9 bedste bryllupsrejsesteder i Andhra Pradesh til par

Andhra Pradesh har floderne Godavari og Krishna, der passerer gennem sit terræn. Den er en stor stat og har flere interessante byer inden for sine grænser, der kan besøges på en bryllupsrejse. Her er de 9 bedste romantiske bryllupsrejse -steder i Andhra Pradesh med billeder til dig blandt dem.

Besøg disse smukke bryllupsrejsedestinationer i Andhra Pradesh:

1. Visakhapatnam (Vizag):

Bryllupsrejse Steder I Andhra Pradesh

Visakhapatnam er en stor havn og har fremragende strande med gyldent sand og klart blåt havvand, der strækker sig ind i horisonten. Yarada Strand og Rishikonda Strand er to sådanne offentlige strande. Udover disse er der flere andre turistattraktioner såsom Katiki -vandfald i nærheden af ​​araku, Indira Gandhi Zoological Park og Borra Caves. Det er et af de fantastiske bryllupsrejse -steder i Andhra Pradesh.

 • Romantiske ting at lave: Hvad er bedre end en spadseretur på stranden med din soulmate? Lad sandet røre dine fødder og indgyde romantik i dig. Beundre skønheden i vandfald og blive overrasket over en fantastisk udsigt over det blå hav. Du kan også bruge din dag på at besøge parker, huler og andre turistattraktioner.
 • Sådan når du: Vishakhapatnam er godt forbundet med større bylufthavne. Du kan tage et fly til lufthavne i Vishakhapatnam og leje taxaer. Vishakhapatnam har også sin egen jernbanestation kendt som Vishakhapatnam Junction.
 • Overnatning: Taj Gateway, Novotel og The Park er en af ​​de 5 -stjernede ejendomme, der kan tilbyde dig et behageligt ophold. Du kan vælge mellem en række hotelmuligheder alt efter dit budget og din komfort.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Oktober til marts er det bedste tidspunkt at besøge Vishakhapatnam, da brændende varme i sommermånederne kan være lidt ubehagelig.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Besøg ikke byen i sommermånederne, da det kan være ekstremt varmt. Glem dog ikke at besøge huler, parker og andre turistattraktioner. Strandene er også et besøg værd.

2. Tirupati:

Bryllupsrejse Steder I Andhra Pradesh

Flere pilgrimme strømmer til denne lille by på alle tider af året. Denne by, der er et vigtigt knudepunkt for fromme individer, er forankret i kultur og religion med flere templer, der både er smukke og har en rig historie. Sri Venkateswara Temple, Sri Govindaraja swami Temple og templet dedikeret til Gud Balaji er kun få af disse. Denne by har også andre steder at besøge som zoologiske haver og museer. Talakona Waterfalls, Deer Park, TTD Gardens og Sri Vari Museum er nogle af disse.

 • Romantiske ting at lave: Hvis du og din bedre halvdel vil investere dine sjæle i nogle guddommelige og fredelige steder, er Tirupati stedet for dig. Berolig dit indre i den hellige atmosfære i smukke templer. Du kan også finde en perfekt romantisk ramme omkring vandfald. Udforsk haver, museer, parker og andre turistattraktioner i din fritid.
 • Sådan når du: Tirupati lufthavn er godt forbundet til større byer i landet. Det er 15 km kørsel fra lufthavnen til hovedbyen. Tirupati har også sin egen jernbanestation.
 • Overnatning: Der er mange femstjernede hotel-ejendomme med gennemsnitlig vurdering i Tirupati. Hoteller, lejligheder og hytter er let tilgængelige i byen. Nogle templer giver også indkvartering.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Besøg Tirupati mellem november og marts, da vejret er køligt og meget behageligt.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Tirupati er kendt for sine templer. Sørg for at besøge Sri Venkateswara -templet, Sri Govindarajaswami -templet og det meget populære Balaji -tempel.

3. Vijayawada:

Bryllupsrejse Steder I Andhra Pradesh

Vijayawada eller Bezawada er en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Andhra Pradesh. Ligesom andre byer i Andhra Pradesh har den templer, historiske bygninger og andre attraktioner såsom museer og parker. Undavalli Caves, Mogalarajapuram Caves, Bhavani Island, Kolleru Lake near Eluru, Prakasam Barrage og Victoria Museum er et par af disse.

