Hvordan laver man arabisk brude makeup?

Arabic Bridal Makeup har dramatisk, fed og smuk øjenmakeup med meget blød touch-up på læber og kinder. Det overordnede udseende er meget sanseligt og sofistikeret. Make-up med højre øje er mest vigtigt for arabiske brude. Brugen af ​​farver og nuancer gøres klogt for at tilføje til deres smukke øjne.

arabisk brude makeup

Inden du starter, skal du sørge for at bruge et godt kosmetisk kit og børster. Arabisk make -up handler om at bruge de rigtige værktøjer på den rigtige måde. Her er enkle trin, du kan følge for at få det ønskede udseende til øjnene og fremhæve det overordnede udseende for brude.

Basen:

Ligesom de fleste make-up baser, skal du bruge et godt foundation, corrector og concealer for at give ansigtet en glat og jævn tone. Dette er fordelagtigt at skjule de fine linjer og pletter (hvis nogen) på huden. Brug en fugtig makeup-pude og bland det på huden ved forsigtigt at duppe det over hele ansigtet og øjnene.

Arabisk brude makeup base

Påfør prikker af concealer og foundation på halsen og ørerne. Blend dem til huden og dup med en fugtig pude. Sørg for at bruge den rigtige nuance af bunden for at forhindre det kageagtige udseende. Skjul også mørket over låget og under øjet ved hjælp af en korrektur.

Påfør også foundation på læberne. Dette forhindrer læbefarven i at sprede sig og gør læbestiftet langtidsholdbart.

Øjnene:

Vi starter med øjnene. Påfør en mat nuance langs folden for at give dybde til øjnene. Sørg for, at du ikke bruger en meget mørk tone, fordi dette er en grundfarve og fremhævning kræver meget kohl. For mørk en base, og der er chancer for, at man kan se mørk ud.

Arabisk brude makeup øjne

Giv brugen af ​​smudsfri kohl og en masse øjenskygger øjnene det rigtige look. Brug af nuancer af farver, der tilhører den samme familie som arabisk make -up, involverer ikke mange farver.

Påfør flere lag med en mørk nuance af mascara, der passer godt til din make-up nuance, dette vil tilføre mange volumener til øjenvipperne, så øjnene ser tættere ud.

Læberne:

Fersken og smukke lyserøde er de mest anvendte nuancer til læber. Brug en meget lys nuance til at skitsere læberne og give den en bestemt form. Forsøg ikke at få læberne til at se større ud ved at skitsere det ydre hjørne. Brug en lignende nuance af læbestift, påfør den lette base på de overordnede læber.

Arabiske brude makeup læber

Med en nøgen glans på kun de nederste læber; fuldfør det overordnede look og få læberne til at se fyldige ud. Dette er vigtigt for at tilføre læber glans uden at få dem til at se mørke ud. Påføring af læbestift skal udføres med en pensel for en jævn tone på læberne. Brug ikke mørke nuancer, dette vil give et meget fedt look.

Kinderne:

Der er meget subtile højdepunkter på kinderne, der hovedsageligt består af grundlæggende lyserøde, der ikke har meget glitter. Brug af en glitrende rødme på skyggen kan få et til at se mørkt ud, og unødvendig fremhævelse kan se meget kageagtig ud.

Arabiske brude makeup kinder

Start fra inderste kinder og brug en stor børste til at sprede skyggen ud til det ydre hjørne. Brug af passende børster spiller også en vigtig rolle i enhver make -up.

Arabiske brude makeup børster

Brug af de rigtige bløde nuancer er af allerstørste betydning i arabisk brudesminke, eller for den sags skyld enhver make-up. Det er helt sikkert den største dag i ens liv, og intet kan være bedre end at have en komplet make-over med denne enkle og lette formel.