9 bedste brystkræftbehandlingstyper i Indien

Leder du efter behandlinger med brystkræft? I denne moderne verden er der mange muligheder for behandling af brystkræft. Der er mange behandlingsmuligheder til rådighed for at passe brystkræft. De tilgængelige behandlinger er kemoterapi, kirurgisk indgreb, hormonbehandling, biologisk terapi plus stråling. I mange tilfælde for at helbrede kræft anvendes en blanding af en række terapier, hvor en patient modtager mere end en enkelt behandling.

Bedste brystkræftbehandlingstyper i Indien

Bedste brystkræftbehandlingstyper tilgængelige i Indien:

I denne skrivelse diskuterer vi således om de forskellige typer af brystkræftbehandlinger, der er tilgængelige i Indien sammen med behandlinger, der tilbyder hospitaler. Så læs denne artikel omhyggeligt.

1. Biologisk terapi:

Det er den bedste brystkræftbehandling, der styrker kroppens immunsystem og ruster den bedre til at bekæmpe kræft. Det kan også sagsøges for at kontrollere bivirkninger som følge af andre kræftbehandlinger. Kemoterapi på den ene side angriber kræftcellerne direkte, mens biologisk terapi styrker kroppens immunsystem til at bekæmpe kræftvækst.

2. Hormonbehandling:

Hormonbehandling anvender lægemidler til at undgå hormoner, især østrogen, for at forbedre udviklingen af ​​brystkræftceller. Bivirkninger kan bestå af hedeture og tørhed i skeden. Ovariernes produktion af hormoner kan også standse, endvidere gennem kirurgi ellers medicin. De hormonelle terapier tages normalt i pilleform, der spiser over et par år, så de påvirker ikke evnen til at arbejde og udføre normal adfærd. Hvis du har nogle bivirkninger, eller hvis du ellers har svært ved at håndtere daglige opgaver, skal du tale med din læge og tro, at du kan erstatte behandling.

Hormonbehandling som brystkræftbehandling bruges til at reducere produktionen af ​​kræftceller i din krop meget mere. Normalt valgt som en proces efter operationen, kan den også deltages før den samme. Det er også kendt som en neoadjuvant behandling og kan vare i op til 5 år. I disse år kan hormonbehandling bruges, og det samme kan bruges, så længe kræftcellerne bliver ved med at vokse. Det er imidlertid også effektivt i tilfælde, hvor kræftcellerne vender tilbage, efter at behandlingen er overstået eller unødvendigt at sige, som det plejer på sin sædvanlige måde, spreder sig til andre områder af din krop.

3. Sentinel Node Biopsi:

I dette er der en eliminering af et delvist antal lymfeknuder (sentinelknudebiopsi). For at afgøre, om kræft har strakt sig til dine lymfeknuder, vil din kirurg diskutere af dig rollen som at eliminere lymfeknuderne, som er de tidligere for at få lymfedrænagen fra din vækst.

4. Kryoterapi:

Eksperimentel kirurgisk handling for eksempel kryoterapi ellers bliver kryokirurgi desuden prøvet for at vinde behandling af brystkræft. Hvis du skal opleve en brystkræftoperation, er det bedre at have en ærlig diskussion af din kirurg om alle sandsynlige muligheder. Din kirurg taler også om behandling af en radioterapeut, ellers klinisk onkolog, for at planlægge den mest vellykkede operation. Vær sikker på, at dine egne ønsker desuden behandling, der er bedst egnet til din tilstand, vil blive taget hensyn til af dine læger.