 • Romantiske ting at lave: Hvis du har planlagt at tilbringe din romantiske ferie i Vijayawada, har der meget at byde på. Denne destination har masser af parker, grotter og museer at besøge. For en romantisk aften og dampende varme snacks under en samtale, besøg de smukke søer i byen.
 • Sådan når du: Du kan nemt tage et fly eller et tog til Vijayawada, da det har sin egen lufthavn og togstation. Vijayawada er også godt forbundet til forskellige byer med busforbindelser.
 • Overnatning: Fra luksuriøse 5 -stjernede ejendomme til minimalistiske og ydmyge hytter, Vijayawada har en række hoteller til rådighed.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Oktober til marts er det ideelle tidspunkt at besøge Vijayawada. Det har et moderat klima og vintre er meget milde.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Vijayawada er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer. Gå ikke glip af grotter, museer og parker. De storslåede søer er det værd.

4. Nellore:

Bryllupsrejse Steder I Andhra Pradesh

Primært en landbrugsby Nellore kan være en glimrende bryllupsrejse destination i Andhra Pradesh på grund af sine templer, haver, søer og forter eller andre arkitektoniske bygninger. Et par af disse er Mypadu Beach, Pulicat Lake, Venkatagiri Fort, Nelapattu Bird Sanctuary og Penchalakona vandfald, Jonnawada tempel.

 • Romantiske ting at lave: Hvis du vil tilbringe den bedste kærlighedsferie med din bedre halvdel, kan du besøge Nellore. De smukke haver, søer og skove vil helt sikkert efterlade dig forfærdet. Du kan også gå en lang romantisk tur på en strand og lade dine fødder synke i sandet.
 • Sådan når du: Den lokale togstation kan hjælpe dig med bekvemt at nå denne destination. Men hvis du tager et fly, er den nærmeste lufthavn Tirupati. Man kan leje en taxa derfra.
 • Overnatning: Der er anstændige ejendomme til rådighed i Nellore for et behageligt ophold. Du kan vælge et hotel i henhold til budget og præferencer.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Oktober til april er det bedste tidspunkt at besøge Nellore på grund af de passende vejrforhold.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Sørg for, at du ikke planlægger din ferie i sommermånederne, da det kan være ekstremt varmt her. Vandfald, søer, strande og andre turistattraktioner er din investering værd.

5. Chittoor:

Bryllupsrejse Steder I Andhra Pradesh

En stille landbrugsby, Chittoor, ligger på bredden af ​​Ponnai -floden. Det tilbyder et fredeligt miljø med spændende turistaktiviteter som at gå ture, udforske historiske steder og bare nyde hinandens selskab. Horsley Hills er et særligt berømt turiststed her. Andre sådanne steder er Kaundinya Wildlife Sanctuary, Kalavagunta, Gurramkonda, Fort Mogili og Ramagiri. Det er et af de bedste bryllupsrejse -steder i andhra pradesh for ungt par med varmt vejr.

 • Romantiske ting at lave: Hvis du glæder dig til et feriested, der giver dig smagen af ​​kultur, naturskønne skønheder og eventyr, kan du overveje Chittoor som en bryllupsrejse. Horsley Hills er den største turistattraktion i denne by, som du kan udforske med din bedre halvdel. Du kan også tage et blik på dyrelivet i Kaundinya Wildlife Sanctuary. Par kan dele et glædeligt øjeblik med at udforske denne bys kultur.
 • Sådan når du: Chittoor har sin egen jernbanestation med forbindelse til større byer i landet. Den nærmeste lufthavn til Chittoor er i Chennai, hvorfra du kan leje en taxa.
 • Overnatning: Der er en række gennemsnitlige til luksuriøse hoteller, hytter og lejligheder til rådighed til leje i byen.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Da vinter og monsun er det bedste tidspunkt at besøge dette sted, kan du planlægge din ferie i perioden november til april.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Horsley Hills er en af ​​de smukkeste og mest kendte turistattraktioner i byen, som skal besøges af de nygifte par.

