8 berømte bryllupsrejsesteder i Kashmir med billeder

Kashmir er et paradis i Indien. Det er fantastisk smukt og ligger uden for de menneskelige udtryksord. Det er velsignet med naturlig skønhed, snedækkede bjerge, vandfald, søer og andre interessante steder, der viser landets arv og kultur. Det er et ideelt sted til bryllupsrejse på grund af de tiltalende steder i øjet og et behageligt koldt vejr. Kashmir er kendt for at være en af ​​de mest fantastiske bryllupsrejsesteder i Indien. Kashmir har meget i vente for lovebirds. Par kan udforske byer og tilbringe en romantisk ferie. Fra at nippe til Kahwah til grødet samtaler på Shikaras, der er meget at lave i Kashmir. Nedenfor er en liste over berømte bryllupsrejsesteder i Kashmir med billeder.

Bryllupsrejse Steder i Kashmir med detaljer:

1. Srinagar:

Srinagar er hovedstaden i Jammu og Kashmir. Det har mange søer, floder og bjerge dækket af sne. Dal -søen er et meget berømt og krævet sted for bryllupsrejsende; de kan endda leje smukke husbåde. Shalimar Baugh er et smukt monument med designs, arkitektur og skulpturer. Hari Parbat, Hazratbal -moskeen er yderligere to steder at besøge. Det mest romantiske tidspunkt at besøge ville være under sne.

bryllupsrejse steder i kashmir

 • Romantiske ting at lave: Par kan nyde en beroligende og rolig Shikara -tur for at dykke ned i skønheden i Dal Lake, som er omgivet af bjerge. De frodige grønne og smukke dale i byen er et must at besøge. Du kan også besøge den gamle del af denne by og få minder om dens rige kultur. Det er et ideelt sted til bryllupsrejser for par.
 • Sådan når du: Navngivet Sheikh Ul Alam lufthavn er en velstruktureret international lufthavn i Srinagar. Hvis du planlægger at køre med jernbane, bliver du nødt til at nå enten Jammu Tawi eller Udhampur jernbanestationer. Du kan leje taxaer fra stationen for at nå din destination.
 • Overnatning: Lalchowk er kendt for at være hjertet i byen og har mange hoteller at bo i. Du kan bekvemt bestille en femstjernet eller ydmyg ejendom for et godt ophold.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Hvis du vil beundre denne bys blomstrende skønhed, ville april til oktober være det bedste tidspunkt at besøge.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Sørg for at bære varmt tøj, hvis du ikke planlægger at besøge byen i den foreslåede varighed. Husbåde på Dal Lake kan sørge for et behageligt og fredeligt ophold!

2. Ladakh:

Ladakh ligger i Kunlun -bjergkæden i nord og Himalaya -kæden i syd. Dette er et sted med meget mindre befolkning, og derfor er det velegnet til par, der kan lide at bruge deres tid alene. Der er mange klostre, der skal besøges som Hemis, Thiske. Søerne i Ladakh er nogle steder, der ville interessere det nye ægteskab.

bryllupsrejse steder i kashmir

 • Romantiske ting at lave: En af de største attraktioner i Ladakh er Pangong -søen. Nygifte par kan se på denne smukke saltvandssø, der ændrer farve gennem dagen. Nubra -dalen er et must -besøg for par, der ikke har noget imod eventyrene i safari. Magnetiske bakker, Kargil, Khardung La -passet og Zanskar -dalen er andre turistattraktioner i Ladakh.
 • Sådan når du: Leh Kushok Bakula Rimpochee er Ladakhs vigtigste lufthavn. Hvis du ikke planlægger at tage et fly, er Jammu Tawi den nærmeste togstation til Ladakh. Denne togstation ligger 700 km fra Ladakh, men man kan leje taxaer.
 • Overnatning: Grand Dragon og Hotel Lasermo er et af de bedst bedømte hoteller i Ladakh. Leh, der er hjertet i distriktet, har en række hoteller, der giver dig en hyggelig rede.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Maj til september er det bedste tidspunkt at besøge Ladakh. I denne varighed tilbyder Ladakh de smukkeste seværdigheder, og veje er også mere bekvemme for rejsende.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Ladakh er temmelig sikkert som turistmål. Man skal besøge Hemis -klosteret, Suru -dalen og Leh -paladset for at fange Ladakhs kultur og skønhed.

3. Nubra Valley:

Nubra -dalen er kendt for at være en ekstremt kold ørken; den forbliver afskåret fra resten af ​​verden i mere end 8 måneder. Par, der rent faktisk gerne vil ud af komfortzonen og være lidt sporty, kan besøge dette sted. For at nå dalen skal de krydse Khardunga La for at møde Shyok -floden. Den naturskønne skønhed i denne dal er værd at se på.

