9 bedste bryllupsrejsedestinationer i Sri Lanka

Den fantastiske ø Sri Lanka, omgivet af det lyse blå vand i Det Indiske Ocean, er den perfekte bryllupsrejseport for ethvert nygifte par. Dette land med sol, hav og sand tilbyder et valg for næsten enhver. Det være sig de krystalklare og sandede strande, dyrelivsreservater, templer og arkæologiske ruiner eller endeløse te -ejendomme; intet kan være mere romantisk end at nyde en dejlig aften med din ægtefælle i dette land!

bryllupsrejsedestinationer i Sri Lanka

Du kan også forkæle dig med et udvalg af aktiviteter, lige fra dykning, til trekking over tætte skove og besøge lagunen med syngende fisk eller elefantbørnehjemmet. Mulighederne er bare uendelige! Så her er nogle af de mest utrolige bryllupsrejse -steder, hvor du elsker fugle i denne himmel på jorden:

Mest vidunderlige bryllupsrejsedestinationer i Sri Lanka:

1. Tangalle Beach- Sydøstkysten:

Tangalle-stranden- Sydøstkysten

Lige ved periferien af ​​Yala -junglen er den uberørte Tangalle -strand, som er et af de berømte Sri Lankas bryllupsrejse -steder. Kanterne på denne mousserende krop af turkis vand er fyldt med smukke hoteller og villaer, langs bugter og bugter. De hvide sandstrande er en nydelse for øjnene og får dig til at falde for hende igen!

2. Trincomalee Beach- østkysten:

Trincomalee-stranden- østkysten

Hvis du leder efter en afsondret kystlinje og et roligt hav at tilbringe med din partner, er dette det ideelle sted for nogle intime øjeblikke og solbadning. De mest berømte strande her er Uppuveli og Nilaveli strande.

3. Bentota- Vestkysten:

Bentota- vestkyst-bryllupsrejse destinationer i Sri Lanka

Denne spektakulære lagune er markeret ved foreningen af ​​den hellige flod Bentota Ganges og det mægtige hav og er endnu et af de bedste steder at besøge i Sri Lanka til en bryllupsrejse med sine palmeskyggede kystlinjer. Du kan også forkæle dig med en række eventyrsport i denne kystby, såsom vandski, dykning, surfing osv..

4. Jaffna- Nordvest:

Jaffna- Nordvest

For historieelskere og akademiske entusiaster er dette sted kendt for sin interessante historie- såsom den portugisiske og britiske besættelse sammen med Tamil Liberation-bevægelsen. Gå ikke glip af at besøge Jaffna Fort og Nagadeepa Hindu Temple, når du er her.

5. Yala Nationalpark:

Yala National Park - Bryllupsrejsemål i Sri Lanka

For naturelskere og fuglekiggere er Yala National Park, der strækker sig over et område på 97.878 hektar og ligger i det sydøstlige Sri Lanka, det ideelle valg. Denne halvtørrede skov er berømt for leopardfotografering, forskellige sjældne fuglearter og et udvalg af historiske relikvier.

6. Negombo:

Negombo

Negombo, populært kendt som Lille Rom, er en anden foretrukken Sri Lankas bryllupsrejsedestination. Det er kendt for sit udvalg af skaldyrsdelikatesser, såsom rejer, krabber, hummer og flere arkæologiske rester af den srilankanske kolonisering.

7. Ella, Bandarawela:

Ella, Bandarawela

Landsbyen Ella fra bjergene byder på en uberørt udsigt over endeløse teserier, skovboliger og fascinerende baldakiner. For nogle spektakulære udsigter, gå ikke glip af Ella Rock, Ella Gap. Og Lille Adams Peak.

8. Nuwara Eliya:

Nuwara Eliya - Bryllupsrejsemål i Sri Lanka

Nuwara Eliya er også almindeligt kendt som “Little England” og er berømt for sit rigelige grønt, skrånende landskaber, huse med røde mursten og køller med stemningen i gamle landområder. Must-visit steder omfatter Lover’s Leap Fall, Laksapana Falls, Rawana Falls og de frodige teplantager.

9. Kandy:

kandy - Bryllupsrejsedestinationer i Sri Lanka

Hvis du ønsker at forkæle følelsen af ​​Sri Lankas kultur og lækker lækkerier, er Kandy stedet at være. Huser Buddha’s Tooth Relic, gå ikke glip af Pinnawala Elephant Orphanage og Kandyan -dansen i Kandyan Cultural Center.

Sidst men ikke mindst, når du besøger dette eksotiske land, skal du aldrig glemme at prøve deres lækre lækkerier af symboler, Sweetmeats, Sour og Fish Curry. For honningstønnere er de ideelle tidspunkter at besøge denne ø fra december til marts, når vejret er roligt og bedst. En bryllupsrejse tur til Sri Lanka er et unægteligt smukt valg, og du vil aldrig fortryde, at du har valgt denne destination som din første præference!