9 bedste bryllupsrejsesteder i Vestbengalen med dit søde hjerte

Vestbengalen er den perfekte blanding af kulturarv med modernisering. Med mangfoldigheden lige fra snedækkede bjerge til smukke strande til sumpede skove har denne østlige del af Indien alt for at gøre den til en attraktiv bryllupsrejsedestination. Hvis du leder efter noget “vi -tid” med din bedre halvdel, så kan du bestemt ikke gå glip af disse betagende steder i Vestbengalen. Ikke alle planlægger at have deres bryllupsrejse i Vestbengalen, men når du besøger disse steder, vil du helt sikkert ikke glemme den visuelle oplevelse, du har fået. Vestbengalen er en perfekt blanding af natur, dyreliv, romantik og eventyr. Uanset hvilken type par du er – som eventyrlystne eller romantiske eller fantasivenner, byder West Bengal dig velkommen med al deres kærlighed og varme. Darjeeling er en blandt de populære og mest besøgte turistmål ved bryllupsrejsepar i Indien.

Forskellige bryllupsrejsesteder i Vestbengalen:

1. Darjeeling:

Bryllupsrejse Steder i Vestbengalen

Sandsynligvis det bedste, unikke og det mest fascinerende sted i Vestbengalen. Darjeeling ligger i en højde af 6710 ft og er verdensberømt for sin te, frodige grønne marker og Darjeeling Himalayan Railway, som er et verdensarvsliste, der er erklæret af UNESCO. Bortset fra disse vil en tur i et legetøjstog gøre turen uforglemmelig. Blandt bryllupsrejsestederne i Vestbengalen skiller dette sig virkelig ud som et af de mest romantiske steder.

2. Digha:

Digha

Beliggende ved siden af ​​Bengalsbugten gør det rolige og fredfyldte vand ved Digha det til et roligt, fredeligt romantisk sted for par. Bortset fra dette er det et paradis for madglade. Der afholdes regelmæssigt skaldyrsfestivaler der. Desuden kan du nyde forskellige eventyrsport på stranden. I en afstand af 187 km fra Kolkata er Digha blandt et af de bedste bryllupsrejsesteder i Vestbengalen.

3. Sundarban:

Sundarban

For par, der er på eventyr, kan intet være mere ideelt end Sundarbans. Den majestætiske Royal Bengal Tiger er endemisk for Sundarbans, og man kan nyde deres udsigt og resten af ​​dyrelivet fra vagttårne ​​som Sajnekhali, Sudhanyakhali og Dobanki . De store mangroveskove i Sundarbans er en af ​​de største i verden, og flora og fauna er nok til at fange dit sind med uforglemmelige minder.

4. Duarer:

Duarer

Duars, der betyder dør på assamisk, er porten til Bhutan. De par, der ønsker at nyde naturens skønhed når det er bedst, Duars er bryllupsrejse stedet for dig. De frodige grønne tehaver og den fængslende skønhed i Manas National Park, Buxa National Park, Jaldapara Wildlife Sanctuary, Chapramari Wildlife Reserve, Mahananda Wildlife Sanctuary, Gorumara National Park, vil transfixere dig. Mange usædvanlige dyreliv kan også ses i Duars skove. Dette er naturens paradis for dig og noget, du ikke bør gå glip af.

5. Kurseong:

Kurseong

Land of White Orchids, Kurseong, er et sted berømt for sin naturlige skønhed og trekkingfaciliteter. Det har behageligt vejr hele året og en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Vestbengalen. Der er mange turiststeder omkring, som Ambhotia Shiva Temple, Eagle’s Craig, DowHill Park, Giddapahar Durga, Jagdish Mandir, Buddhist Gompa i Montieviot, for at nævne nogle få. Grøntet her er nok til at gøre det til en mindeværdig tur for dig.

6. Kalimpong:

Bryllupsrejse Steder i Vestbengalen Kalimpong

En af de tre ekkoregioner i Indien, Kalimpong er berømt for den smukke natur, den byder på. Bortset fra sin flora, huser den også rig fauna. Man kan finde tigre i Neora Valley National Park her. Deolo Hill og Zong Dhog Palri Fo Brang kloster er nogle af de andre steder, der er værd at besøge her. Den fredelige atmosfære i Kalimpong gør det til et must -besøg for par.

7. Lava og Lolegaon:

Bryllupsrejse Steder i West Bengal Lava og Lolegaon

Beliggende cirka 30 km fra Kalimpong, giver Lava en betagende udsigt over Jelep La- og Rechi La -passerne. Loleygaon er en lille by i en afstand af 12 km fra Lava. Turiststeder, der er værd at besøge omkring Lava, omfatter Ratnarishi Gumpha, Neora Lake og Chhangey falls. Berygtet for sine udvaskninger bør man undgå dette under monsunen. Oplev Canopy -gangbroen inde i arvskoven med din bedre halvdel, og vær sikker på de uforglemmelige minder, som du vender tilbage med.

8. Mirik:

Bryllupsrejse Steder i West Bengal state-Mirik

Mirik -søen, der oprindeligt var kendt som Sumendu -søen, er den største naturlige sø og en af ​​de bedste bryllupsrejsesteder i Vestbengalen. Den buede gangbro ved navn Indreni Pull (Rainbow Bridge) over søen øger søens skønhed. Par kan nyde fodpedalbåd ridning i søen, mens de nyder den herlige udsigt rundt.

9. Santiniketan:

Bryllupsrejse Steder i West Bengal Santiniketan

Par, der leder efter steder fyldt med sindsro og en rig kulturarv, er der ikke noget bedre end Santiniketan i hele Vestbengalen. En universitetsby nu, den er verdenskendt for visionen om Rabindranath Tagore, der boede her. Han skrev mange litterære klassikere, mens dette sted var hans bolig, og historien og den smukke kunst på dette sted vil helt sikkert fascinere dig.

Vestbengalen er bestemt et paradis i øst, og du vil ikke gå glip af paradisoplevelsen til din bryllupsrejse! Fra “jeg” til “vi” vil overgangen helt sikkert få det bedste frem i dig med den stemning og det miljø, du får fra Vestbengalen. Ikke bare den naturskønne skønhed elsker dig, men de forskellige etniciteter, kulturer og traditioner vil helt sikkert gøre dine bryllupsrejsedage til de bedste nogensinde i dit liv, værd at værne om. Lad din kærlighed blomstre i vindene i Vestbengalen.