Checkout de bedste bryllupsrejse steder i Tamil Nadu

Tamil Nadu er en sydindisk stat og er ekstremt berømt for sine templer. Denne tilstand vil helt sikkert give dig en forsmag på kultur, historie og selvfølgelig den traditionelle mad. Tamil Nadu viser sig også at være en god mulighed til bryllupsrejse. Der er masser af steder at besøge i Tamil Nadu til bryllupsrejse. Inden du siger nej, skal du helt sikkert tjekke disse bryllupsrejsemål i Tamil Nadu.

Romantiske bryllupsrejsesteder i Tamil Nadu med billeder:

1. Ooty:

bryllupsrejse steder i tamil nadu

Ooty, en by og kommune i den indiske delstat Tamil Nadu, der ligger 80 km nord for Coimbatore, er den perfekte bryllupsrejsedestination. Ooty er fyldt med mange hyggelige hytter, smukke hytter, lækre hoteller og restauranter i verdensklasse, og oversvømmes regelmæssigt med bryllupsrejsende fra forskellige dele af verden. Ooty tilbyder mange oplevelsesfyldte aktiviteter, herunder lystfiskeri, håndglidning og trekking, der giver dig en unik, uforglemmelig oplevelse. Selvom natten i januar og februar typisk er kold, ser Ooty, der generelt byder på behageligt milde forhold hele året ud, for evigt at sidde fast om foråret. På grund af National Highway NH 67 kan ooty let nås gennem veje. Udstyret med smukt landskab og grønt er Ooty virkelig et perfekt sted for nygifte par at bryde isen og værne om vidunderlige minder.

 • Par kan forkæle sig med de læbebaserede snacks, da denne by er oversvømmet med gode restauranter. Hvis du og din partner leder efter eventyr, tilbyder denne by dig også nogle spændende aktiviteter. Tag din partner med til trekking, håndglidning og lystfiskeri for at gøre din bryllupsrejse endnu mere mindeværdig.
 • Coimbatore er den nærmeste lufthavn til Ooty. Det er cirka 80 km væk. Du kan nemt leje en bus eller en taxa for at nå din destination. En anden lufthavn, der ligger tæt på Ooty, er Bangalore, som er cirka 290 km væk. Den nærmeste banegård til Ooty Mettupalyam, som ligger 40 km fra byen.
 • Der er mange hoteller, hytter og sommerhuse til rådighed i denne by. Man kan leje et sted efter budget og komfort.
 • Marts til juni er helt sikkert det bedste tidspunkt at besøge Ooty. Vejret er ekstremt behageligt, og par kan flytte ud til sightseeing og andre aktiviteter. Temperaturen stiger ikke over 20 grader i sommermånederne, og derfor er det det perfekte tidspunkt at udforske byen.
 • Ooty lake, Doddabetta, Government Rose Garden og Government Botanical garden er andre store turistattraktioner, som du skal udforske.

2. Kodaikanal:

bryllupsrejse steder i tamil nadu

Dette tilbagetog beliggende i den sydindiske delstat Tamil Nadu er nationalt anerkendt som prinsessen på bakkestationer. Kodaikanal, der er kendt for sine betagende baggrunde, der helt sikkert vil betagende dig, er fyldt med mange fortryllende udsigtspunkter. Den majestætiske Kodaikanal-sø fyldt med åkander, giver lidenskabelige bryllupsrejsende mulighed for at nyde romantiske Bollywood-duetter. Det er en af ​​de berømte bryllupsrejsedestinationer i Sydindien.

 • Kodaikanal er det bedste tilflugtssted for bryllupsrejse par, der ser ud til at tilbringe en hyggelig ferie på en bakke station. Den naturskønne udsigt over denne by vil helt sikkert efterlade par betaget. Kærlighedsfugle kan nyde den lækre mad, åkander og en fantastisk udsigt. Gå ikke glip af eventyrene med trekking, camping og jagt på de smukke vandfald.
 • Den nærmeste lufthavn til Kodaikanal er Madurai, som er cirka 118 km væk. Andre lufthavne Coimbatore og Trichy, som er 170 km og 150 km væk fra Kodaikanal. Kodai Station ligger cirka 100 km fra byen. Du kan tage en taxa eller en bus for at nå stedet.
 • Der er mange femstjernede ejendomme og ydmyge boliger til rådighed i denne by. Du kan leje et sted efter din egen komfort og budget.
 • Kodaikanal oplever meget behagelige somre, og derfor er det det bedste tidspunkt at besøge denne by. Par kan nyde trekking, sejlsport og sightseeing i det behagelige vejr. Monsun er også et bekvemt tidspunkt at besøge denne by, da nedbøren er temmelig gennemsnitlig.
 • Berijamlake, Bryant Park, Pillar Rocks Road, Coaker’s walk er andre store attraktioner. Kærlighedsfugle kan nyde den naturlige skønhed og sjove aktiviteter her eller bare tage en tur i parkerne.

