10 bedste fødevarer til naturligvis at øge bryststørrelsen

Bryster er utvivlsomt et af de smukkeste træk ved en kvindelig menneskekrop. De tilføjer en følelse af fuldstændighed til en kvinde og definerer hendes form. Mens nogle er velsignet med de “rigtige” bryster, føler de andre sig kompromitterede med størrelsesaspektet. Hvis du er en af ​​dem, der føler dig “flad”, så læs med for at vide om de bedste fødevarer til at øge bryststørrelsen naturligt!

Ja! Visse fødevarer spiller en vigtig rolle i at øge størrelsen på dine bryster ved at øge østrogenniveauerne i kroppen. Listen indeholder østrogenrige frugter og grøntsager, nødder, tørre frugter, mejeriprodukter, fisk og skaldyr osv. Men hvad er forholdet mellem disse midler og bryststørrelse? Find ud af mere i denne artikel.

Brystforstørrelse Madliste

Hvordan hjælper østrogenrige fødevarer med at øge bryststørrelsen?

Udviklingen af ​​bryster er en kontinuerlig proces i en piges liv og sker lige fra hendes fødsel. I puberteten gennemgår kroppen enorme hormonelle ændringer, hvilket fører til vækst af brystvæv. Brysternes størrelse varierer fra person til person og bestemmes af forskellige faktorer som arvelig, kost, livsstil og hormoner i kroppen.

Et sådant hormon, der er ansvarligt for brystvækst, er østrogen. Dette middel udskilles af æggestokkene og spiller en afgørende rolle i reguleringen af ​​menstruationscyklussen og vedligeholdelse af brysternes størrelse. Lave østrogenniveauer kan føre til mindre og hængende bryster.

For at kompensere for dette tab ordinerer læger ofte østrogentilskud som p -piller til disse damer. De fører imidlertid til uønskede bivirkninger og kan endda forårsage permanente ændringer i kroppen. En måde at håndtere dette problem på er naturligt ved at inkludere masser af østrogenrige fødevarer. At have dem sammen med brystforøgende øvelser og en sund livsstil kan resultere i en synlig forskel i bryststørrelse og form.

Bedste fødevarer til at øge bryststørrelsen naturligt:

Inden du tænker på dyre brystimplantater, operationer eller skadelige lægemidler, lad os undersøge hver af disse fødevarer til brystvækst og forstå deres rolle i stigningen i bryststørrelse:

1. Sojamælk og tofu:

Soya er et proteinrig middel, der hurtigt vinder popularitet blandt sundhedsentusiaster. Selv forbruget af sojamelk er gået højt på grund af dets mange fordele for kroppen. Nylige undersøgelser har vist, at soja indeholder fytoøstrogener, som efterligner naturlige østrogener i hunkroppen. Det menes, at det at have soja i moderate mængder kan få brysterne til at svulme op og vokse sig større.

Tofu er en anden spiselig form for soja, som har det højeste antal isoflavoner. Undersøgelser viser imidlertid også, at forbrug af soja i overskud kan øge risikoen for brystkræft på grund af overskydende østrogener. (1)

2. Nødder og tørre frugter:

Nødder og tørre frugter giver ikke kun fremragende mellemmåltider, men hjælper også med brystforstørrelse. Fødevarer som valnødder, pistacienødder og jordnødder leverer den rigtige mængde østrogen og isoflavoner i kroppen. Tørret frugt som dadler, svesker og tørrede abrikoser indeholder også en høj procentdel af kosten østrogen, sammen med at levere vigtige næringsstoffer som fiber, vitaminer og mineraler. (2)

3. Mælk og mejeri:

Mælk og mejeriprodukter til brystforstørrelse

Forbrug af mejeriprodukter som mælk og ost kan give dig større bryster sammen med stærkere knogler. Især mælk produceret af køer indeholder meget store mængder kvindelige reproduktive hormoner som østrogener, progesteron og prolactin, som tilskynder til brystvækst. Også komælk har en fedtprocent. Så at forbruge det regelmæssigt kan multiplicere fedtdepoter i dine bryster for at få dem til at se større ud.

4. Papaya:

Selvom det kan lyde skandaløst, hjælper Papaya med brystforstørrelse. I forhold til moden papaya indeholder rå eller umoden Papaya store mængder fytoøstrogener, der ligner østrogener, men produceres i planter. Mange mennesker har oplevet en vækst i deres bryststørrelse ved at drikke en milkshake tilberedt med rå papaya og mælk.

Rå papaya indeholder imidlertid store mængder Papain, hvilket kan føre til allergiske reaktioner og abort. Så det er bedre at tjekke med en læge, før du begynder at få det.

5. Havmad:

Skaldyr er rig på mangan, som har en østrogen virkning på kroppen. Indtagelse af fødevarer som muslinger, rejer, østers, rejer og nogle typer fisk kan understøtte brystvækst på grund af denne hormonelle efterligning. De virker ved at øge kønshormonerne i kroppen og bidrage til udviklingen af ​​brystvæv.

6. Bukkehornfrøekstrakt:

Bukkehorn til brystforstørrelse

Bukkehorn er en fytoøstrogenurt, der kan øge størrelsen på dine bryster. Disse frø stimulerer produktionen af ​​to vigtige hormoner til brystforstørrelse dvs. østrogen og progesteron. Det vides, at spirede bukkehornsfrø har en koncentreret mængde diosgenin, som er et naturligt østrogen, der understøtter brystforstørrelse.

