9 bedste brystreducerende cremer til rådighed i Indien

At have store bryster anses for at være ganske ønskeligt! Men overdimensionerede, forstørrede bryster er et totalt nej-nej! Sammen med at få dig til at se slap og formløs ud, giver disse bryster dig også mange sundhedsproblemer. Hængende bryster, tung vægtet buste kan føre til rygsmerter, ubehag, mens du går, og hæmmer dit liv. Selvom kirurgi er et af valgene for sådanne kvinder, anbefales det ikke altid. Kirurgisk invasion er en risikabel og dyr affære. Derfor bringer vi dig nogle af de bedste brystreducerende cremer på det indiske marked, du kan prøve!

brystreducerende cremer i indien

Indholdsfortegnelse:

 • VLCC Shape Up Breast Reduction/Firming Cream
 • In Life Breast Reduction Cream
 • Alexaderm brystreduktion og konturcreme
 • Lasky Herbal Blossom Cream til at reducere bryststørrelse
 • Hashmi Cute B Cream
 • Massiv anti -cellulite massageolie
 • Neutriherbs Brystreducerende creme Strammende brystform
 • Real Plus Body Slimming Cream Chinese Herbal Slimming Cosmetics Breast Dropping Cream
 • Palmers kakaosmørformel bustcreme

Bivirkninger:

 • Bivirkninger af brystreducerende cremer

Top brystreducerende cremer i Indien:

Nedenfor er nogle af de bedste brystreducerende cremer, der er let tilgængelige og sikre at bruge.

1. VLCC Shape Up Breast Reduction/Firming Cream:

brystreducerende cremer

Et af de berømte mærker kommer i form af VLCC, når vi taler om kvinder og deres kropspleje. VLCC Shape up er en sådan brystreduktion i Indien -creme, der giver den en fasthed. De hævder, at du vil begynde at se resultaterne om cirka 21 dage. VLCC Breast Reduction creme er ayurvedisk og bruger organiske og naturlige ingredienser. Så næste gang du vil have nogen til at misunde dit flotte udseende og din perfekte figur, er det her!

Vigtigste ingredienser: Olier fra Simmondsia California (Jojoba) 0,5%, Vitis Vinifera frø (vindruekerne) 0,3%, Cyperus Pertenuis (Cypern) 0,15%, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) 0,1%, Geranium Sylvaticum (Geranium) 0,2%, Punica Grantum (Granatæble) 0,5 %, Soja Hispida (soja) ekstrakt 1%, Creme Base QS.

Sådan bruges:

 • Tag tilstrækkelig mængde creme og påfør den fra bunden af ​​brysterne til nakken med de faste og cirkulære opadgående strøg.
 • Det vil hjælpe med at løfte hudens støttestruktur over hele ‘løftezonen’.
 • Brug om morgenen & aften og lad den blive i 6-8 timer.
 • Undgå påføring på brystvorten.

Vigtige fordele:

 • Naturlig creme.
 • Firmaer bryster.
 • Reducerer sagging og oversize.

Bedømmelse: 3

2. In Life Breast Reduction Cream:

brystreducerende cremer i indien 1

Det virker ved at motivere udvidelsen af ​​celler i vores krop. Ud over dette hjælper urteformlen også med at kontrollere pH plus hydratiseringsproblemet i vores krop. Ved langsomt at øge antallet af brystvæv; det hjælper en til at forbedre bryststørrelsen logisk. Uanset hvilke naturlige urter der er inkluderet i cremen, der øger fedtvævet fremad korrekt assimilering, hvilket giver reduktion og form til ens bryst. Det koster omkring 400/- 100 gram.

Vigtigste ingredienser: Urte ingredienser.

Sådan bruges:

 • Massér forsigtigt i opadgående retning og i frem og tilbage -bevægelse for at dække hele området.
 • Lad det stå hele dagen.

Vigtige fordele:

 • Ingen skadelige kemikalier.
 • God emballage.
 • Rimelig pris.

