9 mest fantastiske bryllupsrejsesteder i Mumbai

Hurtigt, glitrende og glamourøst og alligevel så elskeligt-byen Mumbai er det perfekte sted til bryllupsrejser for par, der ønsker lidt af både sjov og romantik! Byen, der aldrig sover, er perfekt til skøre par i Bollywood og dem, der kan lide at danse natten væk. Tour gennem filmbyen og få dit eget ‘Raj og Simran’ -øjeblik! Hit nattelivet sammen med fantastiske tagterrasser som ‘Aer’, der har udsigt over Mumbai -skyline og er bare det perfekte sted for din første bryllupsrejsecocktail sammen. Hvad med nogle intime og afsondrede perler, så kun jer to kan nyde lidt alene tid? Tænk på Lonavla, Khandala, Aambey Valley, Alibaug og mere, der endnu er så tæt på og dog så unikke fra den travle, travle by i Mumbai. Foryn dig fra bryllupsgalskaben i Bhandardaras smukke vandfald, eller nyd mini-Kashmir (frodigt grønt og farvestrålende blomster) på Goregaon.

Hvad mere? Mumbai nyder et kystklima og er ikke vidne til drastiske temperatursvingninger. Besøg byen mellem november – februar for behageligt vejr i hele og gå højere op nær byen til steder som Matheran for et lidt koldere stop på din bryllupsrejse.

Mest populære bryllupsrejsesteder i Mumbai:

1. Aksa Strand, Malad:

Aksa Strand, Malad

Inden for en times kørsel fra Mumbai er Aksa Beach måske bare det ideelle romantiske sted for din første date som et ægtepar. Den rolige og afsondrede strand tiltrækker meget mindre fodfald, hvilket gør den til et ideelt sted for par. Den majestætiske strand omgivet af et par private hytter og hoteller er et af de mest foretrukne bryllupsrejsesteder i nærheden af ​​Mumbai.

2. Arnala Strand, Virar:

Arnala Strand, Virar

Beliggende cirka 60 km fra byen Mumbai, er den vestlige del af Virar by vært for Arnala -stranden. Stranden, også med Arnala -fortet i nærheden, har flere hvilehuse og feriesteder omkring sig. Hvis du har brug for at komme væk fra kaoset i det daglige arbejdsliv med din partner, vil den naturskønne skønhed på dette sted give dig den pause, du fortjener og er en af ​​de mest eftertragtede bryllupsrejsedestinationer i nærheden af ​​Mumbai.

3. Chota Kashmir, Goregaon:

Chota Kashmir, Goregaon

Beliggende omkring 30 km nord for byen Mumbai har Chota Kashmir det godt, som navnet antyder en mini Kashmir. Det frodige grønt, robåde, farverigheden, blomsterne frembringer osv., Giver det navnet. Det er også det eneste sted i Mumbai, hvor du kan nyde en sejltur og være kaptajn på dine padle- eller robåde. Oprindeligt udviklet til at skyde sange og scener med Kashmir -baggrund, er dette sted nu en brummer for par. Mini Kashmir kommer helt sikkert til listen over bryllupsrejse steder i nærheden af ​​Mumbai.

4. Bhandardara:

Bhandardara

Det frodige grønt og de fantastisk betagende vandfald er det, der gør Bhandardara. Luk øjnene, vælg bare dette sted og beundre skønheden i det. I to er sikret at have en stille og fredelig tid uden nogen form for forstyrrelser, end hvad der er andet end fuglenes kvidren og vandets lyde, der rammer klipperne. Det er utvivlsomt den bedste bryllupsrejse destination nær Mumbai.

5. Lonavala:

bryllupsrejse steder i mumbai

Grotter, søer og dæmninger sammen med landskabet, du måske finder ligner et mini -Irland, er Lonavala en af ​​de bemærkelsesværdige bryllupsrejsedestinationer i Mumbai. Placeret på Sahyadri -området svarende til Bhandardara, er Lonavala en fangst for de naturelskende par. Hvis du er et af de par, der nyder en vandring, er du klar til en godbid.

6. Lavasa:

Lavasa

Nu kan intet blive bedre end Lavasa, hvis I er et par, der graver roadtrips. Denne bakkestation tilbyder skyer til dig som en del af dets grundlæggende funktioner. Gear op og kør på, og du kan bare ende med at have den bedste tid nogensinde på et af de bedste bryllupsrejse steder i Mumbai.

7. Matheran:

Matheran

I Mumbai, men alligevel væk fra hele verden. Matheran er blot et af de betagende steder at være på for at se solopgangen eller endda solnedgangen.

8. Khandala:

bryllupsrejse steder i mumbai

Tåge, dale og grønt omkring dig gør det til de bedste bryllupsrejse -steder i nærheden af ​​Mumbai.

9. Silvassa:

bryllupsrejse steder i mumbai

Et strejf af portugisisk æra, eksotiske hoteller og de vestlige Ghats. Nu kan denne kombination blive bedre? Et af de mindst udforskede romantiske steder i byen vil give dig den hygge, du har brug for.

Så hvis du er et par, der leder efter en bryllupsrejse, der kombinerer begge, et summende byliv og en romantisk strandflugt, er dette dit sted at være! Spis, shopp, dans, trek, tur, drik, dyk og udforsk alt det, denne smukke by og de fantastiske steder nær dens tilbud. Vi lover, at du får den bedste tid i dit liv med så godt selskab og også i et hjem, der kun lader dig længes efter at vende tilbage til at genopleve disse øjeblikke. Del gerne, hvor dejlig din oplevelse med Mumbai by var. Vi glæder os til din feedback og kærlighed. Glade rejser, og må det være en lykkelig begyndelse på de flere millioner minder, I skal lave som et par sammen.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Er der nogen feriesteder i nærheden af ​​Mumbai med interessante temaer, der er særligt perfekte til par på bryllupsrejse?

Svar: Ja, Machan i Lonavala -området er det perfekte tilflugtssted for par, der elsker vildmarken og roen i naturen. Forestil dig, at du har sneget dig sammen med din person på et træhus lige midt i en skov! Eller nyder du sammen et udendørs spabad i din private altan, mens du har udsigt over skoven og fantastiske bakker? Tilføj (+) luksuriøs roomservice, træk (-) telefonforbindelse til lige (=) den bedste bryllupsrejseoplevelse.

2. Hvilke er de mest romantiske steder og bryllupsrejse steder i selve Mumbai by for par?

Svar: Byens skyline er romantisk fantastisk at se på sammen, både i løbet af dagen og natten. Sid ved Marine Drive eller Worli Sea Face for at nyde solnedgangens udsigt i løbet af dagen eller den oplyste skyline om natten. Gå en tur til Nariman-punktet, nyd brisen ved havet og den lækre peanutchaat. Bandra og Juhu områder er også smukke for et par at slappe af og nyde ved havet. Du kan besøge den berømte Juhu -strand og kløft på Mumbais ikoniske pav bhaaji og isgola der. Eller tag til en romantisk lounge med udsigt over havet i området, såsom Gadda Da Vida eller Estella, perfekt til hvert par ferie.

3. Mumbai er kendt for street-shopping. Hvilke markeder er bedst at besøge?

Svar: Hvis du leder efter uønskede smykker og smukke oxiderede halsstykker, skal du gå til Colaba Causeway. Hvis du leder efter etniske jootis, billigt og lækkert fodtøj og tasker, kan du udforske forbindelsesvejen nær Bandra -området. Folk går også på modegade for tøj og alfamarkeder for importeret chokolade og papirvarer, fodtøj og mere!