7. Hørfrø:

Hørfrø eller “Alsi” er små frø, men kraftfulde med ernæring. De tilbyder en masse sundhedsmæssige fordele for kroppen, hvor brystforstørrelse er en af ​​dem. Hørfrø er rige på lignaner, der fungerer som fytoøstrogener. Da hørfrø er 800 gange rige på Lignan end andre frø eller naturlige fødevarer, kan det hjælpe dig med at opnå større bryster.

8. Frugt:

Frisk frugt som bær, der omfatter jordbær, tranebær og brombær, er rig på østrogen, der kan hjælpe med at øge din kopstørrelse. (3) Sammen med disse frugter har fødevarer som æbler, blommer, abrikoser og fersken også betydelige mængder østrogener i sig. At have disse frugter regelmæssigt kan hjælpe dig med at få et par centimeter omkring dine bryster!

9. Vild Yam:

Wild Yam til brystforstørrelse

Wild yam har en stærk østrogen virkning på kroppen takket være diosgenin til stede i den. Ligesom bukkehorn, kan denne mad hjælpe med at stimulere væksten af ​​brystvæv. (4). Undersøgelser tyder imidlertid også på, at vildgryn kan øge væskeretentionen i kroppen, hvilket bidrager til vægtøgning og tyngde i bryster. Så det er vigtigt at tale med en læge, før du bruger det.

10. Sesamfrø:

Sesamfrø er fyldt med nøddeagtig smag for at få dine salater og brødskiver til at smage lækkert. Sammen med deres kulinariske fordele indeholder disse små frø meget fytoøstrogener, som kan regulere østrogenaktiviteten hos kvinder. Ifølge en undersøgelse blev det konkluderet, at sesamfrø er effektive til udvikling af brystvævsstørrelse på grund af tilstedeværelsen af ​​aktive forbindelser som flavonoider og aminosyrer til stede i dem. (5)

Urte Retsmidler Til brystforstørrelse:

Hvis du er interesseret i at vide om nogle urter og rødder, der kan forbedre din bryststørrelse, kan disse oplysninger være nyttige:

1. Pueraria Mirifica:

Dette er en plante, der er hjemmehørende i Sydøstasien og vokser bredt i Thailand. Det er en fast ingrediens i gammel thailandsk medicin, som er kendt for at fremme ungdommelighed hos en kvinde. Planten er fyldt med fytoøstrogener, der efterligner østrogenhormonet i kroppen. (6) Dette kan understøtte væksten af ​​brystvæv. Pueraria fås i pulverform, og du kan købe dem i enhver online butik.

2. Dong Quai Root:

Dette er et andet urtemedicin til brystforstørrelse. Dong Quai er meget udbredt i Kina til behandling af menopausale symptomer. Mange forsøg har vist, at roden har østrogenlignende virkninger på kroppen og kan hjælpe med at øge koppens størrelse. Imidlertid har de samme undersøgelser vist, at overskydende rod kan forårsage brystkræft. Så det er ikke tilrådeligt at indtage det uden at spørge en læge.

Yderligere tips til brystforstørrelse:

Sammen med de ovennævnte fødevarer til brystvækst skal du også følge disse tips for at få større bryster:

Fødevarer, der øger bryststørrelsen

1. Yoga:

Yoga er en af ​​de bedste måder at øge din kopstørrelse på. Poser som Bhujangasana, Ushtasana, Gowmukhasana osv. Kan naturligvis forbedre bryststørrelsen. Ved at øge blodtilførslen til disse organer kan Yoga også øge den generelle brystsundhed.

2. Øvelser:

Udførelse af en grundig brysttræning kan styrke brystmusklerne og få dem til at se større ud. Øvelser som håndvægtspresser i brystet, isometriske brystkontraktioner kan skubbe brystvævet ud og skabe volumen. Du skal dog gøre dem regelmæssigt i mindst 2-3 måneder for at bemærke forskellen.

3. Massageteknikker:

En god brystmassage kan ikke kun øge barmstørrelsen, men også få dem til at se tonede ud. Massage forbedrer også blodcirkulationen til brysterne og forbedrer deres generelle udseende.

4. Livsstilsændringer:

  • Oprethold en sund vægt.
  • Forkæl dig med en nærende, velafbalanceret kost.
  • Sørg for, at du ikke mangler vitaminer og mineraler.
  • Træn mindst en halv time om dagen.
  • Stop med at ryge, alkohol eller enhver vane, der kan ødelægge din kropsform.
  • Få foretaget regelmæssige kontroller, og foretag rettidige handlinger rettidigt.

Det er nogle af de bedste fødevarer, der hurtigt øger bryststørrelsen! Inden du begynder at indarbejde dem i din daglige kost, er det vigtigt at kende de dårlige virkninger af at indtage overskydende østrogen. Høje østrogenniveauer i kroppen er kendt for at øge risikoen for kræft hos mennesker, og derfor skal du bruge dem med forsigtighed. Disse fødevarer kan også give forskellige resultater hos enkeltpersoner, og i nogle tilfælde kan der ikke ses nogen resultater på grund af forskellige faktorer. Så husk det, og begynd at arbejde hen imod dine brystmål!