Bedømmelse: 3.9

3. Alexaderm brystreduktion og konturcreme:

brystreducerende cremer i indien 2

Den har lav duft, ikke-fedtet og uden pletter, plus den er let at smøre ud. Dens enkeltrør er nok til at give resultatet. Du kan bruge dette to gange om dagen; en gang om morgenen og andre om natten.

Denne er en naturlig brystcreme, der reducerer bryststørrelse. Omkostninger varierer til omkring 5000 rupees og er sandsynligvis en af ​​de dyreste på listen, men lad os forsikre dig om, at fordelene er lige så iøjnefaldende og svære at gå glip af. Det er en god handel med nul bivirkninger, som du bør tage op uden at tænke lidt over det. Det kan bruges af teenagere i deres voksende år til effektivt at kontrollere de slappe bryster.

Vigtigste ingredienser: Poria, glycerol, ginkgo, rabarbercreme koncentrat, Aloe Vera ekstrakt, koffeinsilanol, saflorolie.

Sådan bruges:

 • Brug regelmæssigt i henhold til instruktionerne.

Vigtige fordele:

 • God emballage.
 • Let at bruge.
 • Ingen bivirkninger.

Bedømmelse: 2

4. Lasky Herbal Blossom Cream til at reducere bryststørrelse:

brystreducerende cremer i indien 3

Den indeholder urter, der er yderst fordelagtige i naturlige fasthedstoner plus forbedrer brystvæv, regulerer kvindelige hormoner, øger fedtvævet plus ledbånd og maksimerer blodgennemstrømningen. Det forstærker hudtrekanten, der holder bysten den ‘naturlige bh’. Denne creme har en tilspidsende effekt, der hjælper med at tone den muskelholdige hud (den ‘naturlige bh’).

Den urtecreme, som vi diskuterer her, er forskellig fra de kosmetiske, vi hidtil har dækket. Det kan være helt dit, hvis du kun skal betale 330 INR. Cremen er den pris værd, du betaler i enhver forstand og kan garantere hurtige resultater på grund af ingredienserne og den måde, den fungerer på.

Vigtige ingredienser: Shatavari.

Sådan bruges:

 • Brug regelmæssigt i henhold til instruktionerne.

Vigtige fordele:

 • Ayurvedisk formel.
 • Sikker på huden.
 • Giver god form.

Bedømmelse: NA

5. Hashmi Cute B Cream:

Dette er en naturlig brystreducerende creme, der har succes med at tabe koppestørrelse hos kvinder, der har en stor størrelse. Det styrer niveauerne af østrogene hormoner hos kvinder, der er ansvarlige for deres bryststørrelse. Cremen reducerer ikke kun bryststørrelsen naturligt, men har også andre fordele, såsom forbedring i form, tonet figur, øget fasthed og forhindrer også, at bryster hænger eller hænger. Det er et GMP -certificeret produkt, der er skabt af en blanding af naturlige urteingredienser.

Blandt brystreducerende cremer er denne den første på listen og er placeret på Rupees 2179. Et ret højt beløb at betale, men flasken holder i lang tid, og der rapporteres normalt ingen bivirkninger. Som om det ikke var gode nyheder nok, får du også gode tilbud som reduktion i tabet af dine bryster og visse lignende ting opnås af cremen, som lovet.

6. Massiv anti -cellulite massageolie:

brystreducerende cremer i indien 5

Denne massageolie er en enestående blanding af æteriske olier, der kombinerer anti-cellulite egenskaber. Mens det masseres stille ind i hudoverfladen, hjælper det med at nedbryde ekstrem cellulite. Det forbrænder cellefedt til forbrugsvarer, mens det masseres regelmæssigt og hjælper dig med at få en ekstra tonet, fastere og slankere, talje og mave. Dette produkt indeholder også Silver Birch og Cypress olie, der har strålende anti-cellulite egenskaber.

