Hvordan laver man naturlig bryllupssminke?

Prøver du på at få naturlig makeup til dit bryllup? I orden! Det er bedst sikker på, at du ser iøjnefaldende ud på din særlige dag senere end at få skønheden med denne naturlige makeup! Brude leder til enhver tid efter de bedste bryllupsideer, som de kan bruge til at sikre, at deres særlige dag bliver et rigtigt flash.

Alligevel er en af ​​de ting, der slet ikke må forløbe i løbet af din bryllupsplanlægning, din bryllupsmakeup. Mens det er ekstremt enkelt at bestemme en mærkelig bryllupsstil til din betydningsfulde dag, er det naturlige make-up udseende fantastisk, som enhver brud skal gå efter, da dette bedst vil bringe deres medfødte skønhed frem uden at se almindelig ud over almindelig.

Sådan laver du naturlig bryllupssminke

Instruktioner til naturlig bryllupssminke:

1. Begynd med at perfektionere din hud:

Følgelig blander makeup sig let, tidligere vaskes med rengøringsmiddel plus en klud til blødt eksfoliering af dit ansigt. Den bedste, mest naturlige metode til at udføre dette er ved en farvet lotion. Da det er rent, burde du ikke gå tæt på det til din hud, da du skal gøre det ved foundation. Du kan stadig gå noget dybere til at løsne din teint.

2. Ingen overskygning:

Husk, at øjenskygger produceres for at fremhæve dine øjne, ikke for at overvælde dem. I tilfælde af at dit bryllup er lagt ned til vinteren ellers falder, beslutte neutrale toner til dit bryllup makeup. I stand er det i sommermånederne ellers forår, pasteller vil helt sikkert fungere korrekt. På den anden side er det en nødvendighed ikke at gå ud over din øjenskygge. Lys øjenskygge ansøgning kan afsløre dine øjnes skønhed plus bygge dem til at se ud til livet.

3. Skygge øjenlåg:

En blød, brunlig farvetone forbedrer dine øjnes naturlige omrids og mangler at blive vist som skygge. “Vælg en nuance, der er temmelig mørkere end din hudtensor. “Børst det ind i folderne og ned i de nederste vipper; Sørg for, at der ikke er faste kanter. ”

4. Lav en tynd linje:

Når du har påført øjenliner og bruger det korrekt, får du øjnene til at se naturlige skønhed ud og får dem til at se mere åbne ud. Det kan være bedst at gå efter vandtæt såvel som flydende eyeliner af mørkebrun ellers sort farve. Bare observer det, at du vil lave en tynd og naturlig udseende linje på både dine øvre og nedre øjenlåg. Tykkere linjer kan give dine øjne et træt udseende, fantastisk som du bestemt ikke ville have på din store dag.

5. Coating On The Blush:

For at se rosenrød ud sammen med frisk ansigt skal du bruge en creme kindfarve. Støv en pulverblush på toppen vil sammensætte farvepoppen. Få dine kindben til at fremhæve ved at anvende lys rødme i pulverform. Læg mærke til, at den farve, du vælger, vil organisere sig med pusterummet til dine bryllupsmakeupfarver. Overskrid bare ikke tingene.

6. Subtile Amp Up Lips:

Få en smuk nuance (der også holder), vælg en nuance, der matcher dine læber præcist, og pres farven ind i dine læber ved din fingerspids frem for at anvende den åbent fra røret. Fokuser det i midten plus bland ud..

7. Fuld med lang levetid:

Mascara er et mere vigtigt aspekt af din bryllupsmakeup, og disse kan balancere og opbygge dine øjne virker yderligere dramatiske. Prøv at holde dig væk fra tyk mascara -brug, da dette vil få dine vipper til at fremstå enormt unaturligt. Dine øjne ser bedst ud, mens du vælger mørkebrun ellers sort vandtæt mascara.

8. Fed læbe farve:

For at gøre dine læber tiltalende skal du bruge en koordinerende læbestift plus læbeforing, som sammen er i de naturlige nuancer. Det vil være stort, hvis du bruger en hele dagen sammen med langvarig læbefarve til hurtigt at afsætte dig selv fra ture til pulverrummet, så du kan få din læbefarve genanvendt.