Sådan laver du Punjabi brude makeup

Make-up bekymrer alle brude før deres bryllupsdag. Dette skyldes sandsynligvis, at de aldrig har fået det gjort før, og at eksperimentere med make-up artister måske ikke nødvendigvis passer til alle.

Så her er et par nemme trin, du kan følge og lave din brude make-up på egen hånd. Alt du skal bruge er et godt sæt make-up produkter for at holde udseendet langvarigt og friskt under ceremonierne.

Hvordan man laver Punjabi brude makeup

Punjabi brude makeup tips og teknikere:

1. Base:

Inden påføring af grundmakeup skal du rense ansigtet grundigt og påføre lidt fugtighedscreme. Gnid derefter isterninger i ansigtet for at lukke porerne og føle sig friske. Påfør korrektur på problemområder for at give en jævn tone til hud og hals. I stedet for prikker skal du bruge streger af korrektur til en jævn blanding.

Påfør derefter foundation over hele ansigtet, især omkring øjnene, halsen og kæbekanten med prikker. Derefter klappes det på huden for at blande med en våd make-up pad. Dette vil give en glat base og et lyst udseende til ansigtet.

Til sidst forsegles basesminken med compaq. Brug den skygge, der matcher fundamentet. Undgå at gøre pulveret for meget, da det kan gøre udseendet meget kageagtigt.

2. Øjne:

Dernæst kommer øjnene. Til at begynde med påføres løst pulver over øjenlågene og under øjnene.

Punjabi brudesminke har et fedt glitrende strejf på øjnene, så brug en let base over øjenlågene, især på det indre hjørne af øjnene.

For at give øjnene en dimension, skal du bruge en mørkere nuance på det ydre hjørne og blande sammen. Anvend de indre og ydre hjørneskærme igen, og blend for en mørkere finish.

Til pandebenet skal du bruge et glitter, der matcher tøjet. Påfør en lignende base på pandebenet, derefter glitteret og blend godt for en glat finish.

Brug 2 lag sort mascara og sort eller brun øjenliner på lågene.

For at afslutte øjenmake-up, påfør mørk kohl eller Kajal under øjnene og afslut med et citat af farvet Kajal, hvis det kræves.

3. kinder:

For et glitrende look skal kinderne fremhæves klogt, så det ikke får ansigtet til at se meget kedeligt ud. Så sørg for at bruge en basiskygge eller en med ferskenrosa undertoner.

Påfør grundtonen på kæbelinjen først. Start indefra og bevæg dig med opadgående strøg til panden. Dette vil forbedre ansigtstræk og få ansigtet til at se længere ud.

Påfør en bronzer med fin glitrende finish i samme mønster på kindæblet. Brug ikke en meget skinnende eller en meget mørk nuance. Dette får dig til at se kedelig ud. Undgå også at bruge en creme baseret blusher. Ansigtet vil se fedtet og mørkt ud på ingen tid.

4. Læber:

Til den sidste berøring skal du bruge en passende læbestiftfarve og anvende som følger.

Brug foundation på læberne og sæt det med pulver.

Med en læbeforing definerer du læberne. Skits ikke på ydersiden for at forme læberne, det får læberne til at se brede ud.

Brug derefter grundfarven og påfør et jævnt lag med en tynd læbebørste på underlæben. Påfør en mørkere pels på overlæben, hvilket får læberne til at se fyldige ud.

Afslut med glans på underlæben og blend med børsten. Brug meget lys glans på overlæben.

Du er nu klar til din store dag. Ved at følge disse hurtige og lette trin får du et professionelt udseende uden at bruge en formue på dyre salonpakker. Frem for alt, hvis du laver make-up på egen hånd, vil det helt sikkert give et hundrede procent tilfredsstillende resultat.