkring livet, jhumkas i ørerne og også grønne glasarmbånd i hendes hænder, der ligner en Maharashtrian -brud.
 • Frisure: Traditionelt gør en kannadisk brud sit hår i høj bolle eller fletningstil og pynter det med en masse blomster.
 • Mehendi: Mehendi / henna er blevet en integreret del af makeup af en brud i årenes løb, uanset hvilken region eller religion hun tilhører. Og så påførte selv en Kannada -brud henna på hænder og fødder før brylluppet.

Nordindisk hinduistisk brude makeup:

Her er de nordindiske hinduistiske brudesminke der er. Det er de forskellige stilarter og kultur for en separat stat.

1. Odisha Brude Makeup:

Odisha Brude Makeup

Traditionelt er bruden prydet i en gul sari kendt som BoulaPatta med en rød kant. Moderne Oriya -brude foretrækker imidlertid at bære udførlige saris som Benarasi eller kanjeevaram eller endda lokale røde Ikkat silkesaris eller lignende farver med udsmykkede zari- eller paljetter. Hun parrer sarien med en smuk brokadebluse. Dupattaen eller Uttariyo er en anden nødvendig del af Oriya -brudens bryllupstøj. Bruden bærer et matchende hovedtøj som brudgommen.

 • Læber: I Odisha brude makeup bruger for det meste lyserøde eller røde farver læbe nuancer.
 • Øjne: I denne tradition er øjne lyse udseende, du kan bruge eyeliner, glitrende eller mørk nuance øjenskygge.
 • Smykker: Bruden bærer normalt smukke smykker, helst lavet af guld, herunder halskæde, øreringe, armbånd og ringe.
 • Frisure: Forskellige former for frisurer er lange fletninger, Fancy fletningssokebunke, rodet lav bolle, juveleret frisure osv..
 • Mehendi: Mehendi / henna er blevet en integreret del af makeup af en brud gennem årene. Traditionelt bruger Alta at farve hænder og fødder på en Odisha -brud.

2. Gujarati brude makeup:

Gujarati brude makeup

Bryllupper i Gujarat er sjove og sjove ting. Gujarati -mennesker nyder brylluppet på en meget traditionel måde, med traditionelle bryllupstøj og ritualer, der symboliserer kulturen i Gujarati. En brud fra Gujarat ville bære en rød og hvid sari kaldet Panetar. Makeup til Gujarati -brude er generelt holdt enkelt, med vægt på at forbedre deres funktioner og gøre ansigtet lysere. Bindis, der indrammer øjenbrynene, hjælper med at gøre brudens udseende ekstra specielt.

 • Læber: En dyb farve skygger forstærker læberne.
 • Øjne: Mørk farve eyeliner, falske vipper, Kohl og masser af glans på øjenlågene bruges til at afslutte øjnene, hvilket vil give et slående look.
 • Smykker: Traditionelt bærer Gujarati -bruden mange Kundan -smykker, maangtika, armbånd, etniske øreringe, halskæder og armbånd.
 • Frisure: Normalt fejes håret op i en klassisk bolle, og elegant hårtilbehør fuldender looket.
 • Mehendi: Mehendi -designs som blomster- og påfugldesign, enkle motiver, symmetrisk design, mehndi i armbåndsstil eller armbånd mehndi udgør Gujarati brudelook.

3. Rajasthani brude makeup:

Rajasthani brude makeup

Der er noget rigtigt ved en Rajasthani -kvindes brudekjole. Normalt er Lehenga eller ghagra lavet af silke og præget med broderi. Odhni eller sløret er en væsentlig del af traditionen i Rajasthani og bruges til at dække brudens hoved. En Rajasthan-brud ville sandsynligvis bære Borla (kugleformet hårafskæringspynt) med en mere farverig lehenga. Bruden ses med de tunge smykker og Lehenga med let makeup med bundet hår.

 • Læber: Bleg lyse læbe farver, pink, røde farver bruges mest i Rajasthani Bridal look.
 • Øjne: Kohl og mascara bruger til mørket og fremhæver øjnene.
 • Smykker: Rajasthani -brudens vigtige smykkestykker er ‘Bor’, ‘Timanniya’ og ‘bajuband’.
 • Frisure: Topknudebolle, klassisk fletning, fishtail fletning, puff, side Juda, simpel pony er alle Rajasthani brudefrisurer.
 • Mehendi: Sammen gør paisleys, blomstermønstre og fine linjer dette design til et stedsegrønt og populært brudevalg i dette indiske bryllupslook.

