Hvordan øges højden naturligt efter puberteten?

Stunted højde kan være en reel svigt, især når du er den eneste blandt dine venner, der kæmper om anerkendelse. Hvor mange gange er du blevet gjort til grin med din højde? Nå, der er en almindelig misforståelse om, at du virkelig ikke kan vokse i højden efter en vis alder, især efter puberteten. Men vi har din redning! Vi fortæller dig nogle af de bedste måder at øge din højde på. De enkle at gøre er rettet mod at gøre hele din øvelse til et let job. Prøv dine hænder med disse strækøvelser for at vokse højere efter puberteten.

Sådan øges højden naturligt efter puberteten

Højdeforøgelse efter puberteten er faktisk mulig. Mekanikken er enkel. Øvelserne vil blot strække dine muskler. Typisk vokser vi mindst 5 til 20 centimeter højere eller kan være endnu lidt højere efter puberteten. En god kost og rutinemæssig motion er tilstrækkelig til at nå dit mål. Sådan gør du det.

1. Hæng om:

Hæng om

Mange mennesker vendte ryggen til de letteste metoder bare for kemisk at have en fysisk ændring. De har indsat serum i deres system og dukkede i en pille eller to hver gang og ventede på, at ændringen endelig skulle ske. En høj stang og noget morgenhængning er dog alt hvad du behøver for at se de endelige resultater for dig selv. Hængeteknikken er en videnskabeligt bevist metode, når du hænger i hænderne fra en robust stang, og fødderne, der skal være en fod væk fra jorden, bevidst skal forsøge at røre jorden.

2. Kør dine bekymringer væk:

Så hvad tænker du at gøre i weekenden? Intet i hovedet? Vi fortæller dig, hvad du kan gøre. En tidlig løbetur kunne udskiftes med et cykelløb fra den ene side til den anden. Cykling er en god måde at øge din højde, hvor dine ben går igennem en meget anstrengende træningssession. Blandt blodgennemstrømningen og muskelsmerterne vil du bemærke dig selv gå lidt højere hver gang du måler dig selv.

3. Tag dine kalorier seriøst:

Tag dine kalorier seriøst

Efter den naturlige vækstperiode er forbi, kan du kun stole på ydre kræfter for at holde din højde konstant stigende, og dertil er et af de grundlæggende krav god mad. Manglen på ordentlige næringsstoffer i din krop ville kun få dig indtil videre med de kemiske piller. For at komme til den højde, du ønsker, skal du begynde at tage din kost i betragtning. Proteiner er bodybuildere, og vitaminerne er plejepersonalet og dem sammen i dit system i en generøs mængde kan hjælpe dig med at opnå den perfekte vækst.

Inkluder meget rødt i dit kød og grønt i dine salater. Et glas mælk om morgenen og et andet om natten parret med et kaliumkraftværk, også kendt som banan, bør også være et must. Bruncherne skulle erstatte den burgerpatty med en sund frugtsalat, og scotch med din middagsbøf skal reduceres til en gang om ugen.

4. Spis rigtigt vokse godt:

Man-v-Food1

Mens vi taler om, hvilken mad der kan hjælpe os med at blive høje, lad os gå over nej-nej til madafsnittet, der skal begrænses fra din kost. Så meget som god mad hjælper os med at blive høje, vil dårlige madelementer og forkert kostplan modvirke det gode, og dermed vil du forblive i en stunted position for altid. Mens du integrerer mere sundhed i din kost, kan du smide de olieagtige pommes frites og de fede burgere ud med for meget ketchup og lidt for krydrede salsaer.

5. Rest To The Bits:

Hvil til bitene

En baby bliver aldrig forstyrret, mens den sover, fordi de sagde, at en baby vokser i søvn. Det mentale pres, som vi går igennem i løbet af dagen, bliver svigtet om natten, når du sover en af ​​grundene til, at du føler dig frisk om morgenen. Ofte kan for meget spænding eller depression føre til søvnløshed, noget der er ansvarlig for hæmmet vækst. Velfortjent hvile er et vigtigt kriterium for at lade dig vokse lang og høj.

6. Cobra -stretch:

Cobra stretch er rettet mod at strække din rygsøjle. Dette vil gøre din rygsøjle fleksibel og styrket. Her er en enkel måde at gøre.

  • Læg dig fladt på gulvet.
  • Læg håndfladerne på gulvet, så det ligger under din skulder. Lad dit ansigt se ned.
  • Bøj forsigtigt din rygsøjle op, så din hage kan forme sig i en forhøjet vinkel.
  • Bøj ryggen så langt som muligt.

Gentag det 4-5 gange, og hver af disse gentagelser skal vare i 5- 20 sekunder.

7. Tadasana:

Tadasana er en effektiv yoga til at øge højden efter puberteten. Yogaen hjælper med at strække alle kroppens muskler, startende fra hoved til tå. Denne strækning vil lægge pres på alle dine kropsdele. Det vil derfor lette produktionen af ​​væksthormon.

  • Stå oprejst og sørg for, at dine ben, talje og hals er justeret i samme linje.
  • Bring dine fødder sammen med dine hænder på siden og håndfladen vendt mod lårene.
  • Indånder langsomt og løft dine arme i opadgående retning, så de er parallelle med hinanden.
  • Løft nu dine hæle og stå på tæerne. Mens du gør dette, skal du strække dine arme opad så meget som muligt. Dine ben og arme skal være lige.

8. Pas på dine daglige vaner:

Dine daglige vaner spiller også en rolle for at øge din højde. Sport og øvelser er den første vane, du skal udvikle for at øge din højde.

Sport som at hoppe, hoppe, volleyball og basketball er de vigtigste fortalere for at stimulere din vækst.

Kostvaner som at drikke rigeligt med vand, indtagelse af passende ost og yoghurtindtag kan også hjælpe med at øge højden. Spinat og sardiner er ved siden af ​​vigtige, når det kommer til at øge højden.

God siddestilling og liggende vaner er andre vigtige ting, du skal huske på.

9. Svømning:

Gad vide, hvordan svømning kan hjælpe? Svømning strækker dine ledbånd, sener og rygsøjle. Brystsvømningssvømningen er den bedste svømmeøvelse til at øge højden. Øv dig dog i at svømme med intensitet, og du vil se, hvordan det gavner din krop som helhed.

Hvis du nogensinde var bekymret, ville du aldrig blive højere efter en vis alder, her er en artikel, der bringer den gode nyhed. Læger og eksperter har foreslået en række øvelser, der inkluderer svømning og andre kosttilskud for at opnå resultaterne. Du vil dog se, hvor gavnlige de er for kroppen med streng og religiøs praksis.