10 Billeder af Alicia Keys Uden Makeup

Alicia Augello Cook, mere almindeligt kendt som Alicia Keys for sine fans er en sanger aktiv siden 1996. Billboard har kåret hende som en af ​​de mest indflydelsesrige musikere i nyere tid. Hun er lige så smuk som hendes stemme. Gift med Swizz Beats siden 2010, deler hun to børn med ham. Hun er også en alsidig skuespiller og har været en del af tv -showet Empire aktivt. I øjeblikket annoncerede hun fra 2016, at hun med Miley Cyrus vil være dommer i musikprogrammet The Voice.

1. Med solbriller:

Alicia Keys Uden Makeup

Som du kan se, er dette et klassisk Alicia Keys -billede med hendes solbriller, og vi kan antage, at det havde noget at gøre med at forsøge at aflede udbrudene på hendes hud. Måske er årsagen til, at hun ikke har makeup her, at forhindre flere zits.

2. Hætte og krøller:

Alicia Keys Without Makeup 2

Hendes næsten skjulte ørering under hendes krøller, hendes kasket og hendes vage udtryk passerer hendes Au -naturlige look endnu bedre. På billedet er hun ikke klar over, at der blev klikket på det, men alligevel ser hun smuk ud. Selvfølgelig viser hendes rimelige andel af bumser sig med den lave dækning af makeup, da hun alligevel formår at slippe for sig offentligt.

3. Pandebånd tændt:

Alicia Keys Without Makeup 3

Med øreringe og et pandebånd fremhæves Alicia Keys intet makeup -look til perfektion. Hendes glød er temmelig fremtrædende, og hun ser smuk og rosenrød ud. Det er en selfie, og hendes bryn ser godt ud. Hendes hud ser perfekt ud, og hendes hår ser også sit sædvanlige ud.

4. Engagement Blues:

Alicia Keys Without Makeup 4

Alicia keys makeup look er perfekt, men uden det også er hun stadig en stjerne. Spottet her med sin vielsesring tilbage i 2010, ser hun glad ud og poserer væk for kameraerne fejlfrit.

5. Solbriller og øreringe:

Alicia Keys Without Makeup 5

Alicia Keys uden make -up ses her, hvor hun holder sin sædvanlige stemning. Hendes hår er åbent, og krøllerne kommer med deres eget urbane udsagn. Det var da hun var træt af sin musikoptagelse og tog en pause.

6. Bundet pony:

Alicia Keys Without Makeup 6

I sin sorte kjole ser hun bare perfekt ud, selv med den lille makeup hun har på. Hendes smil afgiver en positiv stemning, og hendes hår er bundet pænt. Det er overflødigt at sige, at dette er en af ​​de sjældne tilfælde, hvor hendes hår ser lige ud.

7. Bare det ideelle smil:

Bare det ideelle smil

Alicia Keys uden makeup er lige så smuk som hendes ansigt med al den kosmetik. Desuden ser hendes hår meget anderledes ud her og er bundet kort i stedet for de sædvanlige lange krøller, som hun dyrker, når hun optræder offentligt.

8. Smukt selv:

Alicia Keys Without Makeup 8

Med sit sædvanlige smil, der får hende til at se pyntet ud, hendes kjole passer til hendes udseende langt mere, er dette billede et af hendes bedste uden makeup.

9. Lipgloss dage:

Alicia Keys Without Makeup 9

Med et strejf af lipgloss og ingen anden makeup ser Alicia Keys smuk ud som altid. Hendes øjenbryn er også klaret godt, hvilket giver hende et blik, der lige var det sidste præg, hun havde brug for.

10. Arrangementer:

Alicia Keys Without Makeup 10

Frisuren er vintage Keys, med krøllede tråde og et rodet look. Hendes hår passer til hendes ansigt og halvt bundet, det tiltrækker mere opmærksomhed på hendes øjenbryn og hendes perfekte kæbelinje. Billedet er hendes eget jeg, og hun ser kølet ud gennem sit halve smil.

Denne Manhattan -skønhed er musikindustriens sande talent og skønhed. Hun har måske et par acnes at håndtere, men det er netop det, der gør hende til en lige så almindelig person som os.