4. Marathi brude makeup:

Marathi brude makeup

En Marathi -brud er defineret af enkelhed, elegance og et funklende smil. Marathi -bryllupsmakeupens subtilitet understreger hendes indre skønhed, der lyser hendes enkle påklædning. En traditionel Marathi-brud pryder en PaithaniSaree (et tofarvet silkestof), håndvævet i et par måneder af håndværkere. En Marathi brude PaithaniSaree er lavet af ren silke og er normalt af en bladgrøn, gylden gul eller aubergine farve med usædvanlige zari -grænser og traditionelle motiver af en papegøje, påfugl eller blomster.

 • Læber: Go-to valgene i Maharashtrian brude makeup er subtile nuancer af rødt og koral.
 • Øjne: En hel linje af mørk kohlforing bruges langs vandlinjen og vippelinjen og får øjnene til at se naturlige form.
 • Smykker: Perlesmykker bruger Marathi -brude, og derfor er alle smykker fra bruden den perfekte blanding af guld og perler.
 • Frisure: Marathi brudefrisurer finder ud af det tilbehør, som de pynter med – Brudebolle med mundavalya er en sådan type.
 • Mehendi: Patolazari arbejde Marathi mehndi design, påfuglinspirerede Marathi Mehandi designs, motiv Marathi mehendi designs er de nyeste Marathi brude mehendi typer.

5. Punjabi brude makeup:

Punjabi brude makeup

Mens rød er den traditionelle bryllupsfarve for alle indiske brude, er det kendt, at Punjabi -brude også vælger andre farver som grøn, guld, fuchsia og orange. Bruden bærer en lehenga med en matchende dupatta, som hun dækker sit hoved med. Brude bærer mange smykker, nogle af guldet, mens nogle kan være moderne smykker. Brudens svigerinde binder et Kalire-sæt til hendes håndled. Disse er kuppelformede guld- eller sølvornamenter med flere dingler fastgjort til dem.

 • Læber: Punjabi brude makeup har levende lyse læbe farver som rød, pink, brun osv., Der matcher det overordnede bryllup påklædning.
 • Øjne: Punjabi brude makeup look indeholder røgfyldte øjne, tilføj glitter og glam, øjenforlængelser, langvinget eyeliner for at forstærke skønheden.
 • Smykker: Brude Kalire, Mangtika, armbånd, Nath, Chooda (en traditionel farvet rød og elfenben armbånd sat i multipla på fire), Kamarbandh og Paijaniya er nogle af de nødvendige komponenter.
 • Frisure: Punjabi frisure er kommet med mange variationer, såsom slidt op, ned eller formel.
 • Mehendi: Brudesignerne i Punjabi Mehndi har et rigt blomstermotivarbejde og smukke pryddesigner, der gør dem unikke på deres egen måde.

6. Bengali brude makeup:

Bengali brude makeup

Hvis du var en bengalsk brud, ville du være draperet i den traditionelle Atpoure -stil i en rød Benarasi silkesari med zari -arbejde overalt. Et bengalsk brude makeup-look har en fed rød læbe, rødme og skarpvinget eyeliner for at fremhæve den bronzeagtige øjenskygge, klare, veldefinerede øjenbryn og tætte, frodige øjenvipper for at fremhæve de berømte bengalske mandelformede øjne. Den traditionelle makeup komplimenterer smukt med traditionelle bengalske brudepynt såsom Chandanbindi -designs af hvidt shola -materiale – slidt for velstand og held og lykke.

 • Læber: Bengalsk brudelook har en karakter fra kendisbrude til ægte brude, der tilføjer den lyse røde farve pop på læberne.
 • Øjne: Den bengalske bryllupsmakeup har store og dristige øjne med skinnende øjenskygger og store kohlforede øjne.
 • Smykker: Bengalske brude bærer normalt smykker i fuld guld, mens en matha Patti, en lille krone af guld, to halskæder, hvide og røde armbånd.
 • Frisure: Stilfuld lav Juda eller bolle, bundet frisure, åben frisure er forskellige frisurer. Blomster, bollekæder, Matha Patti og hårspænder bruges til hårtilbehør.
 • Mehendi: Bengalsk mehndi eller rød Alta bruger af indiske kvinder til at dekorere deres hænder og fødder.

3. Indisk muslimsk brude makeup

Islam er en af ​​de fremtrædende religioner i verden og har mere end 1,6 milliarder tilhængere. Bryllup nævnes som et mandat i den hellige Koran er en integreret del af den islamiske kultur. Lad os se, hvordan en muslimsk brud dækker til sin D-dag.

Sydindisk muslimsk brude makeup:

Sydindisk muslimsk brude makeup

På hovedbryllupsdagen eller Nikah -ceremonidagen bærer bruden en kraftigt plisseret lehenga i en lys farve, traditionelt i røde nuancer, med en lang gylden broderet bluse. Dupattaen er draperet over hendes hoved og stylet rundt om hendes skuldre og talje for at følge med de ældgamle traditionelle følelser, mens den viser det udsøgte guldbroderi af brudens tøj og smykker. Maangtika er placeret under hijab.

