Top 9 mest romantiske bryllupsrejsesteder i Californien

Alle har californiske drømme! Selv de par, der planlægger deres bryllupsrejse; og hvad kan være bedre end denne smukke amerikanske by for dem! Hvis du planlægger at besøge USA til din bryllupsrejse og er i tvivl om, hvor du skal hen, så tænk ikke mere! Californien er det! Lad os tage dig med på en virtuel rejse først.

Mest populære bryllupsrejsesteder i Californien:

1. En tur på strandene:

En tur på strandene Bryllupsrejse steder i Californien

Når der er over 1200 miles kyst at nyde, skal du blot holde dine hænder og gå langs vandene på de uberørte strande ved Carmel, Morro Bay, Malibu, Laguna blandt mange andre. Disse strande er en af ​​de bedste bryllupsrejsesteder i Californien.

2. Kør på Monterrey -halvøen:

Kør på Monterrey Peninsula bryllupsrejse steder i Californien

En 17 kilometer lang køretur fyldt med endeløs havudsigt, dramatiske klipper, store golfbaner og pludselige byways er bare en uforglemmelig oplevelse. Klik på et foto af din elskede ved den vejrbårne ensomme cypres, og gør din bryllupsrejse i Californien til en permanent hukommelse ætset i dit sind.

3. Californisk vin i Sonoma eller Napa Valley:

Californisk vin i Sonoma eller Napa Valley bryllupsrejse steder i Californien

Vingårde er fyldt på landet i Monterrey Bay, Shenandoah Valley og Santa Barbara. Kør med din partner på landet og smag den bedste vin nogensinde i disse vingårde!

4. Redwood National Park, Crescent City:

Redwood National Park, Crescent City Bryllupsrejse steder i Californien

Når du ser verdens højeste og ældste træer i Redwood National Park foran dig, føler du dig så lille, at en følelse af ydmyghed siver ind i dig. De gigantiske gamle sequoias, graner, hemlocks og egetræer er fortryllende, og et besøg i vildmarken her er en fantastisk oplevelse. Dette er en af ​​de bedste naturlige bryllupsrejsesteder i Californien.

5. Hearst Castle i San Simeon:

Hearst Castle på San Simeon bryllupsrejse steder i Californien

Blandt de forskellige bryllupsrejsesteder i Californien giver Hearst Castle os et glimt af det luksuriøse liv i gamle dage, mens du besøger huset og haverne. Når du går nordpå, oplever du dit livs bedste køretur, hvor vejen giver en betagende udsigt over naturens skønhed.

6. Pacific Coast Highway:

Pacific Coast Highway bryllupsrejse steder i Californien

En køretur med din honning langs Pacific Coast Highway fra San Diego til Los Angeles ved solnedgang med havet på den ene side er helt sikkert en uforglemmelig udsigt. Dette er helt sikkert den mest romantiske vejstrækning i verden og egnet til en bryllupsrejse!

7. En svævebane, San Francisco:

svævebane, San Francisco bryllupsrejse steder i Californien

Hop på en svævebane i shoppingområdet Downtown og nå toppen af ​​Nob Hill og ned på den anden side til Fishermen’s Wharf. Rejsen imellem skaber uendelige minder at dele, og selve rejsen er en smuk oplevelse med din partner. Det er et af de bedste bryllupsrejsesteder i Californien.

8. Forbind igen med naturen i Yosemite Nature Park:

Forbind igen med naturen på Yosemite Nature Park bryllupsrejse steder i Californien

Smukt beliggende i bjergene Sierra Nevada, har det gamle, gigantiske sequoias. Hvis du to ønsker at genoprette forbindelse til naturen og dens fascinerende skønhed, bliver intet bedre end Yosemite Nature Park. I kan bruge tid sammen, tale om alt og nyde naturen i sin sande form. Den halve kuppel, El Capiton -granitklipper og Bridalveil -faldet har alle en fantastisk charme. Det er virkelig et stykke himmel, pænt og smukt gemt i Californien.

9. Disneyland:

Disneyland bryllupsrejse steder i Californien

Til noget sjovt !? Disneyland er det tempo, du kan gå til og blive børn igen! Nyd forlystelserne i løbet af dagen og forkæl dig selv med nogle lidenskaber i de hyggelige lokaler efter solnedgangen.

Hænder ned, Californien er det bedste sted at besøge til din bryllupsrejse. Periode!