11 bedste bryststrammende cremer (brystopstrammende cremer) i Indien

Leder du efter bryststrammende cremer eller brystopstrammende cremer? Hvis ja, så er denne artikel noget for dig. Mest efter graviditeten virker brystet hængende, og det kan være svært i det lange løb. Det bliver svært at bære noget af dit yndlingstøj eller værre, det kan gøre ondt. Men bare rolig! Vi har samlet nogle bedste cremer til bryststramning, der er sikre at bruge og effektive.

Bryststrammende cremer

Effektive bryststrammende/opstrammende cremer:

Så tag et kig på de 10 bryststrammende (opstrammende) cremer, der er tilgængelige i hele Indien og effektive med regelmæssig brug og er nyttige for kvinderne!

1. INLIFE Breast Firming Cream:

Det er en ayurvedisk proprietær blanding af naturlige urter. Dette er den bedste bryststrammende creme i Indien med store fordele. Det hjælper med at hæve brysterne for at forynge hudens holdstruktur. Disse normale ingredienser hjælper med at forstærke ledbåndsnetværket omkring dit brystområde for at holde fyldigere plus fastere løftende bryster. Det forbedrer desuden blødheden i din brysthud og efterlader huden blød plus forsyning. Denne bryststrammende creme er et sikkert plus er en vellykket urteterapi til dine hængende bryster.

INLIFE Breast Firming Cream

Placeret til INR 400/-er denne bryststrammende creme billig og har meget at tilbyde. Især kendt for de ekstra fordele som at øge kollagenvæksten, reducere strækmærker, skadelige virkninger er svære at finde for denne. Så vi er overbeviste nok om, at du vil elske denne helt perfekt som de andre på listen. Prøv denne, da holdbarheden er til at dø for.

2. VLCC bryststrammende creme:

VLCC bryststrammende creme

VLCCs bryststrammende creme eller brystopstrammende creme indeholder en unik blanding af urter, der er kendt for deres evne til at afbalancere de kvindelige hormoner og fremme en fastere og en hævet kontur. Resultaterne begynder at vise sig om 3 uger med regelmæssig brug, men kan tage op til 6 uger, når de ikke bruges regelmæssigt.

3. Bio Beauty London – Med olivenolie:

Det er en begrænset formulering til at skabe et bryst, strammere, fastere plus ekstra buet udseende. Det er en ekstremt eksklusiv formulering, der indeholder en blanding af urter og andre dokumenterede ingredienser, der er anerkendt for deres evne til at støtte fuldere og fastere vækst.

Prissat til kun 399 rupees, er denne en god handel at koble sig til, da du måske ikke har det bedre end denne, der er lagt til dig. Selvom bivirkningerne kan omfatte allergi over for de urter, du ser her, er det normalt ret harmløst og nyttigt for at give dine bryster et fast udseende.

4. FEG bryststrammende creme:

Det optager slags urteekstrakter, der aktiverer brystceller. Denne bryststrammende creme kan støtte brystceller, adipocytter plus histiocyttproliferation. FEG kan ændre den klare plusblokerende tilstand af brystceller; få den bedre fascinerende færdighed i brystvæv. Det kan give ubegrænsede aktive diætingredienser til bryst. Ingredienserne det involverer Ginseng, aftenlys, Pueraria Mirifica Angelica, Myrra, grøn papaya, der virker effektivt.

Omkring 600 bukke er prisen på denne naturlige ingrediens beriget bryststrammende creme. Hver bit af denne creme oser af perfektion i sig selv, og du kan forvente at se fine resultater uden bivirkninger. Sammensætningen er meget grundlæggende, og alt fungerer på din krop med deres eget sæt fordele, hvilket bringer et ønskeligt slutresultat, når hele historien går ned.

5. Ella Breast Tightening Cream:

Det er etablerede ayurvediske brystformler, der genopfylder tabte næringsstoffer, vitaminer og mineraler og dermed føjer til hudens holdestruktur for at øge kontrollen med bysten.

Ella bryststrammende creme

Ella er en af ​​de bedste bryststrammende cremer i Indien og er et indisk mærke, der kun koster 229 INR. Selvom det kan virke som en god handel for dig, fungerer det også lige så godt. Forestil dig fordelene ved cremen til operationen, hvor du muligvis kunne have brugt 10 gange mængden. Lyder fancy ikke sandt? Vi forventer, at du skynder dig til lægehandlen og snart får fat i denne.

6. Lass Naturals Blossom Breast Firming Cream:

Dette er 100% urtebrystforstærkende og -forbedrende creme til piger og kvinder. Blossom Firming Cream omslutter en helt særlig samling af urter, der tilbyder at være enormt nyttig i den naturlige fasthed, toner plus forbedrer brystets væv. Det styrer de kvindelige hormoner samt minimerer blodgennemstrømningen. Blossom Breast Firming Cream anbefales især til tab af fasthed i hele kroppen ellers efter slankning eller graviditet.

