Hogyan lehet abbahagyni a gyűlöletet?

A régi mondás szerint „Te nem vagy csúnya, a társadalom az”. Ezzel együtt miért utálod magad? Miért engeded meg, hogy mások diktálják, hogyan jársz, beszélsz, öltözködsz és szocializálódsz? Ön egy szabad szellemű egyéniség, aki isteni stílusban készült, akkor miért engedi, hogy bárki lehúzza a ragyogását? Könnyebb mondani, mint megtenni, de manapság a tizenévesek és a fiatal felnőttek kilencven százaléka alacsony önértékelésben szenved. Ma többet szeretnénk erről beszélni veletek, hogy megtanulja elfogadni a jeleket Íme a jelek arra, hogyan hagyja abba az öngyűlöletet. Ezért kérjük, olvassa el és legyen tájékozott.

Tippek önmagad szeretetéhez:

Láttad a népszerű fiút vagy lányt az iskolában? Nézd meg, hány barátjuk van, és milyen hatalmas rajongóval kell foglalkozni. De várjon, ezt akarja igazán, mert ha mélyen az életükbe néz, ugyanaz a népszerű fiú vagy lány az iskolában magányos gyermek. A boldogság álarcát viselik, és bár félelmetes testük van, jó ruhát viselnek, a gazdag gyerekekkel lógnak és vagány járműveket vezetnek, de mélyen nem boldogok. De ez látszik? Nem, nem, mert megtanulták szeretni önmagukat, nem gyűlölnek olyannak, amilyenek, és emiatt másokat is inspirálnak arra, hogy körülöttük legyenek és kövessék őket.

Az első dolog, amit meg kell értened, hogy egyéniség vagy. Igen, néha a szülők és a barátok, a társadalom általában kegyetlenek lehetnek, és szeretnek összehasonlítani. A tekintetektől a ruhákig, az ételtől és az ételtől, az alvási időtől és a tétlenkedéstől kezdve mindent megítélnek. Ha azonban elfogadta magát, mint egyén a saját szükségleteivel, ne felejtse el figyelmen kívül hagyni mások negatív megjegyzéseit, és élvezze az áldást és a csodát, ami TE vagy.

Tanuld meg, hogy minden TEST egyedi, ezért ha te is szeretnéd ezt a lapos hasizmot, akkor dolgoznod kell érte. Még mindig ehetsz, amit akarsz, és mégis azon dolgozol, hogy megszerezd ezt a fantasztikus testet. Ha fitt marad, boldog marad, és motivált is a jó öltözködésre. Az emberek akkor észrevennék az arcod ragyogását, ami belülről kifelé jön. Ez azért van, mert motiválta magát arra, hogy erős és kellemes legyen, nem másoknak, hanem önmagának. Amikor az emberek látják, mennyire szeretsz olyan lenni, amilyen vagy, saját döntéseiddel és természetes módszereiddel, akkor a barátaid szeretnének lenni. Senki sem akar unalmas és negatív emberrel lenni, ezért meg kell változtatnia önmagát, mielőtt másoknak észrevenné ezt a változást.

Önmagad szeretete mindent megváltoztat:

Nézd meg a tested, a szemed, az orrod, a bőröd, a hajad. Tested minden centimétere te vagy, a csupasz igazság, az istenihez hasonló módon. Meg kell értened, hogy ha vigyázol az elmédre és a testedre, akkor fitt leszel. Ez erőt adna a napi tevékenységek elvégzéséhez és az elméd gyakorlásához. Az egészséges elme soha nem enged teret a negatív megjegyzéseknek és kritikáknak. Azonban nézd meg a negatív megjegyzéseket is, tanulj belőle, és lépj tovább, ne foglalkozz velük.

Ha nem tudja először önmagát szeretni, hogyan várná el, hogy mások tiszteljenek, törődjenek és szeressenek? Azt mondják, minden Veled kezdődik, ami nagyon igaz. Tehát kényeztesse magát, táplálja a testet, az elmét és a lelket, és ha ez megtörténik, automatikusan elkezdi szeretni Önt.