Læs mere: Fantastiske bryllupsrejsesteder i Kodaikanal

3. Coonoor:

bryllupsrejse steder i tamil nadu

Coonoor, en kommune i Nilgiris -distriktet i staten Tamil Nadu, er en af ​​de mest eftertragtede bryllupsrejsedestinationer i Indien. Coonoor, der har et subtropisk højlandsklima, ligger i en højde af 1.850 m over havets overflade. Coonoor er fyldt med haver, der er prydet med mange slags blomster og træer, og er kendt for sine picnicsteder. De grønne skråninger er den mest fængslende del af bakkestationerne, hvor du kan se mange glade par sidde og slappe af og opsluge skønheden i denne bakkestation, mens du nyder deres bryllupsrejse.

 • Dette er en af ​​de mest fredfyldte og smukke bryllupsrejsedestinationer, som Tamil Nadu tilbyder. Par kan slappe af og finde et perfekt picnicsted blandt de frodige grønne skråninger. Nygifte par kommer ofte her for at nyde det behagelige vejr, mad og naturskønne skønhed på dette sted. Tilstedeværelsen af ​​fantastiske blomster og træer gør dette sted endnu mere romantisk.
 • Der er ingen direkte flyrejser til Coonoor. De nærmeste lufthavne er Peelamedu og Calicut Internationale Lufthavn, som ligger 42 km og 109 km fra denne bakkestation. Coonoor er dog godt forbundet med større byer med jernbaner. Du kan tage en bus eller en taxa fra togstationen eller lufthavnen for at nå din destination.
 • Mange hoteller og loger i mellemklassen til høj række er tilgængelige i denne by. Du kan bekvemt få et dejligt ophold i henhold til dine præferencer og budget.
 • Oktober til marts er det bedste tidspunkt at besøge denne bakkestation. Temperaturen drejer sig omkring 8 grader og er meget behagelig for bryllupsrejseparene. Denne region oplever ikke meget kraftig nedbør, så hvis du er en monsunelsker, kan du også besøge dette sted i monsunmånederne.
 • Droog Fort, Sim’s Park, Catherine falls og Dolphins næsevej er andre store turistattraktioner. Par kommer her for at nyde naturen og forskellige aktiviteter.

4. Yercaud:

bryllupsrejse steder i tamil nadu

Yercaud, en bakkestation beliggende i Tamil Nadu er berømt for sin unikke topografi, der har kapacitet til at få din kæbe til at falde. Denne bakkestation, der er baseret i Shevaroy Hills i Eastern Ghats, besøges for det meste af bryllupsrejsende. På dette sted, der er fyldt med de smukke søer, vandfald, parker og mange koloniale bygninger, overstiger temperaturen aldrig 30 grader.

 • Dette er et ideelt bryllupsrejsested for nygifte par. Kærlighedsfugle besøger denne bakkestation for at beundre naturens skønhed og nyde det behagelige vejr. Søer, vandfald og parker er et must at besøge. Par kan engagere sig i forskellige aktiviteter for at gøre deres flugt endnu mere speciel og uforglemmelig.
 • Hvis du planlægger at rejse med fly, er den nærmeste lufthavn til denne bakkestation Tiruchirapalli Internationale Lufthavn. Det er cirka 165 km væk fra Yercaud. Yercaud har ikke sin egen banegård. Salem -krydset er dog den nærmeste jernbanestation, som ligger omkring 35 km væk. Du kan tage en bus eller en taxa for at nå din destination.
 • Der er mange hoteller, hytter og feriesteder til rådighed i Yercaud. Du kan leje et sted i henhold til dit budget og din komfort.
 • Du skal besøge denne bakkestation i sommermånederne, fordi vejret er meget behageligt, og det er også højsæsonen her. Hvis du er en monsunelsker, kan du besøge dette sted mellem juli-september. Det oplever en mild nedbør og køligt vejr.
 • Kiliyur Falls, Shevaroy bakker, Shevaroy tempel og Yercaudlake er andre store attraktioner her. Par skal betragte dem som et besøg værd.

5. Kotagiri:

bryllupsrejse steder i tamil nadu

Kotagiri, som er den ultimative destination for nygifte, er den ældste bakkestation i Nilgiris. Vejret er fantastisk, og miljøet er faktisk gavnligt for vores helbred. Den stedsegrønne Longwood Forest er et enestående tilflugtssted for alle, der ønsker lidt alenetid midt i naturen. Den fred, du får ved at holde i hånd med og gå et par kilometer med din elskede, kan ikke forklares med ord og skal opleves.

