Bryllupsrejsesteder i Canada: Top 9 romantiske steder

Når romantikken er i tankerne, kan man ikke glemme Canada. Med sin overflod af naturlig skønhed, charmerende små byer og naturskønne byer vil destinationerne få dig til at svømme. Hvis det er din bryllupsrejse, skal Canada være øverst på listen. For at hjælpe jer på turen, her er en samling af de bedste bryllupsrejse -steder i Canada.

Fantastiske bryllupsrejsesteder i Canada:

1. Cape Breton, Nova Scotia:

Cape Breton, Nova Scotia bryllupsrejse steder i Canada

I Cape Breton er det bare jer to og de naturskønne omgivelser. Hvis din ideelle romantiske plan omfatter hyggelige pubber, lækker fisk og skaldyr og enkel landlig charme, er dette stedet for dig.Fred og ro Cape Breton tilbyder gør det til et af de bedste bryllupsrejse -steder i Canada.

2. Lake Louise, Alberta:

Lake Louise, Alberta bryllupsrejse steder i Canada

Lake Louise er en af ​​Canadas største bryllupsrejsemål, fordi den er afsondret, uberørt, privat og perfekt til et romantisk tilflugtssted med din partner. Banff National Parks juvel i nærheden af ​​Lake Louise er fantastisk, når som helst på året og fænger turisternes hjerter.

3. Quebec City:

Quebec City

Quebec City leverer alt, hvad der er urbant: en smitsom nåde, suave caféer, sexede lounger og luksuriøse hoteller, klar til at give al lykke i verden. Denne by får dig til at blive forelsket i den mere end du nogensinde vil elske din partner!

4. Heart’s Delight, Newfoundland:

Hjerter glæder Newfoundland bryllupsrejse steder i Canada

Beliggende på Trinity Bay, gør udsigten over havet og det enkle landlige liv denne by endnu mere tiltalende som en af ​​bryllupsrejsedestinationerne i Canada. Med en sparsom befolkning i området, tilbyder det det privatliv, du kræver for en romantisk aften. Navnet har en romantisk følelse! Desuden kan du også besøge Heart’s Content eller Heart’s Desire, yderligere to smukke byer på tværs af kysten.

5. Kluane National Park, Yukon:

Kluane-National-Park-Yukon bryllupsrejse-steder-i-Canada

Kluane National Park huser den højeste top i Canada, Mount Logan, og det er i sig selv nok til at forbedre skønheden i denne allerede betagende nationalpark. Desuden kan du tage på en rundtur i stigende adrenalin med din partner takket være de forskellige eventyrsport her. Du kan kano sammen, mountainbike, tage en flyvetur, en ridetur og få udsigt over faunaen her, som består af grizzlybjørne og skaldede ørne.

6. Niagara-on-the-Lake, Ontario:

Bryllupsrejse steder i Niagara-on-the-Lake Ontario i Canada

En lille by i Canada, Niagara-on-the-Lake er den smukkeste by der. Butikker og blomster og teatre ligger langs gaderne i denne by, som også er berømt for sine vine, restauranter og hyggelige hoteller, perfekt til et romantisk tilflugtssted.

7. Montreal:

Montreal

Quebecs største by er byens natknudepunkt med pubber til sent på aftenen, intime restauranter og luksushoteller. Hvis et hotelværelse er timens behov, skal du bare bestille et værelse på Le Place d’Armes, Le Petit Hotel og Hotel Nelligan og nyde din bryllupsrejse fuldt ud!

8. Sooke Harbour House, British Columbia:

SookeHarbour House, British Columbia Bryllupsrejse steder i Canada

Solnedgange i Sooke er både fortryllende og romantiske, en perfekt bryllupsrejsedestination i Canada. Denne lille by ligger vest for Victoria på spidsen af ​​Vancouver Island og giver en betagende udsigt over solnedgangen til Stillehavet. Harbour House giver dig mulighed for at fange sådanne øjeblikke i dine minder og er en af ​​de mest miljøvenlige ejendomme i hele Canada.

9. Langdon Hall, Cambridge, Ontario:

Langdon Hall Cambridge Ontario

En times kørsel fra Toronto blev denne 200 hektar store ejendom bygget til barnebarnet til Amerikas første multimillionær, John Jacob Astor. Med luksus når det er bedst, giver denne hal god mad, udsøgt indrettede værelser til en spa med behandlinger for ham og hende. Med sin opmærksomhed på detaljer lover det dig den drømmebryllupsrejse og med succes leverer sit løfte.

Med enorme palæer, naturlig skønhed og en livlig bykultur, behøver du ikke tænke ud over Canada til din bryllupsrejse …. Det har det hele!!!