5. Kemoterapi:

Kemoterapi udnytter lægemidler til at nedrive kræftceller. Uden tvivl har din kræft en større risiko for at vende tilbage, ellers spredes den til en anden del af din krop, din læge vil måske gå ind for kemoterapi for at reducere chancen for, at kræften vedvarer. Dette anerkendes som adjuverende systemisk kemoterapi. Kemoterapi gives lejlighedsvis tidligere end kirurgi hos kvinder af større brysttumorer. Målet er at samle en tumor i en størrelse, der gør det lettere at eliminere ved kirurgi. Kemoterapi bruges desuden til kvinder, hvis kræft nu har spredt sig til andre dele af kroppen. Kemoterapi kan foreslås at forsøge at kontrollere kræften plus reducere eventuelle symptomer, kræften forårsager.

Kemoterapi bivirkninger afhænger af de lægemidler, du får. Almindelige bivirkninger tager hårtab, opkastning, kvalme, træthed og en større risiko for at udvikle infektion. Usædvanlige bivirkninger kan omfatte for tidlig overgangsalder, skader på hjerte og nyrer, infertilitet (hvis præmenopausal), nerveskade plus ekstremt sjældent blodlegemer.

De to vigtigste kemoterapiforbrugsteknikker til behandling af brystkræft er:

  1. Efter operationen: Også kaldet Adjuvant kemoterapi, denne udføres normalt efter en operation allerede er blevet udført, og kræftcellerne stadig gør skaden. Hver læge ved, hvordan hvis disse celler vokser, vil de føre til en situation, der kan sprede sig til det værste. Derfor eliminerer denne kemoterapimetode alle risici for brystkræft ved at vende tilbage, selv efter operationen.
  2. Inden operationen: Den næste her, er kendt som neoadjuvant kemoterapi og bruges normalt til at reducere chancerne for overlevelse af kræftcellerne på trods af operationen. Selvom denne metode til kemo er bedre end den forrige i den forstand, at den krymper kræftcellerne, hvilket gør det lettere at blive fjernet lokalt. Mange kemo -lægemidler reducerer imidlertid ikke tumoren, hvis den er stædig. I så fald skal du blive ved med at skifte mellem medicin for at vide, hvilken der fungerer bedst for dig.

6. Stråling:

Du arbejder muligvis, mens du er under strålebehandling. Strålingsplan er normalt 5 dage om ugen og varer i 5 til 7 uger, men handlingerne er klassisk korte. Hvis du har kompetente læger på dit behandlingscenter, tager proceduren kun 15 til 30 minutter.

Mange centre åbner også tidligt plus lukker sent for at skabe mulighed for, at patienter kan tilpasse behandlingen til deres hverdag. Stråling bryder normalt ikke færdigheder på arbejde, og næsten alle mennesker oplever kun let træthed. Men for det maksimale nedbrud af strålebehandling er det vigtigt at holde en hyppig tidsplan en gang du starter din behandling.

7. Målrettede lægemidler:

Målrettede lægemiddelbehandlinger angriber nøjagtig abnormitet i kræftceller. Målrettede lægemidler, der bruges til at passe brystkræft, omfatter:

Pertuzumab (Perjeta):

Det er rettet mod HER2 plus accepteres til udnyttelse ved metastatisk brystkræft i blanding af trastuzumab plus kemoterapi. Denne gruppering af behandlinger er afsat til kvinder, der endnu ikke har forventet anden lægemiddelkur mod deres kræft. Bivirkninger af pertuzumab kan indeholde diarré, hjerteproblemer og hårtab.

Lapatinib (Tykerb):

Den er målrettet mod HER2 og er også godkendt til anvendelse i avanceret ellers metastatisk brystkræft. Dette kan bruges i blanding ved kemoterapi ellers hormonbehandling. Mulige bivirkninger omfatter diarré, ømme hænder plus fødder, kvalme, desuden hjerteproblemer.

Ado-trastuzumab (Kadcyla):

Dette stof forbinder trastuzumab med et celledræbende stof. Tidligere kom kombinationslægemidlet i kroppen, trastuzumab hjælper det med at finde kræftcellerne som det angår HER2. Det celledræbende lægemiddel er derefter frit i kræftcellerne. Ado-trastuzumab kan være et alternativ for kvinder med metastatisk brystkræft, der nu har prøvet trastuzumab plus kemoterapi.