 • Læber: I denne tradition, ved hjælp af Lip makeup kun de subtile nuancer, der matcher brudens påklædning.
 • Øjne: Kohl skal forbedre udseendet sammen med glitrende øjenskygge.
 • Smykker: Den sydindiske muslimske brud bærer halskæder, besatte øreringe, hovedsmykker, armbånd og talje. Kerala muslimske brude er hovedsageligt disse 3 halskæder slidt – Padi Mala, Aalochana Mala og Chakrakanni Mala.
 • Frisure: Bølget åbent hår og boller med tilbehør er blandt de fashionable frisurer i sydindiske muslimske brude.
 • Mehendi: I det muslimske bryllups makeup -look skaber indviklede designs af mehndi på brudens håndflade, hænder og ben.

Nordindisk muslimsk brude makeup:

Nordindisk muslimsk brude makeup

Den muslimske brude makeup har også udviklet sig, ligesom påklædningen, og er kommet langt fra traditionelle teknikker til makeup. Bruden i Kashmir ligner en engel i Lehenga. I stedet for konventionelle gyldne øjne og røde læber ses muslimske brude også vælge mere glamourøs makeup. Fokus er på intense røgfyldte øjne og farver på bløde læber lige fra pink, koraller og fersken.

 • Læbe: I denne tradition er brug af læbe makeup nuancer rød, pink, brun, der matcher brudens påklædning.
 • Øjne: Øjnene er røgfyldte og mørke. Du kan også bruge sprød, overdrevet grafisk eyeliner til at fuldføre looket. Et par tykke mascara -frakker og falske vipper matcher dette look.
 • Smykker: Øreringe kaldet Kundals, ankler er kendt som Nupura, og månen som et hovedpynt, af hvilke variationer du kan se i næsten hvert indisk bryllup, kaldet Dekdaman, er alle væsentlige dele af brudesmykker.
 • Frisure: Boller og fletninger dekoreret med skinnende tilbehør er i trend.
 • Mehndi: Blomstret, indviklet, grønt, motiv, geometrisk er de forskellige slags mehndi -designs.

4. Indisk buddhistisk brude makeup

Et buddhistisk bryllup er meget forskelligt fra bryllupper i andre religioner. Det er vigtigt, at det ikke er i overensstemmelse med frelsens vej, som forkyndt af Lord Budhha. Her er hvordan en buddhistisk brud gør sig klar.

Sydindisk buddhistisk brude makeup:

Sydindisk buddhistisk brudesminke

Ligesom religion er buddhistiske bryllupper dybt åndelige, hvor der lægges mere vægt på løfteopfyldelse frem for strenge religiøse skikke. Buddhistiske bryllupper adskiller sig markant fra bryllupper i andre kulturer i Indien, uden noget pomp og show. Bruden bærer saree, der normalt er en hvid nuance sammen med NalalPata, der er et hovedpynt, vedhæng, smykkestil karma -bånd, armbånd og værker.

 • Læber: Lyse nuancer af læbefarve bruger til den sydindiske buddhistiske brudesminke.
 • Øjne: Denne sydindiske bryllupsmakeup er enkel og ædru. I denne traditionelle øjenmakeup bruges kun kajal og mascara.
 • Smykker: Smykker inkluderer perle, guldsmykker med Maangtikka/ Nalalpata, der følger med den overordnede kjole. Bruden bærer også gylden Kamarband.
 • Frisure: Frisure inkluderer bolle med gajra og andet dekorativt hårtilbehør.
 • Mehndi: Elegant Henna -design gør det muligt at starte fra håndfladen op til albuerne.

Nordindisk buddhistisk brude makeup:

Nordindisk buddhistisk brudesminke

Tai Phake Buddhists community er en type nordindiske buddhister; disse mennesker har et simpelt ægteskab. Bruden og gommen bærer traditionelt tøj i Muga silkesæt, håndvævet derhjemme. Bruden bærer normalt en hvid sari med en gylden kant, også kaldet Mekhela Chador. En Assam-brud ville bære Muga-silken mekhela hvid og guld, en omsluttet nederdel med en bluse og et chador-sjal.

 • Læbe: Læbeskyggen bruger mest en anstændig rød eller en lysere nuance.
 • Øjne: Kajal, Kohl, mascara, eyeliner og øjenskygge bruger til at give øjnene et defineret udseende. Der er et bredt mørkt look for at forbedre brudens øjne.
 • Smykker: Enkel slags guldsmykker med traditionelt udseende smykker ved brudehalskæden, øreringe og armbånd.
 • Frisure: I denne tradition skal du bruge bollefrisørstil med noget tilbehør.
 • Mehendi: Mehendi -designet dækker håndfladerne og er elegant og enkelt.