Nubra -dalen

 • Romantiske ting at lave: De dobbelte pukklede kameler i Nubra Valley kan tage dig med på tur blandt dragende sandklitter. Din elskede vil helt sikkert gerne have ideen om et safarieventyr. Du kan engagere dig i en samtale og vandre din vej til YarabTso -søen, som er en anden skjult perle i denne dal. Du kan også besøge klostre og Maitreya Buddha -statuen, som vil efterlade dig forfærdet.
 • Sådan når du: De nærmeste togstationer til Nubra Valley er Jammu Tawi og Udhampur. Vi anbefaler dog, at du tager et fly, der fører dig til Leh lufthavn. Lufthavnen er cirka 120 km væk fra Nubra Valley.

  Overnatning: Man kan finde logi og billige til luksuriøse hoteller i Nubra Valley. Lejre som Mystic Meadows og Nubra Ethnic er berømte for deres hyggelige indkvartering.

 • Bedste tidspunkt at besøge: April til juni og september til oktober burde være de bedste tider for at besøge Nubra -dalen, da vejret er relativt varmt og behageligt.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Du vil måske proppe din taske med tungt tøj, da det er temmelig koldt derude. Sørg for at besøge Diskit -klosteret og de smukke søer.

4. Gulmarg:

Gulmarg er et af de mest naturskønne områder i Kashmir. Om somrene er den fuld af frodige grønne områder rundt omkring, og derimod er vinteren bare dækket af sne. I 1927 var ski- og snowboardområdet i Gulmarg blevet opdaget af britiske beboere, og de blev tiltrukket af det smukke område. Par, der ønsker en god tid på feriestederne, kan komme til dette sted når som helst på året.

Gulmarg

 • Romantiske ting at lave: Hvad kunne være bedre end en svævebane med alle de smukke enge og dale? Gulmarg Gandola er ekstremt populær blandt turister. Man kan fange dette naturskønne skønhed på dette sted på en tur med en bedre halvdel. Hvis du ikke er bange for nogle kuldegysninger i sneen, skal du besøge de berømte ski- og slædepladser.
 • Sådan når du: Hvis du rejser med fly, ligger Srinagar lufthavn 58 km fra denne betagende beliggenhed. Den nærmeste togstation er Jammu, som er godt forbundet med forskellige byer. Du kan også tage en bus fra byer og byer i nærheden.
 • Overnatning: Khyber Himalayan Hotel and Spa er de mest luksuriøse ejendomme i Gulmarg. Der er en række budgetterede til dyre hoteller tilgængelige i denne region i Kashmir.
 • Bedste tidspunkt at besøge: December slutningen til midten af ​​februar er det bedste tidspunkt at besøge dette sted, hvis du ser frem til nogle eventyr i sneen. Du kan dog besøge Gulmarg om somrene for et ret behageligt og varmt ophold.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Du kan besøge Khilanmarg -dalen og golfbanen for at tilbringe din dag med forskellige aktiviteter. Avantiswami -templet er også en stor turistattraktion.

5. Pahalgam:

Pahalgam er den mest frugtbare region og er rig på vegetation, og nåletræerne er rigelige. Parrene bliver fortryllet med engens skønhed, de naturlige landskaber. At holde sig væk fra den travle by giver dem fred. Det er et sted for eventyrsport som ridning, rafting, kano osv.

Pahalgam

 • Romantiske ting at lave: Dette sted taler romantik, da det er det smukkeste område, der findes i Kashmir. Baisarin bakker, der også betegnes som “Mini Schweiz” er værd at tage en spadseretur på. De frodige grønne omgivelser og snedækkede bjerge i baggrunden vil fange dig med deres skønhed. Kærlighedsfugle kan opleve udødelig sindsro ved at besøge nogle gamle og æstetiske templer.
 • Sådan når du: Den nærmeste togstation til Pahalgam er Jammu. Man kan tage tog og bekvemt nå dette sted. Hvis du tager et fly, er Srinagar lufthavn 95 kilometer væk fra denne bryllupsrejsedestination.
 • Overnatning: Pahalgam har en række hyggelige og luksuriøse kroer, hoteller, logi og lejre. Billige til dyre ejendomme er let tilgængelige for et overkommeligt og behageligt ophold.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Spidstiden er mellem marts til juni, juli til september og oktober til februar. Juli til september markerer monsunsæsonen i Pahalgam. Du kan besøge dette sted i den ønskede varighed.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Tulian Lake, Aru landsby og Valley og Kolahoi gletschere er kendt for deres fantastiske udsigt.

