9 Mest fascinerende bryllupsrejsesteder i Arunachal Pradesh

Den nordøstlige del af Indien, Arunachal Pradesh har nogle af de smukkeste bryllupsrejse -steder at byde på. Frodige grønne dale, glitrende vandfald, majestætiske bjerge og nogle af verdens unikke fuglearter – hvis det ikke lyder som et paradis, hvad gør så? Perfekt til dem, der ønsker at tilbringe deres bryllupsrejse midt i naturens vidundere – Arunachal skal give dig den perfekte romantiske stemning til at slappe af fra alt bryllupsgalskab og lære hinanden endnu smukkere at kende. Desuden tilbyder nogle forbløffende hoteller en fantastisk udsigt og luksuriøse tjenester. Det maleriske landskab og det kølige klima gør Arunachal Pradesh til et af de bedste steder at besøge i Indien såvel som over hele kloden. For dem, der ikke ved det, er Arunachal Pradesh en af ​​de 29 stater i Republikken Indien. Denne artikel indeholder nogle af de bedste bryllupsrejse -steder i Arunachal Pradesh. Udforsk denne smukke region i Indien, der markerer områder som Ziro -dalen, Itanagar og Kameng fra listen. Dyrelivsturisme, kulturarv, klostre og eventyrsport i massevis – denne skønhed vil kun efterlade dig dyrebare minder om din første tur sammen.

Bryllupsrejsedestinationer i Arunachal Pradesh:

1. Bomdila:

Bryllupsrejse steder i Arunachal Pradesh

Dette er et af de smukkeste steder i staten og ligger vest for Kamend -distriktet. Man kan se de smukke bjergområder i Himalaya herfra. Den smukke udsigt over denne region tiltrækker turister og par til at komme her og bruge lidt kvalitetstid, mens de er vidne til skønheden i moder natur. Stederne er placeret i en standardhøjde, og temperaturen i denne region ligger mellem 8 og 10C.

2. Itanagar:

Bryllupsrejse steder i Arunachal Pradesh

Dette er hovedstaden i Arunachal Pradesh og siges at ligge nøjagtigt ved foden af ​​Himalaya. Man kan opleve nogle forbløffende synspunkter fra dette sted. Folk besøger generelt dette sted på grund af den naturlige skønhed og god mad. Stedet har masser af aktiviteter at tilbyde turister og er klart et af de bedste steder at tilbringe din bryllupsrejse i Arunachal Pradesh.

3. East Kameng:

Øst Kameng

Vil du vide mere om de bedste bryllupsrejse -steder i Arunachal Pradesh? Her er et vidunderligt sted at besøge, East Kameng. Dette er det ultimative bryllupsrejsested i arunachal pradesh for mennesker. Det er også et af de største distrikter i Arunachal Pradesh. Stedet sport rige kulturelle festivaler. Der er en høj åndelig betydning af dette sted. Lokalbefolkningen på dette sted udfører generelt landbrugsaktiviteter.

4. Dibang Valley:

Dibang -dalen

Hvis du nogensinde har besøgt Bomdila, vil du vide om dette sted. Dibang -dalen er en malerisk sport beliggende mellem Bomdila og Tawang. Stedet tiltrækker mennesker fra hele verden. Stedet er berømt for sin indre skønhed og har også en rig arv knyttet til det. Man kan se et antal ualmindelige pattedyr på dette sted. Mange fotografer besøger også dette sted for at klikke på billeder eller sjældne og uddøde fugle, som er ret almindelige her.

5. Ziro Valley:

Ziro -dalen

Dalen er mere en by, hvor turister kommer fra alle hjørner af kloden. Folk fra alle dele af Indien kommer også hertil. Hvis du leder efter bryllupsrejsedestinationer i Arunachal Pradesh, så er dette stedet at besøge for søde par. Den naturlige skønhed på dette sted vil forbløffe dig, og det vil aldrig skuffe dig.

6. Langs:

Hen ad

Har du brug for nogle bryllupsrejsesteder i Arunachal Pradesh? Langs er et af de smukkeste steder i arunachal pradesh i det nordøstlige Indien. Stedet er fyldt med smukke seværdigheder, og det er dybest set en by, hvor du kan finde og købe masser af lokale ting og håndlavet smukt udstyr. Langsbroen er et af de bedste steder at se her.

7. Vest Kameng:

West Kameng

Ligesom East Kameng -delen af ​​Arunachal Pradesh er West Kameng -delen også temmelig populær. Mange par foretrækker dette sted for at tilbringe deres bryllupsrejse. Stedet er fyldt med naturlig skønhed, og man kan let fare vild i skyernes skønhed, da stedet ligger i en forhøjet højde. Det betragtes som et af de smukkeste distrikter i Arunachal Pradesh.

8. Dirang:

Dirang

Dirang er et vidunderligt sted at tilbringe din bryllupsrejse i Arunachal pradesh. Hvis du leder efter nogle af de bedste bryllupsrejse -steder i Arunachal Pradesh, vil Dirang sige velkommen til at bruge den bedste tid for dig med fantastisk stemning.

9. Roing:

Roing

Sidst men ikke mindst er Roing også et vidunderligt bryllupsrejsested i Arunachal Pradesh. Stedet ligger i en afstand på næsten 11 km fra Tezu. Den er fuld af vandfald, der er så fede og giver romantisk stemning.

Koldt kuperet vejr men super varme mennesker – det er det, Arunachal handler om! Sæt dig allerede i gang, og begynd at booke din rejse til denne naturens paradis. Naturens vidundere, din livspartner, dig og ingen andre – lyder det ikke som opskriften på en perfekt bryllupsrejse? Del med os, hvordan du kunne lide din Arunachal -oplevelse som et par. Vi elsker altid at høre fra vores læsere, og din feedback hjælper os kun med at hjælpe tonsvis som dig bedre! Glade rejser og må din kærlighed blive endnu stærkere, når du udforsker smukke nye steder og tager på nye rejser og oplevelser.