5. Indian Jain Bridal Makeup

Betragtes som en af ​​de fremtrædende religioner i Indien, har Maharashtra den højeste befolkning i Jains. Bryllupene i dette fredselskende samfund er ret enkle og styres af en masse indviklede ritualer som markeret i deres religiøse tekster.

Sydindisk Jain brude makeup:

Sydindisk Jain brude makeup

Hovedsageligt i Maharashtra og Karnataka findes Digambar Jain -samfundene, og dermed påvirkes Digambara -ægteskabsritualerne af Syd- og Vestindiens. Bruden bærer traditionel saris med en gylden kant sammen med den traditionelle slags smykker. Brudens udseende er enkelt, naturligt og fejlfrit. Bruden bærer også en elegant bindi, der fuldender hendes look. Sydindiske guldsmykker er det, der pryder denne brud sammen med Payal. Den sydindiske brude makeup -højdepunkt er øjnene. Øjenmakeupen skaber det drama, der er nødvendigt for outfittet. Brug guld og gule lyse skinnende nuancer til øjenmakeup.

 • Læber: De fleste af Jain -brudene foretrækker generelt røde og lignende farver.
 • Øjne: Bedste indiske brude makeup til Jain brude bruger falske øjenvipper med mascara. Og øjnene er dækket med Kajal, og vinget eyeliner vil gøre øjnene endnu mere fængslende.
 • Smykker: Smykkerne er fantastiske, en kombination af traditionelt udseende og moderne stil, der giver perfekt tilbehør. Nath, Bajuband er iført for at tilføje en ekstra charme til hele udseendet af en sydindisk brud.
 • Frisure: En frisure med en gajra og maangtikka er på farten for denne brud.
 • Mehendi: Indviklede traditionelle mehndi -designs bruger en sydindisk Jain -brudes hånd.

Nordindisk Jain brude makeup:

Nordindisk Jain brude makeup

ShwetambarJains koncentrerede sig hovedsageligt i Gujarat, Rajasthan og Uttar Pradesh, Nordindien, derfor involverer denne type Rajasthani brudeudseende bruden i Lehenga og choli. Fortrinsvis er røde og lignende farver generelt. Lehengas har ofte tungt broderiarbejde med perler og guldtråde. Nogle gange er de broderiarbejde med sten og krystaller. Hun parrer sin lehenga choli med en Odhni, der skal være lige så tung og ganske uigennemsigtig, som Marwari -bruden muligvis skal holde ansigtet dækket under hele brylluppet.

 • Læber: Lipfarven er normalt rød eller supplerer brudens outfit
 • Øjne: Brugen af ​​Kohl og mascara er lidt bevidst og generøs for at markere eksistensen af ​​de store øjne, der på en bestemt dag har brug for lidt forkælelse.
 • Smykker: De fleste smykker, der bruges til bruden, er udførligt arbejde udført af Jadau, Meenakari og Kundan, som er en specialitet i Marwar -regionen.
 • Frisure: Den nordindiske brudefrisure i Jain involverer en smuk fletning. Normalt inkluderer håret, udseende, en behagelig bolle eller frisure med hovedet tilbage for at holde Rakhri godt.
 • Mehendi: Designet omfatter påfugle, mangoer, blomster og netperler. Disse designs er unikke, fordi de dækker hele hånden, fra fingerspidserne til albuen.

Yderligere tips:

Følgende er nogle andre tips, som en brud bør overveje, så hun kan se bedst på sin D-dag:

 1. Rensning, toning og fugtgivende er regelmæssigt uden fejl fra mindst tre måneder før brylluppet.
 2. Exfolier huden regelmæssigt og vask dit ansigt 2-3 gange om dagen.
 3. Start med almindelig ansigts- og hårspa mindst en gang om måneden og start mindst 6 måneder før.
 4. Start med hjemmemedicin for at forbedre hudfarve og hudkvalitet.
 5. Masser dine hænder og fødder regelmæssigt med olivenolie for at holde dem bløde og smukke.
 6. Mediter regelmæssigt. Et lykkeligt sind resulterer i glødende hud.
 7. Drik rigeligt med vand og detox din krop regelmæssigt.

Det indiske bryllupslook defineres af regionens unikke skikke og rige historie. Vi håber, du har nydt at læse om indiske brudeudseende og deres betydning. Disse er nogle af de mest elegante indiske brudeudseende. Så hvem stjal dit hjerte fra en af ​​disse? Efterlad dine kommentarer i nedenstående og fortæl os – vi vil meget gerne høre fra dig! Del denne artikel på hendes væg. Hun vil elske dig for evigt!