Gå romantisk på disse 9 bryllupsrejsesteder i Chhattisgarh

Planlægger du den første rejse sammen efter ægteskabet? Staten Chhattisgarh er et unikt sted til bryllupsrejser, men det vil efterlade dig inspireret og mere forelsket. Det er en betydeligt stor stat i det centrale Indien og har en befolkning på mere end 20 millioner. Faktisk er det ifølge en nylig folketælling den 16. mest befolkede stat i landet. Det kan prale af en naturskøn skønhed uden sidestykke sammen med rige kulturarvssteder. Romantisk og alligevel masser at udforske, denne tilstand skal give dig en helt mindeværdig og ukonventionel bryllupsrejse. Er du og din partner vild med vildmarken og er ægte naturelskere? Tag til Mainpat og Kanker for smukke vandfald og perfekt naturskønne udsigter for at få stemningen til at passe. Shopping gør enhver tur endnu sjovere, og især når det er første gang som et par – tag til Bhilai for lokale markeder og tag souvenirs tilbage til minder og gaver til venner og familie. Sukker for noget, der skriger kultur, musik, kunst og håndværk? Kawardha er du skal gå med en overflod af kulturarvssteder for at udforske.

Bryllupsrejse Steder I Chhattisgarh

Oktober til marts er det perfekte tidspunkt at besøge staten med temperaturer på mellem 19-30 grader Celsius. Staten er også kendt for sin åndelige side med mange hellige attraktioner for nygifte par. Vidste du, at der også er en femte Kumbh Mela -placering? Ja, den mindre kendte, Rajim Kumbh Mela i staten er en stor fest og festligheder, der tiltrækker zillioner af hengivne og turister.

Her er vores kuraterede liste over de mest fantastiske steder for par i staten. De top 9 romantiske bryllupsrejsedestinationer i Chhattisgarh med smukke bybilleder er som følger:

9 smukke bryllupsrejsesteder i Chhattisgarh med billeder:

1. Bilaspur:

Bryllupsrejse Steder I Chhattisgarh

Bilaspur er et godt sted at besøge i Chhattisgarh. Det betragtes som en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Chhattisgarh. Man kan ikke bare beundre dette sted nok. Stedet er fyldt med templer og en række smukke shoppingsteder, hvilket gør dette sted til et af de bedste drømmedestinationer for nygifte par.

2. Durg -bryllupsrejse sted i Chhattisgarh:

Bryllupsrejse Steder I Chhattisgarh

Hvis du planlægger en bryllupsrejse tur til Chhattisgarh, så er dette måske det bedste sted at imødekomme dine behov. Stedet er fyldt med betagende natur, og der er også mange typer uddøde fuglefossiler. Kort sagt kan Durg siges at være en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Chhattisgarh.

3. Bhilai:

Bhilai

Mange mennesker leder efter shoppingdestinationer, når de skal besøge nye steder. Bhilai er et af de steder, som vil tilbyde dig hundredvis af shoppingplatforme sammen med gode hoteller og fremragende roomservice. Bhilai er ret fantastisk, da dette sted har en række ting at tilbyde turisterne. Man kan let blive forelsket i dette sted på grund af dets velorganiserede struktur. Det er en af ​​de bedste bryllupsrejsesteder i Chhattisgarh.

4. Mainpat:

Mainpat

Mainpat er et andet vidunderligt udvalg blandt de mange bryllupsrejse -steder i Chhattisgarh. Stedet tilbyder de besøgende minedrift og vandfald. Der er mange buddhistiske klostre sammen med hinduistiske templer. Stedet vil være en drøm bryllupsrejse destinationer i Chhattisgarh.

5. Kanker:

Kanker

Hvis du vil nyde dine bryllupsrejsedage i Chhattisgarh, så er Kanker et af de bedste steder at besøge i Chhattisgarh. Stedet vil tilbyde dig en række iøjnefaldende ting og vil forbløffe dig nu og da. Du vil ikke kede dig, når du besøger dette sted. Der er mere end én vandfaldsdestinationer på dette sted, som også tiltrækker turister fra indiske.

6. Kawardha:

Kawardha

Har du nogensinde været i Kawardha, Bihar? Det burde du, hvis du vil have en vidunderlig tid under din bryllupsrejse. Stedet har en musikalsk stemning knyttet til sig. Der er mange kunst-, kulturelle og historiske steder i Kawardha, og det er derfor blevet hævdet som et af de bedste bryllupsrejse -steder i Chhattisgarh.

7. Janjgir – Historisk bryllupsrejse i Chhattisgarh:

Janjgir

Vil du gå til et historisk sted i Chhattisgarh for at tilbringe din bryllupsrejse? Janhjgr er måske det rigtige sted for dig, da dette sted er historisk rigt, og der er mange smukke templer en brønd. Du finder dette sted meget interessant.

8. Kanger Ghati Nationalpark:

Kanger Ghati Nationalpark

I nærheden af ​​denne park er der en række hoteller og midlertidige opholdssteder. Dette er et af de bedste bryllupsrejse -steder i Chhattisgarh. Man vil gerne besøge dette sted igen og igen. Der er vandfald, mystiske huler på dette sted. Sammen med det er der en række smukke skovklædte dale, som gør dette sted så attraktivt.

9. Balod:

Balod

Vil du besøge Chhattisgarh? Balod er et fantastisk romantisk sted i Chhattisgarh til bryllupsrejse, som kan vise sig at være et af de bedste bryllupsrejsesteder i Chhattisgarh for dig.

Ovenfor var nogle af de bedste steder i Chhattisgarh, for det vil holde dig optaget og underholdt. Det er klart, at Chhattisgarh er et af de bedste steder at tilbringe din bryllupsrejse på, baseret på de fantastiske steder i dette område. Det er et virkelig fantastisk sted og giver dig mulighed for at få de bedste tider, du nogensinde får med din kone. Miljøet på dette sted er meget glædeligt, og det kan siges at være et af de bedste steder for folk, der er interesserede i at tilbringe deres bryllupsrejse. Selvom der kan være mange andre vidunderlige steder i Chhattisgarh, men det er de bedste.