Top 9 bryllupsrejsesteder i Malaysia

Malaysia er en af ​​de mest økonomiske feriedestinationer i Asien. Det passer både til luksusrejsende og rygsækrejsende. Det vidunderlige klima er et klart plus. Stedet, der tilbyder sol, sand, regnskove, bakker, eventyr og lækker mad er perfekt til en drømmebryllupsrejse. Nedenfor er nogle af de bedste bryllupsrejsedestinationer i Malaysia.

Mest populære bryllupsrejsesteder i Malaysia med billeder:

1. Tioman Island:

bryllupsrejse steder i Malaysia

Tioman Island er et fortryllet sted med legenden om en drageprinsesse, der har hvilet her på vej til at besøge sin prins. Øen er selv formet i form af en drage. De frodige tropiske jungler, bjergbæk, uberørte strande og en spredning af eksotisk havliv gør dette sted til en af ​​de bedste destinationer til bryllupsrejser i Malaysia. Du kan dase rundt på stranden eller dyrke vandsport som kajakroning, surfing og jetski.

2. PulauLangkawi:

bryllupsrejse-steder-i-malaysia_pulaulangkawi

PulauLangkawi er en eksotisk ø omgivet af hvide sandstrande og turkisblåt vand. Det blå hav med de grønne uafskallede marker og maleriske maleriske landsbyer gør denne ø til et af de perfekte bryllupsrejsesteder i Malaysia. Du kan tage en dukkert ved Seven Wells -vandfaldene, glide i svævebanen til toppen af ​​Gunung Matchincang og udforske undervandsverdenen for at gøre din bryllupsrejse til en eventyrlig oplevelse.

3. Batu Ferringhi Strand:

bryllupsrejse-steder-i-malaysia_batu-ferringhi-strand

Batu Ferringhi Beach er en af ​​de mest populære strande i Penang på Malaysias vestkyst. Denne perfekte bryllupsrejsedestination i Malaysia er ideel til at slappe af på stranden og nyde havet. Det er kendetegnet ved miles af blødt hvidt sand, der strækker sig på begge sider og en lang snoede vej. Bliv eventyrlysten med din partner, og tag på ridning, parasejlads og jetski. Sørg for at udforske gaderne i en trishaw.

4. Pangkor Island, Perak:

bryllupsrejse-steder-i-malaysia_pangkor-ø-perak

Denne ø har nogle af de smukkeste strande i Malaysia, hvilket gør den til en foretrukken bryllupsrejsedestination i Malaysia. Nipah Beach og Coral Beach er perfekte for bryllupsrejsende at tage til. Fantastiske billeder af koraller, fisk og havagurker bidrager til glimten på denne ø. De smukke strande gør dette sted til det mest magiske bryllupsrejse sted i Malaysia.

5. Cameron Highlands:

bryllupsrejse-steder-i-malaysia_cameron-højland

Cameron Highland er en ideel destination for en bryllupsrejse, der er forskønnet med teplantager, jordbærfarme, frodige dale og bakker med bakker. Det kølige og blæsende klima er en velkommen ændring fra varmen i de andre dele af Malaysia. Denne er en favorit blandt naturelskere.

6. Sabah River Safari:

bryllupsrejse-steder-i-malaysia_sabah-flod-safari

Denne er til de par, der ønsker at opleve naturen på en utraditionel måde. Tag på en spændende flodsafari ned ad Kinabatangan -floden, og oplev dyrelivet i sin fulde herlighed. Tag på en natsafari for at fange det natlige dyreliv for en spændende oplevelse. Nyd et enkelt naturligt ophold i Nature Lodge midt i regnskoven. Besøg Turtle Island og udforsk rundt.

7. Taman Negara:

bryllupsrejse-steder-i-malaysia_taman-negara

Få en fantastisk tur blandt den tropiske regnskov i Taman Negara med din elskede. Tag en romantisk gåtur over den længste malaysiske hængebro i verden. Tag på eventyrlystne jungleture. Tag på natsafari for at undre dig over blomster, der kun blomstrer om natten som vanddrager, lysende svampe og andre natlige vidundere. Dette fantastiske vidunder i naturen er blandt populære destinationer til bryllupsrejser i Malaysia.

8. Kuala Lumpur:

bryllupsrejse-steder-i-malaysia_kuala-lumpur

Kuala Lumpur er en levende by med et væld af ting at udforske. Udforsk det arkitektoniske vidunder ved Petronas -tårnene og Batu -hulerne med din partner. Hav en romantisk dag på vandring rundt i byens gader og baner, shoppe efter behag og give dine smagsløg nogle fantastiske lokale retter. Dette er en foretrukken bryllupsrejsedestination i Malaysia.

9. Kota Kinabalu:

bryllupsrejse-steder-i-malaysia_kota-kinabalu

Kota Kinabalu er en fantastisk eventyrpakke. Det tilbyder en stor overflod af spændende oplevelser for vove-djævle. Forkæl dig selv med eventyrene ved klatring, dykning, fritidsdykning eller snorkling. Tag på krydstogt med vådområder i Klias Wetland Mangrove Forest reserve med din elskede og nyd naturen i al dens mangfoldighed.

Malaysia er et sted med en perfekt blanding af modernitet og pan-asiatiske kulturer. Få afsondrede tilflugtssteder, eventyrture, smuk sightseeing og tilbring en drømmebryllupsrejse. Besøg de bedste steder i Malaysia til bryllupsrejse.