6. Kurnool:

Bryllupsrejse Steder I Andhra Pradesh

Kurnool er en af ​​de ældste byer i ikke bare Andhra Pradesh, men hele Indien. Hulemalerier sporer dets eksistens tilbage til den paleolitiske tidsalder. Dette område er således rigeligt i historiske bygninger som Kurnool Fort, Adoni Fort, Mahanandi og Belum Caves. Nallamala Forest og Rollapadu Bird Sanctuary er steder for naturelskere at nyde en række forskellige flora og fauna. Denne fredelige by danner en perfekt ramme om en bryllupsrejse.

 • Romantiske ting at lave: Hvis du og din elskede er klar til at udforske den rige kultur og historie i vores land, er Kurnool stedet for dig. Det er den ældste by i Indien og dermed den mest autentiske skønhed. Par kan bruge en vidunderlig tid på at nå historiens dybder på romantiske steder.
 • Sådan når du: Rajiv Gandhi Internationale Lufthavn i Hyderabad og Tirupati Lufthavn er de nærmeste lufthavne. Kurnool har lokale jernbanestationer forbundet til større byer i Indien.
 • Overnatning: Trident og The Oberoi er en af ​​de mest kendte femstjernede ejendomme i byen. Mellemklasse hoteller er let tilgængelige.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Vintermånederne bør være det bedste tidspunkt at besøge Kurnool, da somre kan være ekstremt varme og ubehagelige til en bryllupsrejse.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Fort som Adoni og Kurnool er meget berømte og skildrer smukt vores lands historie og kultur. Par ville elske indstillingen af ​​disse smukke forter.

7. Amalapuram:

Bryllupsrejse Steder I Andhra Pradesh

En lille by med en rig arv, Amalapuram huser flere vigtige templer dedikeret til utallige guder. Den smukkeste af disse omfatter Appanapalli -templet, Ainavilli Siddhi Vinayaka -templet og Sree Veereswara Swamy -templet. Det er et interessant besøg især for fromme individer. Amalapuram er således et af de kulturelt rige bryllupsrejse -steder i Andhra Pradesh.

 • Romantiske ting at lave: Hvis du og din partner begge er religiøse og leder efter et ydmygt tilflugtssted, er Amalapuram det perfekte sted til bryllupsrejser for dig. Engager dig i den fromme og fredfyldte atmosfære i nogle smukke templer. Det er en perfekt foryngelse for sjæle.
 • Sådan når du: Vijayawada og Rajahmundry er de nærmeste lufthavne til Amalapuram. Man kan bekvemt leje taxaer fra lufthavnen. Palakollu er den nærmeste togstation fra Amalapuram.
 • Overnatning: Der er en række indkvarteringer tilgængelige i byen. Du kan leje et hotelværelse, lejlighed eller hytte efter din komfort.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Vejret i Amalapuram er behageligt hele året, så det bedste tidspunkt at besøge er, når du har rigelig tid til en romantisk ferie.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Amalapuram er beregnet til folk, der ønsker at tilbringe en kvalitetstid i favnen af ​​guddommelighed og fred. Templerne i byen skal bestemt besøges.

8. Secunderabad:

Bryllupsrejse Steder I Andhra Pradesh

Denne by ligner Hyderabad og har en blandet befolkning og flere vigtige historiske bygninger og fæstninger som Golconda Fort, Trimulgherry fort og andre turiststeder at besøge som Hussain Sagar Lake, Konaseema og Birla Mandir. Det er et af de bedste bryllupsrejse steder i Andhra Pradesh. Birla Planetarium, Saidanima Tomb og All Saints ’Church er andre interessante steder, man kan udforske.

 • Romantiske ting at lave: Den rige arv og kulturelle skønhed i denne by vil helt sikkert efterlade dig bedøvet. Du kan tilbringe en romantisk bryllupsrejse med din partner for at udforske søer, huler, templer, forter og andre menneskeskabte mesterværker. Secunderabad vil sikkert efterlade dig fascineret af sine æstetiske udsigter og bryllupsrejsesteder.
 • Sådan når du: Rajiv Gandhi Internationale Lufthavn i Hyderabad og Vijayawada Lufthavn er de nærmeste lufthavne til byen. Sitafal Mandi jernbanestation er en lokal jernbanestation med god forbindelse til større byer i landet.
 • Overnatning: Novotel, Taj og Marriot er et af de berømte femstjernede hoteller i Secunderabad. Mange lav til mellemklasse hoteller er let tilgængelige.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Hvis du vil nyde monsunen i Secunderabad, er slutningen af ​​juni til begyndelsen af ​​oktober det perfekte tidspunkt. Det bedste tidspunkt at besøge stedet ville være vinter.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Søerne, mandirerne og de gamle forter er byens hovedattraktioner. Glem ikke at besøge Birla Planetarium, Saidanima -graven og All Saints Church.