6. Sonmarg:

Sonmarg er kendt som ‘Meadow of Gold’, det ligger i nærheden af ​​Zoji La Pass. Den er fuld af smukke blomster og er berømt for trekkingruter. De steder, hvor parrene gerne vil gå, er Vishanar -søen, Gangabal -søerne og Nilagard -strømmen, der møder Sind -floden, er også en stor attraktion. Toppen af ​​enge giver en storslået udsigt, og par vil gerne ligge der.

Sonmarg

 • Romantiske ting at lave: Søerne, dalene og enge, der ligger her, vil helt sikkert give dig den bedste bryllupsrejseoplevelse. Du kan gå vild med din elskede i skønheden i den storslåede Gadsar eller Vishansar -søen. Hvis din partner ville elske nogle kuldegysninger og spænding ved skiløb, er Thajiwas Glacier stedet for dig. Det er en af ​​de største turistattraktioner og tilbyder dig den bedste sneoplevelse.
 • Sådan når du: Den nærmeste lufthavn fra Sonmarg er Srinagar lufthavn, som ligger 70 kilometer væk. Taxaer er godt tilgængelige i lufthavnen. Du kan også tage skinnen. Jammu er den nærmeste togstation fra stedet.
 • Overnatning: Hotel Rah Villas er en temmelig berømt fem-stjernet indkvartering i Sonmarg. Andre hoteller og loger er let tilgængelige i området.
 • Bedste tidspunkt at besøge: De bedste måneder at besøge Sonmarg er fra april til oktober, da vejret er behageligt og det ikke er ekstremt koldt. Men hvis du er som snemand, er oktober til midten af ​​februar en foretrukken varighed.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Sørg for at besøge de smukke templer og gå en tur i fantastiske dale. Skiløb kan være en perfekt og sjov aktivitet for par.

7. Anantnag:

Anantnag betyder uendelige fjedre på grund af et antal fjedre og søer til stede der. Distriktet har en række kursteder. Om sommeren er det mere sandsynligt, at par kommer her på grund af det behagelige klima. Martland Sun Temple er et berømt turiststed i Anantnag, hvor syv komplekser af templer er sammen. Der er andre områder, som regeringen udvikler, for turister.

Anantnag

 • Romantiske ting at lave: Par kan bare ikke gå glip af de smukke templer og andre betydelige turistsporte i Anantnag. Martand Sun -templet, Aishmuqam -helligdommen og AmarnathJi kræver bestemt et besøg. Kærlighedsfugle kan nyde den guddommelighed, disse steder har at byde på. Bandipore, Imambara Goom og Manasballake er steder, der kan tjene din trang til naturskønne skønheder og fredelige omgivelser.
 • Sådan når du: Anantnag er godt forbundet med større byer med busser. Den nærmeste togstation er Banihal Station. Srinagar Lufthavn ligger 65 kilometer fra destinationen.
 • Overnatning: Anantnag er et meget kendt turiststed og har mange hoteller. Man kan let leje et passende sted at tilbringe ferien.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Det bedste tidspunkt at besøge Anantnag er i sommermånederne, fordi vejret er behageligt og bedst til sightseeing.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Sopore, Parihaspora, LalChowk og frugt- og grøntmarkedet i Betingoo er andre smukke steder, du skal besøge.

8. Bandipore:

Bandipore ligger i de nordlige bredder af Wular Lake, som er den største ferskvandssø i Asien. Det er et godt sted for par at gå på bjergbestigning, fiske, trekking osv.

Bandipore

 • Romantiske ting at lave: Tror du ikke, at de bedste samtaler starter under en vandring? Bandipora er et mindre opdaget turiststed i Kashmir, som byder på smukke dale og søer. Par kan forynge sig selv ved at absorbere den visuelle skønhed på dette sted. Da dette sted er kendt for fiskeri, trekking og bjergbestigning, kan par hygge sig med sådanne aktiviteter.
 • Sådan når du: Srinagar Lufthavn ligger 53 km fra Bandipore. Togstationer, der forbinder til Bandipore, er Hamre og Sopore.
 • Overnatning: Der er forskellige hoteller, hytter og vandrerhjem tilgængelige i Bandipore. Du kan leje et passende sted i henhold til dit budget og præferencer.
 • Bedste tidspunkt at besøge Bandipore: Du kan besøge Bandipore når som helst på året. Overvej det faktum, at vejret er relativt behageligt i sommermånederne.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Bandipore er kendt for sit dyreliv. Man skal være frivillig til aktiviteter som fiskeri, trekking og bjergbestigning.

Kashmir er helt sikkert et paradis på Jorden, og der er ikke noget mere attraktivt end den naturlige skønhed det byder på. Det er en ideel destination for nygifte kærlighedsfugle, der ønsker at udforske hinanden og verden omkring dem. Hvis du kunne indsamle nok oplysninger og forslag, skal du give en feedback. Gå ikke glip af den evige skønhed i Kashmir!