 • Hvad er bedre end at tilbringe din ferie blandt smukke bakker? Kotagiri er den ældste bakkestation og tilbyder par de mest romantiske steder til bryllupsrejse. Longwood Forest kan være en perfekt flugt for par, der leder efter fred og trøst. Denne bakkestation vil helt sikkert lade dig forbløffet over dens naturskønne skønhed.
 • Den nærmeste togstation til denne bakkestation er Coonoor, der ligger i en afstand af 21 km. Metupallayam banegård er omkring 33 km væk, og Ooty banegård ligger cirka 28 km fra Kotagiri. Hvis du rejser med fly, kan du nå Coimbatore -lufthavnen og tage en bus eller taxa for at nå din destination.
 • Der er en række hoteller og loger til rådighed på denne bakkestation. Man kan bestille et hyggeligt ophold efter budget og præferencer.
 • Det bedste tidspunkt at besøge dette sted er marts-juni. Vejret er ekstremt behageligt, og du vil så de fleste bryllupsrejsende besøge Kotagiri i løbet af disse måneder. Du kan også besøge denne bakkestation i monsunmånederne, hvis du og din elskede er glad for mild regn.
 • Parkerne og skovene i denne by er et besøg værd. Par skal udforske disse steder for at tilbringe fredelig tid alene og nyde varme snacks i det kølige vejr.

6. Cuddalore:

bryllupsrejse steder i tamil nadu

Cuddalore, som er en smuk by at besøge, ligger i staten Tamil Nadu. Cuddalore ligger langs Bengalsbugten og er berømt for sine smukke og iøjnefaldende strande, en af ​​dem er Silver Beach, som er den næstlængste strand i Tamil Nadu.

 • Kender du noget mere romantisk sted end en strand? Par kan nyde deres fødder synke i smukt sand. Lad bølgerne ramme dig, og den surrealistiske aura hviler i dine sjæle. Strandene i Cuddalore vil helt sikkert gøre det til den bedste bryllupsrejse for et nygifte par.
 • Cuddalore har ikke en egen lufthavn. Du kan tage et fly til Pondicherry -lufthavnen, som er knap 12 km fra Cuddalore. Chennai er også en lufthavn tæt på denne by. Det er cirka 150 km væk. Cuddalore har lokale jernbanestationer, der forbinder til større byer i Indien.
 • Der er en række hoteller og loger til rådighed på denne bakkestation. Man kan bestille et hyggeligt ophold efter budget og præferencer.
 • Oktober-marts er det bedste tidspunkt at besøge Cuddalore. Denne by oplever et meget behageligt vejr i vintermånederne. Monsuner kan medføre kraftig nedbør, hvilket kan være en hindring i din kærlighedsferie.
 • Silver beach, Fort St. David, Pataleeswarar Temple og Dewanathaswamy Temple er de største turiststeder. Besøg disse fromme steder med din elskede.

7. Meghamalai:

bryllupsrejse steder i tamil nadu

Meghamalai ligger i Western Ghats of Theni -distriktet og er også kendt som High Wavy Mountains. Liggende i en højde af 1500 m over havets overflade er den meget berømt for sin rige naturlige skønhed. Med et behageligt klima er Meghamalai et bryllupsrejsens paradis.

 • Dette dragende sted tilbyder det smukkeste og mest romantiske bryllupsrejsested til nygifte par. Kærlighedsfugle kan nyde det rolige og rolige miljø på dette sted. Dette sted tilbyder en fantastisk udsigt og steder, hvor par kan finde deres øjeblik med fred og romantik.
 • Meghamalai er cirka 490 km væk fra Bangalore og 560 km fra Chennai. Den nærmeste by til Meghamalai er Chinnamanur, som ligger 25 km væk. Du kan nemt tage en taxa eller en bus for at nå dette sted. Busserne har gode forbindelser til nabobyer.
 • Det bedste tidspunkt at besøge Meghamalai er i vintermånederne. Vintermånederne byder på et meget behageligt vejr til bryllupsrejsende, der ønsker at udforske dette sted. Monsunerne kan opleve mild til kraftig nedbør.
 • Mange hoteller og loger i mellemklassen til høj række er tilgængelige i denne by. Du kan bekvemt få et dejligt ophold i henhold til dine præferencer og budget.
 • Chinna Suruli, Thuvanam og Meghamalai er andre store attraktioner her, som par ikke bør gå glip af.

8. Courtallam:

bryllupsrejse steder i tamil nadu

Courtallam, almindeligvis kaldet “Sydens spa”, ligger i en højde af omkring 167 meter. på Western Ghats i Tirunelveli District. Vandet fra vandfaldene i Courtallam har vist sig at have medicinske og terapeutiske egenskaber, når det strømmer gennem urternes skove. Courtallam, der har et smukt landskab, er en populær bryllupsrejsedestination, hvor bryllupsrejsende også kan forynge deres kroppe ved at bade i de berømte coutrallam -vandfald.