9. Rajahmundry:

Bryllupsrejse Steder I Andhra Pradesh

Denne by er rig på vedisk kultur og går langt tilbage i historien. Godavari passerer gennem den og er en vigtig årsag til dens tiltrækning. Papi Hills, Dowleswaram Barrage, Kadiyapulanka planteskole, Sejlsport i Godavari, Kotilingeshwara Temple, Markandeya Temple, Pattiseema, er nogle af de turiststeder, der skal besøges. Med en så stor liste over interessante aktiviteter at deltage i, er Rajahmundry et af de bedste bryllupsrejsesteder i Andhra Pradesh.

 • Romantiske ting at lave: Hvad er bedre end en underholdende samtale under sejlads i Godavari? Rajahmundry tilbyder dig de mest romantiske steder for en perfekt bryllupsrejse. Der er mange aktiviteter, du kan udføre med din partner. Dette er en ideel by for et par, der glæder sig til at udforske rigdom af historie og kultur.
 • Sådan når du: Rajahmundry har en af ​​de fineste og største jernbanestationer i den angivne, som har god forbindelse til byer. Den nærmeste lufthavn er Rajahmundry lufthavn.
 • Overnatning: Der er forskellige femstjernede og ydmyge ejendomme til rådighed i byen. Man kan let leje en bolig efter præferencer.
 • Bedste tidspunkt at besøge: Det er hverken meget koldt eller meget varmt. Klimaet er moderat, og det oplever ikke en meget tung monsun. Man kan besøge dette sted hele året.
 • Forholdsregler og andre attraktioner: Sejlads i Godavari -bakken er en af ​​de vigtigste aktiviteter, folk udfører her. Papi Hills vil give dig fornøjelsen af ​​den naturskønne skønhed, du har brug for til din ferie.

Nu hvor vi har listet de bedste bryllupsrejsedestinationer i Andhra Pradesh, skal du skynde dig og booke dit besøg. Det er et perfekt sted for par, der leder efter eventyr, sindsro, naturskønne skønhed, kultur, arv og en smag af historie. Byernes behagelige vejr vil gøre din ferie endnu mere glad. Hvis de givne oplysninger har hjulpet dig, skal du ikke glemme at give en feedback og dele den med venner!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Er sommeren en dårlig tid til at besøge Andhra Pradesh?

De fleste byer i Andhra Pradesh oplever en ekstremt varm sommer. Nogle byer har et moderat klima og kan derfor besøges hele året. Vi vil foreslå, at du planlægger din ferie i vintermånederne, da det er ekstremt behageligt i den varighed. Monsun kan også være et perfekt tidspunkt at besøge staten, hvis du er glad for regn.

2. Er der nogen forholdsregler, der skal tages, før vi planlægger at besøge Andhra Pradesh?

Andhra Pradesh er en stor stat og er temmelig sikker for turister. Folk nyder grundigt den rigdom af kultur og naturskønne skønhed, som staten tilbyder. Der er ingen sådanne forholdsregler, du skal tage, før du planlægger en ferie. Vi vil dog anbefale dig ikke at besøge om sommeren. Somre kan være ekstremt varme for par, der ønsker en romantisk og bekvem ferie!

3. Hvor kan jeg finde strande i Andhra Pradesh?

Vishakhapatnam er en velkendt by i Andhra Pradesh og er meget berømt for sine strande. Hvis du og din elskede vil bruge lidt kvalitetstid på en strand, er dette det ideelle sted for dig. Yarada Beach og Rishikonda er de to mest populære offentlige strande i Andhra Pradesh. Du kan også nyde de smukke vandfald og søer i byen.