9 Bedste vinter brude makeup tips

Jeg elsker tanken om vinterbryllupper, brugen af ​​levende farver og brise i luften, men vinterbryllupper har sine ulemper. I løbet af vintre bliver vores hud sprukken og tør, det er grunden til, at vinterbrude makeup betragtes som lidt kompliceret. Alt dette skulle ikke forhindre dig i at se rygende varm ud i dit bryllup; det er trods alt den dag, du drømmer om … rigtigt?

Bedste vinter brude makeup tips

For at se perfekt ud under dit bryllup skal du huske på nogle faktorer, og i dag vil jeg dele nogle retningslinjer, der fungerer som en charme.

Fugt og eksfolier: Tør vinter tørrer let vores hud, hvilket kan føre til rødme, sløvhed og for at undgå en sådan situation er det vigtigt at tage forebyggelser. Start med at fugte og eksfoliere din hud regelmæssigt i ugerne op til brylluppet, da dette vil forbedre din teint. Du vil jo ikke lægge makeup på tør og skællet hud, ikke? Jo bedre din hud jo bedre makeup vil se ud.

vinter brude makeup

Højre Base Makeup: Da vores hud tørrer om vinteren, er det virkelig vigtigt at vælge baseret makeup efter temperaturen. Brug fugtgivende primer, da dette hjælper med at forhindre tør og skællet hud; det gør huden silkeblød og foundation glider let efter brug af primer. Når jeg taler om fundament, mener jeg vinterfundament …. Ja, du skal skifte basismakeup ud efter vejret. Gå efter silikonebaserede fundamenter, da de er lette at arbejde, især om vinteren, og vælg pulverfundamenter, da flydende fonde ikke fungerer godt i koldt vejr.

Læber: Du vil ikke have sprukne læber i løbet af D-DAY, ikke? Så vælg læbestift, der indeholder bivoks i stedet for vaselin, da bivoks holder dine læber hydreret og fugtet. Vælg en læbestift med lys nuance, uanset om den er lys rød eller lys koral, da de ser godt ud under brylluppet og vælger en langvarig nuance. For at få din læbestift til at holde længere skal du bruge en LIPLINER, Ja. Selvom du ikke kan lide at bære det, skal du bruge læbeforing, da det vil være en livredder.

Bedste vinterbrude makeup tips 3

• Påfør læbeprimer eller brug foundation til at udjævne læberne

• Beklæd nu dine læber ved hjælp af en læbe, der matcher din læbestift

• Påfør læbestift og dup overskydende læbestift ved hjælp af væv

• Genanvend læbestift, og din læbestift varer hele dagen

Øjenmakeup: Vælg eyeliner og mascara, der er vandtætte og smudsafvisende, fordi du vil fælde tårer under “Bidaai”, og du vil ikke ligne nogen, der har slået dig. Brug brun øjenforing til vandlinje, hvis du er medium til mørk tone, og hvis du har små øjne, skal du bruge hvid eyeliner til at få dem til at se større ud. Du kan også gå efter mørk marineblå mascara for at give større øjne effekt, ikke bære brun mascara, da det får dig til at se syg eller træt ud. Undgå øjenskygger, der indeholder vaselin, da de ikke anbefales til koldt vejr i stedet bruge pulver øjenskygge.

Rødme: Bryllup betyder ikke rosenrøde kinder, gå efter naturlige nuancer. At kende din naturlige skygge knibe dine kinder, indtil du ser lidt farve, og det er din naturlige nuance. Undgå creme rødme om vinteren og gå efter mousse, da de ikke tørrer din hud.

Nogle hurtige tips:

  • Overophed ikke dit kølerum, da det vil forværre dit problem med tør hud. Jeg ved, at du vil have varme om vintrene, men til det skal du finde den rigtige temperatur til dit værelse og din hud.
  • Fugt fugt og fugt. Påfør lotioner og cremer på let våd hud, da det let vil absorbere det.
  • Brug alkoholfrie produkter om vinteren, da produkter, der er baseret på alkohol, har en tendens til at fjerne hudens fugt.
  • Drik masser af vand, om vintre har vi ikke lyst til at drikke vand, men det udtørrer vores hud, som kan se kedelig ud.

Bliv ved med at smile, og følg tipsene, og du vil rocke din D-dag.