8. Brystrekonstruktion:

Denne kirurgiske procedure er opgradering af bryst efter mastektomi plus til tider efter lumpektomi. Rekonstruktion af bryst kan udføres samtidigt med kræftfjerningsproceduren, ellers et par måneder eller år senere end brystkræftbehandlingen. Denne er en slags delvis mastektomi, der fungerer som en behandling af brystkræft. I dette tilfælde fjernes kun den del, hvor brystkræft er begyndt at vokse på et sted, hvor mastektomi savnet.

Det endelige mål, der skal nås, er fjernelse af de unormale væv omkring. Hvor meget der fjernes, har meget at gøre med, hvor meget af dit bryst, der er påvirket, og størrelsen af ​​området. Det, der også betyder noget for det samme, er placeringen af ​​enhver tumor og områderne omkring den, der også har kræftceller i væksten.

9. Eliminering af begge bryster:

En række kvinder med kræft i det ene bryst kan beslutte at få deres andet (raske) bryst løsrevet (kontralateral profylaktisk mastektomi), hvis de har en ekstremt forbedret risiko for kræft i det andet bryst som følge af en genetisk disposition, ellers en stærk familiehistorie.

Næsten alle kvinder med brystkræft i det ene bryst vil slet ikke udvikle kræft i det ekstra bryst. Tal om din brystkræftrisiko af din læge med fordelene og faren ved denne proces.

Komplikation ved brystkræftoperation afhænger af de begivenheder, du vælger. Kirurgi medfører risiko for blødning plus infektion. Flere kvinder beslutter at genopbygge brystet efter operationen. Tal om dine muligheder plus præferencer af din kirurg. Din mulighed kan omfatte rekonstruktion med et brystimplantat (silikone eller vandfyldt), ellers renovering via dit eget væv. Denne proces kan udføres på tidspunktet for din mastektomi eller på et senere tidspunkt.

Behandlingssteder for brystkræft i Indien:

Overalt er den bedste kræftbehandling på indiske hospitaler udbredt, men under hensyntagen til så mange detaljer som omkostninger, effektivitet, nøjagtighed skal du træffe de rigtige beslutninger for at undgå at blive narret i din allerede forværrede situation.

Så her er de bedste institutioner, du kan bruge for din bekvemmelighed:

1. Bangalore:

Sri Shankara Cancer Hospital & Forskningscenter.

Adresse: 1st Cross, Behind Rangadore Hospital, Shankarapuram, Basavanagudi, Near Chikkanna Garden, Bengaluru, Karnataka 560004, Indien

Telefon: +91 80 2698 1101

2. Chennai:

Apollo Specialty Cancer Hospital.

Adresse: New No.6, Old No.24, Cenotaph Road, Teynampet, Chennai, Tamil Nadu 600035, Indien

Telefon: +91 44 2433 4455

3. Kolkata:

Chittaranjan National Cancer Institute.

Adresse: 37, S.P.Mukherjee Road, Kolkata, West Bengal 700026, Indien

Telefon: +91 33 2475 9313

4. Rajasthan:

Bhagwan Mahaveer Cancer Hospital & Forskningscenter.

Adresse: Jawahar Lal Nehru Marg, Jaipur, Rajasthan 302017, Indien

Telefon: +91 141 270 0107

5. Hyderabad:

American Oncology Institute.

Adresse: På Citizens Hospital, Nallagandla, Serilingampally, Hyderabad, Telangana 500019, Indien

Telefon: +91 40 6719 9999

Så når du har gennemgået ordene i denne artikel, vil du se, at du har lært alt om de bedste hospitaler til behandling af brystkræft i Indien og de bedste procedurer, der findes. Sørg for at arbejde med forebyggelse af kræft, især hvis du har en familiehistorie af samme.