 • Courtallam behandler par med de mest fantastiske bryllupsrejsesteder i Tamil Nadu. Vandfaldene vides at have medicinske egenskaber. Par kan tage et bad i disse vandfald og forynge deres sind og krop. Dette fantastiske landskab giver dig også en betagende udsigt. Par ville helt sikkert blive forelsket igen her.
 • Den nærmeste lufthavn til Courtallam er Tuticorin lufthavn, som er cirka 86 km væk. Den anden store lufthavn er Madurai, som har flyforbindelser til Chennai. Tenkasi banegård er den nærmeste jernbanestation, som er knap 6 km fra Courtallam.
 • Mange hoteller og loger i mellemklassen til høj række er tilgængelige i denne by. Du kan bekvemt få et dejligt ophold i henhold til dine præferencer og budget
 • Juli, september, oktober, november, januar, februar og marts er de bedste måneder at besøge Courtallam. Vejret er behageligt, og der er ingen kraftige nedbørsmængder. Vintermånederne gør dette sted endnu mere romantisk for alle bryllupsrejsende.
 • Courtallam hovedfald, Tiger Falls road, Five falls og Main falls road er andre store turistattraktioner. Du skal besøge disse steder og opleve den helbredende kraft af vandfaldene, der kommer fra urteskove.

9. Chennai:

bryllupsrejse steder i tamil nadu

Sidst men ikke mindst Chennai, kan hovedstaden i Tamil Nadu også være din bryllupsrejsemål, selvom det måske ikke er det mest oplagte valg. Fyldt med smukke strande og lækre hoteller, Chennai, stedet hvor det gamle og det nye mødes kan tilbyde dig den sande smag af Tamil Nadu.

 • Chennai er kendt for at være en af ​​de mest farverige og livlige byer i Tami lNadu. Par kan smage på rig kultur, historie og selvfølgelig de lokale delikatesser. Strandene er et must besøg, hvor du og din bedre halvdel kan nyde sand og solbadning. Dette kan være et perfekt bryllupsrejsested for nygifte par.
 • Chennai Internationale Lufthavn er kendt for at være den tredje travleste lufthavn i Indien og har god forbindelse til større byer i landet. Chennai har også 3 jernbanestationer ved navn Chennai Central, Chennai Egmore og Tambaram. Taxaer og busser er let tilgængelige.
 • Mange hoteller og loger i mellemklassen til høj række er tilgængelige i denne by. Du kan bekvemt få et dejligt ophold i henhold til dine præferencer og budget.
 • November til februar er det bedste tidspunkt at besøge Chennai, fordi vintermånederne er ekstremt behagelige.
 • Marina Beach, St.Thomas Cathedral Basilica, Arignar Anna Zoological Park og Government Museum er andre store attraktioner i byen. Man må ikke gå glip af strandene og lækker mad.

Oplev din yndlings Tamil Nadu bryllupsrejse destination fra denne liste over top 9 bryllupsrejse destinationer i Tamil Nadu, planlæg din perfekte bryllupsrejse og nyd. Hvis denne artikel hjalp dig med at planlægge din ferie, bedes du give en feedback!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Er der nogen nationalpark og fristeder i Tamil Nadu?

Svar: Staten har mange nationalparker med rig vegetation, unik biodiversitet og et enormt udvalg af fauna. For nygifte par, der leder efter et lille eventyr i naturen, er Tamil Nadu blandt de bedste bryllupsrejse -steder i verden.

2. Hvilke er de berømte bakkestationer til bryllupsrejse i Tamil Nadu?

Svar: Der er mange bakkestationer i Tamil Nadu. Tag din partner til dette paradis for naturlig skønhed og overrask hende med sin gigantiske mangfoldighed af det mest karakteristiske udvalg af dyr og en fantastisk variation af fugle. Kodaikanal, Kotagiri, Meghmalai, Ooty er nogle af de mange fremtrædende bakkestationer, der er berømt for bryllupsrejse i Tamil Nadu blandt par og for at være ægtefæller. Med alle disse fantastisk romantiske steder i Tamil Nadu er der ingen tvivl om, hvor du skal tilbringe din bryllupsrejse.

3. Hvilke eventyrlige aktiviteter at forkæle i Tamil Nadu?

Svar: Vandre for at udforske de ældgamle kirker, museer, tag på cykeltur sammen, nyd spændende dykning med din partner og nyd en afslappende sejltur. Omgivet af storslåede bakker, fredfyldte strande, skinnende søer og vandfald gør de fleste af disse byer og byer til fascinerende bryllupsrejse -tilbagetog.