10 berømte bryllupsrejsesteder i Shimla

Shimla er et af de bedste bryllupsrejse -steder i Indien. At være en bakke station, klimaet og maleriske af grønne bakker og snedækket top gør det favorit for parene. Der er også tætte skove af gran, eg og nogle blomsterfyldte enge. Der er mange templer at besøge. De eventyrlystne par kan endda prøve trekking og gå gennem lange køreture gennem bakkerne. Vi har tilmeldt os nogle smukke bryllupsrejsesteder i Shimla med billeder.

Berømte bryllupsrejse steder i Shimla med billeder:

1. Glen:

Glen er et smukt picnicsted i Shimla, med å strømme forbi gennem de tætte skove. Det er i nærheden af ​​Cecil Hotel og Kennedy House, så hvis par bor der tilbage, skal de besøge dette sted for nogle rolige og fredfyldte øjeblikke med deres kære.

2. Kufri:

bryllupsrejse steder i shimla

Kufri har fået et navn på sports- og turistkortene i Indien på grund af sine skiløjper, Seed Potato Farm og Food Craft Institute. Kufri i Shimla er et gunstigt sted om vinteren på grund af dets sport, og eventyrlystne par ville have en fest her. Det giver også en smuk udsigt over Badrinath, Kedarnath, Shiwalik og Pirpanjal Ranges, der også fra en ganske højde.

3. Summer Hill:

Summer Hill er en smuk malerisk, i forstæderne på Shimla. Det tilbyder gåture i skyggen, til parene i uforstyrrede omgivelser giver dem lidt kvalitetstid til at være sammen med hinanden. Det berømte Himachal Pradesh -universitet ligger her.

4. Kristus Kirke:

Christ Church ligger på højderyggen og er den næstældste kirke i den nordlige side af Indien, bygget i 1857. Den har et majestætisk udseende, der har farvede ruder. Kirken repræsenterer, håb, tro, næstekærlighed, tålmodighed og ydmyghed. Det er kendt for at være synonymt med Shimla, ingen kan tælle byen uden denne kirke.

5. Tattapani:

Tattapani er en varm kilde, som parrene kan gå og tage en dukkert i. Det forynger kun kroppen, men er terapeutisk. Der er en turistbungalow, der kan rumme omkring 20 personer. Hvis parrene kan være så heldige at finde den ledige, ville det være let for dem, og de skulle ikke rejse meget.

6. Mashobra:

Mashobra er et populært picnicsted i Shimla midt i skov af eg og fyr. Det giver parrene et sted at gå og tale, og ville så ikke engang vide, hvordan tiden flyver, i den smukke natur. Området, der støder op til Mashobra, er berømt for æbleplantager, selvfølgelig æbler i gul, grøn og rød. Der afholdes en årlig messe kaldet Sipi Fair hver juni. Vi ser en dame nedenunder, glad i sin eventyrsport, der bevæger sig fra et punkt til et andet på reb.

7. Fagu:

Fagu har en meget idyllisk omgivelse og er hovedsageligt for par, der søger ensomhed og ro. Den er også fuld af æbleplantager, og udsigten til Himalaya er meget smuk fra Fagu. Det er også et meget populært trekkingsted i Shimla.

8. Kamna Devi:

Kamna Devi er et tempel og et populært picnicsted beliggende nær Bioleauganj. Det giver parret et meget anderledes syn på Shimla, så hvis de har brugt tid i byen, burde de komme et stykke og se en anden side af det. Denne bakke er kendt under navnet Prospect Hill. Sommerbakken og Jutogh kan ses herfra.

9. Narkanda:

Narkhanda i Shimla viser en betagende udsigt over snelinjen i Himalaya og også de tætte skove. Hatu -toppen er i 3.143 meters højde cirka 8 km væk fra Narkanda. Om vinteren er skiløb den mest populære sport. Dette er et af de bedste shimla bryllupsrejse steder, så du går aldrig glip af dette smukke sted.

10. Indian Coffee House:

Der er et berømt kaffehus, som alle par ville have lyst til i vintervejret.