15 bedste bryllupsrejsesteder i det nordlige Indien til nygifte par

Hvorfor tage til udlandet, når du har nogle af de bedste og perfekte bryllupsrejsesteder i vores eget land Indien? Indien er et land, der har en perfekt Kalejdoskopi af de gigantiske Himalaya, de disede floder og de mousserende søer i Nordindien. Der er nogle af de bedste bryllupsrejsedestinationer i Nordindien, som helt sikkert vil tage pusten fra dig og betage dig i sin skønhed. Her er somrene behagelige; monsunen er grøn og vintrene er kølige – perfekt til en bryllupsrejse. Så hvad venter du på, bare fortsæt og book en af ​​følgende vidunderlige destinationer til dine drømme bryllupsrejse Steder i Nordindien?

Romantiske bryllupsrejsedestinationer i Nordindien med billeder 2020:

1. Manali:

Bryllupsrejse Steder i det nordlige Indien Manali

Beliggende i Himachal Pradesh er en bakkestation med flere klostre og templer, snedækkede bjergtoppe og dale, malerisk landskab, perfekt vejr, skove med Deodar-træer og grønne enge, der gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i det nordlige Indien.

2. Pahalgam:

Bryllupsrejse Steder I Nordindien Pahalgam

Pahalgam har romantisk vejr og naturskøn skønhed, der er uden sidestykke. Den berygtede Amarnath Yatras sti passerer her og gør det til et travlt turistcentrum. Dens romantiske omgivelser og forskellige turistattraktioner sætter den øverst på listen over bryllupsrejsesteder i Nordindien.

3. Mussoorie:

Mussoorie bryllupsrejse steder

Mussoorie byder på flere turistattraktioner såsom Camel Back Road, Jwalaji -templet i Devi Durga, gamle kirker og klostre, udsigt over solnedgangen og betagende udsigter. Det er perfekt til en rolig bryllupsrejse.

4. Dhanaulti:

Bryllupsrejse Steder i Dhanaulti

Beliggende tæt på Mussoorie, er Dhanaulti roligt og fredeligt. Udsøgt udsigt, stille ensomhed, køligt vejr – gør dette sted perfekt til en bryllupsrejse, hvor du nyder hinanden.

5. Auli:

Bryllupsrejse i Auli

Auli er mest berømt for sine skisportssteder. Et behageligt vejr med æstetisk landskab og skrånende veje, hvilket gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Nordindien. Skiløb ned ad de hvide skråninger af disse bjerge i Uttarakhand er en vidunderlig oplevelse at dele med din nygifte ægtefælle.

6. Shimla:

Bryllupsrejse Steder I Shimla

Shimla har flere grunde til at være et af de førsteklasses bryllupsrejse-steder i Nordindien, som omfatter fortryllende udsigter og attraktioner såsom shopping på Mall-vejen, besøg i Jakku-bakken, Sankat Mochan, Tara Devi-templet og så videre.

7. Leh Ladakh:

Bedste bryllupsrejsesteder i Leh Ladakh

Ladakh er en af ​​de mest romantiske og spændende bryllupsrejsedestinationer i Nordindien. Udover eventyrsport som trekking tilbyder den også andre turistattraktioner som General Zorawar Fort, Leh Palace, Shanti Stupa, Tok Palace, Karma Dupgyud Choeling Monastery og guldstatuen af ​​Maitreya Buddha.

8. Nainital:

Nainital bryllupsrejse steder

Nainital er en lille bakkestation og har romantiske omgivelser og aktiviteter såsom svævebaneture, romantiske gåture langs et spor kaldet ‘Thandi Sadak’, sejlads i Lake Paradise eller trekking gennem skove af deodarer og cypresser og pulserende rhododendroner.

9. Ranikhet:

Ranikhet

Beliggende tæt på Nainital er denne lille by væk fra byens liv og jag og er derfor perfekt til en romantisk flugt. Fyrreskove, frugtplantager, templer, snedækkede Himalaya -toppe og frodige grønne dale – alle gør det til en perfekt bryllupsrejsedestination i Nordindien.

10. Kausani:

Kausani

Kausani ligger ved foden af ​​Himalaya og tilbyder fascinerende udsigt og et perfekt romantisk miljø for at nyde selskabet med din nygifte ægtefælle. Det er et af de bedste steder til bryllupsrejse i Nordindien.

