9 mest fascinerende bryllupsrejsesteder i Telangana

Den nyligt fundne delstat Telangana, som omfatter Hyderabad, Warangal, Karimnagar og Nizamabad, Falaknuma Palace og Qutub shahi -gravene, er de største turiststeder at besøge i Telangana. Stedet har en række berømte gamle templer og monumenter. Nogle af de bedste bryllupsrejse steder i telangana er som følger.

Gå romantisk ukonventionel på disse bryllupsrejse -steder i Telangana:

1. Charminar:

bryllupsrejse steder i telangana

Den monumentale skønhed i Hyderabad er blandt en af ​​de smukkeste strukturer i landet. Beliggende på den østlige bred af Music River, er den berømt for perle og attar. Den smukke moske har en fantastisk visuel. Tilbring din bryllupsrejse blandt søjlerne i dette arkitektoniske geni.

2. Golconda Fort:

bryllupsrejse steder i telangana

Det hører under listen over de mest populære forte i Indien. Fortet er blandt de bedste bryllupsrejse -steder i Telangana og er kendt for sin struktur og design lavet af smukt udskårne sten. Det er omgivet af tætte haver og grønt med grave fra Qutb Shahi og Naya Qila. Dette storslåede fort er et perfekt sted at tilbringe kvalitetstid med din elskede.

3. Hussain Sagar -søen:

bryllupsrejse steder i telangana

Hussain Sagar -søen er et resultat af vandstrømmen ved floden Musi. En kolossal statue af herren Buddha står midt på søen på øen. Søen har en meget vigtig rolle i at differentiere tvillingbyerne Hyderabad og Secunderabad. Der er en sejltur til øen i centrum. Søens fredfyldte omgivelser er blandt foretrukne bryllupsrejsesteder i Telangana.

4. Birla Mandir:

bryllupsrejse steder i telangana

Birla mandir er et af de vigtigste steder i Hyderabad. Det hinduistiske tempel, som er en af ​​serierne af Birla mandir, blev konstrueret af Swami Ranganathananda. Tag din velsignelse fra den smukke mandir for at gøre din bryllupsrejse endnu mere lovende.

5. Chowmahalla -paladset:

bryllupsrejse steder i telangana

Det er Nizams Palace i Hyderabad. Det er kendt for sin elegance og sindsro. Det er et must at se for de gamle kulturelskere i byen. Den storslåede struktur, smukke håndværk og det elegante look er den perfekte flugt til en bryllupsrejse. Denne er blandt de klart bedste bryllupsrejse steder i Telangana.

6. Kakatiya Kala Thoranam:

bryllupsrejse steder i telangana

Den historiske bue og symbolet på Kakatiya -dynastiet, The Kakatiya Kala Thoranam kaldes også som Warangal Gate til stede i Telangana. Stedet har et kongeligt udseende, der oser af charme i sin eksistens.

7. Kuntala vandfald:

bryllupsrejse steder i telangana

Kuntala vandfald er blandt det mest overfyldte og enorme vandfald i Adilabad -distriktet i Telangana. Det ligger ved Kadem -floden i Neredigonda mandal og er det højeste vandfald i delstaten Telangana. Det er et malerisk sted at tilbringe din bryllupsrejse.

8. Kawal Wildlife Sanctuary:

Kawal Wildlife Sanctuary er et 893 km langt tigerreservat. Det er kendt for at være de rigeste teaktræsskove i Telangana. Et fantastisk dyrelivsområde inklusive tigre, leoparder, gaur, sambar, dovendyr, gøende hjorte og mange andre fuglearter og krybdyr er til stede der. Naturen i ødemarken er altid blandt de bedste bryllupsrejsemål i Telangana.

9. Laknavaram -søen:

Du skal krydse de tætte skove for at nå dette fantastiske sted. Den fredfyldte sø “Laknavaram Cheruvu” er til stede midt i grønne bakker, der er omgivet af skove. En tur ved hængebroen er et must. Det er en perfekt flugt at have en mindeværdig bryllupsrejse tur.

Denne nye stat er endnu ikke fuldt udforsket. Dette er kun nogle få af bryllupsrejsemålene i Telangana. Lad kærligheden ske midt i de smukke lokaliteter på dette kulturarv. Nyd den rige arv og historiske relevans, staten har at tilbyde. Romantik midt i kongelige paladser i vores gamle fortid og storslåede forter og fæstninger. Søg åndelige velsignelser for dit ægteskab i de ærede templer her. Alt i alt perfekt til et par, der er kulturelt nysgerrige og elsker utraditionelle oplevelser – en bryllupsrejse på Telangana vil helt sikkert være en af ​​sine slags oplevelser. Skriv til os med dine tanker og beskeder. Vi elsker at høre fra dig og ønsker dig de lykkeligste rejser fremover. Velsignelser og kun kærlighed!