Blossom Breast Firming Cream

Med en tålelig pris på kun 450 indiske rupees, kan du nemt tage denne som dit valg for at være den rigtige slags creme til dig. Selvom det ikke koster en formue, formår det at imponere dig med den behagelige lugt og den perfekt slanke emballage. Da vi allerede nævnte fordelene ved cremen, ville det være sikkert at sige nu, at du vil elske, hvad cremen har at tilbyde. Hvert stykke af det. Godt, vi er også overbeviste om, at du sandsynligvis vil gå til et tilbagekøb. Ja, denne bryststrammende creme er faktisk så god, især til gravide.

7. Panamas brystopstrammende creme:

Dette er en avanceret, intens Breast Firming Cream, der hovedsageligt er formuleret til følsom brysthud. Firmaer plus strammer bevægelig hud, reducerer sagging, plus løfter og tilbyder definition plus fylde. Denne brystcreme hjælper med at stramme bryster i alle aldre.

Det koster 700 INR og vil være nok til at bringe denne bryststrammende creme hjem og se resultaterne på ingen tid. Lyder spændende ikke sandt? Det er vel overflødigt at sige. Cremen er populær i Sydøstasien og kan være et let valg inden for et budget uden bivirkninger.

8. Pueraria Mirifica bryststrammende creme:

Dette inkluderer aftenlys, grøn papaya, Pueraria Mirifica, Ginseng. Du kan nemt bruge dette i lang tid. Pueraria Mirifica er også kendt som KwaoKrua er en urt fra en rod i Thailand. Roden siges at have en masse energirelaterede sundhedsmæssige fordele parallelt med urten ginseng. Det kan godkende brystceller, adipocytter plus histiocytisk spredning.

For det tredje, på vores liste, er denne en af ​​de bedste bryststrammende cremer i Indien, du finder. Selvom prisen er placeret i den højere ende af baren, skal du slet ikke have noget imod at øge din indsats, hvis du ved, hvor du kommer til gennem handlen. Prisen på denne lotion er hele 2000 INR, men er den bedste brystopstrammende creme.

9. Nivea bryststrammende creme:

Dette er en af ​​de bedst kendte bryststrammende cremer med fremragende egenskaber. De fleste kvinder bruger også denne brysttætte creme, der regelmæssigt foreslås af læger. Det er også let tilgængeligt i indiske onlinebutikker og markeder.

10. Hvidløg bryst stramning creme:

Det er klar fra naturlige urter til at udvide massen af ​​bryst strammer i at tilføre til at pleje huden, reducere rynker, fugtgivende, effektivitet til at forbedre brystet og også nærende hud. Den indeholder sojaekstrakt, propylenglykol, urteekstrakt, methylparaben, D-Panthenol, Aloe vera, vitamin E, mineralvand, propylparaben og nicotinamid.

Du kan finde denne i alle lokale butikker, og prisen varierer naturligvis tilsvarende. Så du behøver ikke sidde og tænke på det rigtige navn til bryststrammende creme, her er det rigtige til dig. Ingefærcremer er ret populære. Men hvis du har lyst til at bruge alle pengene på en kosmetisk creme, kan du i stedet lave en naturlig hjemmelavet.

11. Brystforbedringer:

Wild yam er et centralt element i Breast Enhance. Anerkendt som et fytoøstrogen kan det skabe bryster fyldigere ved at inspirere brystkirtlerne. En enkelt krukke med bryst forbedrer omkostningerne $ 49 og varer 4-6 uger. Det er forholdsvis risikofrit sammenlignet med vedvarende implantater, da der ikke er tilgængelige kliniske data, der skal tages i betragtning, bør brystforbedring fortsættes med forsigtighed.

Bryststrammende creme bivirkninger:

Selvom der kan være adskillige produkter til bryststrammende cremer på markedet, har nogle af dem deres egne bivirkninger og er allergiske over for brugerne.

  • Brystforstærkende cremer af dårlig kvalitet er rigelige på markedet. De kan forårsage lever- og blodsygdomme samt bryst- eller livmoderkræft. Selvom chancerne for sidstnævnte er milde, kan chancen ikke helt udelukkes.
  • Progesteron er et af hovedhormonerne i disse naturlige brystforstørrelsestilskud, og det vides at forårsage flere problemer end godt.
  • Overbrug af progesteron i din krop kan resultere i akkumulering og vil bidrage til afbrydelse af produktionen og eksekvering af binyrehormoner som kortisol, DHEA og testosteron.

Derfor er det i bedste fald, at du konsulterer en læge, før du fravælger en af ​​disse. Det er sikrere ikke at træffe et valg på egen hånd for at undgå skade på din krop, især de sarte dele. Brystforstærkere, som du så, koster lidt på den højere side og har bivirkninger, men det er stadig bedre end den kirurgiske måde, der kan se så mange problemer i strømmen. De andre på listen er dog fine at gå med. Så vælg i dag. Prøv en af ​​bryststrammende cremer fra listen over ovenstående bryststramme cremer og få dig til at føle dig mere komfortabel.