Det er prissat til 210 INR; Denne brystreducerende creme vil have købt betydelige positive resultater ved regelmæssig brug. Prøv denne sikre massageolie for de bedste resultater.

7. Neutriherbs brystreducerende creme Strammende brystform:

Denne brystcreme indeholder vild radix Pueraria essensekstrakt, collagen ginseng angelica river Xiong Frankincense sort cohosh og hjælper med bryststramning og brystreduktion.

Stående højt til 19 $, hvilket står for et beløb på omkring 1300 indiske rupees, er den tredje på denne liste en god creme til reduktion af bryststørrelse, som viser stærke resultater med det samme. Det er ikke kun populært blandt kvinder med en anden smag i de cremer, de vælger, men også dem, der er forsigtige med alt, hvad der foregår på deres krop. Det har ingen rapporterede bivirkninger, som du skal bekymre dig om.

8. Real Plus Body Slimming Cream Chinese Herbal Slimming Cosmetics Breast Droping Cream:

brystreducerende cremer i indien 6

Det involverer deioniseret vand, Poria, glycerol, ginkgo, rabarbercreme -koncentrat, Aloe Vera -ekstrakt, koffeinsilanol, saflorolie. Slankecreme kan sammensætte blodcirkulationen og hurtigt forbrænde fedt. Det hæmmer også fascinationen af ​​fedt i kroppen; det åbner også porerne for at udsende toksiner, som sveder hurtigt.

Omkostningerne ved cremen falder ind under kategorien 1000 og er prissat til 400 INR, hvilket er relativt billigt, da dens holdbarhed er næsten 3 år. Beholdermængden varierer med prisen, men denne er en langvarig og varierer fra 400-1200 indiske rupees normalt i henhold til den variation, du vælger at få til din nødvendighed.

9. Palmer’s Cacao Butter Formula Bust Cream:

brystreducerende cremer i indien 7

KØB DET HER

Palmer’s er et stort mærke, og et af de andre kendte produkter fra samme firma er cremen til strækmærker. Denne bust -opstrammende/reducerende creme har E -vitamin, Elastin og kollagen, der hjælper med at give tilfredsstillende resultater for brystet.

Du skal anvende det dagligt for at få synlige resultater på det samme, og det er også blevet bedømt som den bedste creme til at reducere bryststørrelsen.

Bivirkninger af brystreducerende cremer:

Notér dog produktets bivirkninger, som måske eller måske ikke er alvorlige:

 • De trænger ikke dybt ned i dermis, hvor det egentlige problem ligger.
 • Nogle mennesker har også klaget over irritation og udslæt ved at bruge cellulite cremer.
 • Produktet skal bruges hver dag uden fejl, eller det holder op med at fungere.
 • Nogle brystcremer indeholder parabener.
 • De fungerer ikke ens for hver kvinde og tager tid. De tager mindst 4 uger for at se synlige resultater.
 • Ingredienserne i produktet spiller en rolle. Hvis det ikke passer dig, kan du opleve irritation eller kløe.
 • Resultaterne er meget subtile at lægge mærke til.
 • De forårsager ikke rigtig opstramning, men meget lidt opstramning. Der er ingen vedvarende opstramning med disse produkter.

På den anden side er de helt sikre at bruge. Der udvises stor omhu for kun at inkludere det bedste af ingrediensen, og alle lover positive resultater. Virksomhedens vigtigste mission er at sælge produktet til dig. Men foretrækker altid cremer, der er uden parabener.

Disse er nogle af de bedste brystreducerende cremer på markedet. Som nævnt ovenfor, forvent ikke noget mirakel natten over. De fleste af disse cremer virker ved at opstramme dit brystvæv og give dem et løft. Sammen med at bruge dem, prøv at træne og brug en passende bh til at gøre tricket for dig. Du kan endda søge råd fra en læge for at forstå, hvad der fungerer bedre for dig!