Sådan laver du Kerala brude makeup

Indien er et diversificeret land med forskellige kulturer. Livsstilen og bryllupsstile efterfulgt af alle kulturer er forskellige. For eksempel er et Marwari -bryllup helt anderledes end et bengalsk eller et Kerala -bryllup. I dag vil vi diskutere for at diskutere, hvordan man anvender Kerala brudesminke.

Kerala er en stat kendt for sin særlige smag og kultur. Kerala -bruderne bærer generelt en hvid sari med gylden kant ladet med gyldne smykker. Bryllupperne afholdes normalt om morgenen eller dagen. Så makeupen skal ikke være for glitrende. Det skal gøres på en måde, så det matcher påklædningen, og bruden skiller sig ud fra mængden. Elegance er ét ord, en Kerala -brud overholder strengt.

Så her er en lille tutorial, som vil lære dig, hvordan du laver Kerala brude makeup.

Sådan laver du Kerala brude makeup

Sådan laver du Kerala Bridal Makeup:

DET KRÆVES:

 • Ansigtsvask
 • En god fugtighedscreme
 • Concealer
 • Øjenskygge
 • Øjenforing
 • Læbestift
 • Kompakt pulver/ løst pulver
 • Primer
 • Læbepomade
 • Mascara
 • Kajal
 • Læbeglans
 • Lip liner

Ryd op:

En god ansigtsvask bør bruges til at rense urenheder og snavs væk fra ansigtet. Dup dit ansigt tørt med et håndklæde. Følg den med en god toner.

Fugtgivende:

Påfør en god fugtighedscreme efter hudtype, så huden hydreres og der ikke er ru pletter.

Primer:

En primer skal påføres basen, så makeupen kan blive i længere timer.

Concealer:

En god branded concealer skal påføres for at skjule mørke pletter og ufuldkommenheder. Det skal påføres omkring øjet, pletter osv.

Fundament:

Man skal være meget forsigtig, mens man vælger et godt mærkevarefundament. Det skal passe med din hudtone. Generelt bør man tage en tone højere end hudfarven. Ikke 2-3 nuancer, fordi det er når det giver et meget falskt look.

Fundamentet skal påføres prikker i cirkulær bevægelse. Man kan bruge rosenvand for at blande fundamentet med huden.

Øjenmakeup:

Denne del tager helt sikkert det meste af tiden. Det skal håndteres omhyggeligt for at give et subtilt, men stilfuldt udseende til øjet.

Øjenskygge: En glitrende brun eller bronzeskygge bør vælges. Øjenskygge bør ikke påføres i nærheden af ​​øjenbryn. Brug en øjenskygge pensel til at blande det godt. En linje af øjenskyggen skal også påføres det nederste låg.

Øjenforing: Der skal påføres en medium tyk øjenforing. Ving det ikke udad, da vi vil holde det enkelt i dagtimerne.

Kajal: Der skal påføres en medium tyk streg kajal. Der bør vælges en vandtæt og smudsafvisende kajal.

Mascara: To lag god curlingmascara skal påføres.

Rødme:

Med tanke på dagtimerne bør der vælges en nuance tættere på den naturlige rødme. Påfør det på kindbenene for at fremhæve det godt.

Løst pulver/ presset pulver:

Påfør lidt af et løst pulver eller presset pulver. Sørg for, at du ikke anvender det for meget. Bare duft lidt.

Læbestift:

Inden du påfører en læbestift, skal du anvende en god læbepomade for at holde dine læber bløde og hydrerede. Lipliner skal påføres. Man bør gå efter en subtil nuance. Fersken eller nuancer af fersken, en blanding af pink eller rød kan bæres. Påfør læbestiftet med en læbestiftbørste. Glans er valgfri. Brug et kludpapir for at fjerne overskydende læbestift.

Påfør et lag løst pulver, og dup det derefter med et klatterpapir, så læbestiften holder længe.

Bindi:

En stor rød bindi er en vigtig del af en Kerala -brud, og endelig er udseendet færdigt for at stjæle millioner hjerter. Brug disse tips til den særlige makeup, der får det smukke, men subtile look på den vigtigste dag i dit liv. En god frisure bør også vælges, så den matcher makeup og påklædning. Det hele skal se elegant ud i slutningen af ​​dagen.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80