11. Mukteshwar:

Bryllupsrejse Steder I Nordindien

Beliggende mellem Nainital og Delhi, kan dette sted let nås i bil. Ligesom ranikhet giver denne fred sine besøgende en rolig ro, vidunderlig udsigt og det perfekte sted for en flugt med ens nygifte ægtefælle.

12. Rishikesh:

Rishikesh

Rishikesh tilbyder en fantastisk udsigt over bjerge sammen med flere eventyrsport såsom trekking, river rafting og camping. Camping langs bredden af ​​floderne, der passerer gennem Rishikesh, er en populær aktivitet, der gør det til et vidunderligt sted for en romantisk bryllupsrejse.

13. Naukuchiatal:

Bryllupsrejse Steder I Nordindien

Naukuchiatal er en berømt sø med en uhyggelig, mystisk aura omkring sig. Beliggende i Uttarakhand er det et smukt sted at besøge. Den friske luft, den naturskønne skønhed og roen omkring denne sø gør det til et fremragende picnicsted, som helt sikkert kan indgå i en bryllupsrejse.

14. Gulmarg:

Gulmarg

Gulmarg er bedst kendt for sin svævebane, også kaldet en ‘Gondola’ tur. Denne tur skal være en oplevelse for livet. Hvilket bedre sted at tage din mand eller kone til bryllupsrejse end disse højder med sneklædte toppe og fyrreskove i baggrunden?

15. Corbett National Park:

Bryllupsrejse Steder I Nordindien

En anden bryllupsrejsedestination ved foden af ​​Himalaya er Corbett National Park. Bjerge, Sal -skove, Græsarealer, Sissoo -skove og floder, der løber over disse længder, er forskellige slags naturtyper til stede her, som kan nydes på en romantisk campingtur.

Indien er et smukt land og perfekt til en romantisk flugt. Majestæt i Nordindien vil kun gøre dig bedre. Uanset om du vil give et eventyrligt kick-start på din nye rejse i livet eller ønsker at nyde en personlig og fredelig tid med din ægtefælle i naturens fredfyldte skønhed, kan Nordindien give dig alt. Så hvad venter du på, vælg enhver bryllupsrejsedestination i Nordindien fra listen ovenfor og tag til en romantisk flugt med din bedre halvdel?

Bryllupsrejse Steder I Nordindien

Ofte stillede spørgsmål & Svar:

Q1. Angiv de bedste bryllupsrejsesteder i Nordindien i december.

Svar: Nainital, Corbett National Park, Rishikesh, Auli osv. Er blandt nogle af de bedste bryllupsrejse steder i Nordindien for en perfekt flugt i december især for dem, der ønsker at opleve snefald eller få lidt varme med din partner i det kølige vejr udenfor. Vintersæsonen er det bedste tidspunkt at elske, og skønheden i Nordindien er ligesom en prikken over i’et.

Q2. Angiv steder at besøge i Nordindien til bryllupsrejse med sin specialitet?

Svar: Følgende er de forskellige bryllupsrejsesteder i Nordindien:

 • Leh-Ladakh-Oplev paradis i bakkerne
 • Kashmir – Himlen på jorden
 • Shimla – Bliv dyppet i sin hypnotiske skønhed
 • Manali – Fredfyldt og Absolut Magisk
 • Dharamshala – Paradis for dem på en romantisk rejse
 • Nainital – Søernes Land
 • Mussoorie – Tag på en romantisk flugt til Queen of Hills med din Queen of Hearts
 • Rishikesh – En perfekt blanding af spiritualitet med eventyr og romantik

Q3. Hvilke er de bedste bryllupsrejsesteder i det nordlige Indien?

Svar: Følgende er nogle af de mest drømmende bryllupsrejsesteder i nord:

 • Jammu og Kashmir
 • Shimla
 • Leh – Ladakh
 • Agra
 • Rishikesh
 • Mussoorie
 • Manali
 • Nainital
 • Auli
 • Kasauli
 • Dharamshala
 • Khajjar
 • Jim Corbett
 • Chamba
 • Ranikhet
 • Lahaul