Hvad er brystfremkaldelse, og hvordan kan du behandle det derhjemme?

Det er ret normalt og naturligt for din krop at gøre brystet større i løbet af den anden og femte fødselsdag. Bryster bliver tunge, ømme og begynder også at producere enorme mængder mælk. Den ekstra mængde skyldes nogle gange det ekstra blod og lymfevæsker i brystvævet. Denne følelse af fylde forsvinder dog inden for de tre uger efter fødslen, hvilket giver dig en smertelindring i brystet. Dit bryst vil nu føles blødt, og du vil føle dig godt tilpas, selv når der er rigeligt.

Engorgement gør det også svært, når man skal fodre babyer. Babyer vil ikke kunne gribe fat i den hårde areola. Dette kan føre til smerter på dine brystvorter og også reducere mælketilførslen. Men tænk aldrig to gange på at besøge din læge, hvis din smerte bliver uudholdelig, og du begynder at få feber.

Årsager til brystkræft?

En af grundene kan være, at barnet ikke fodres. Normalt skal du tømme brysterne og stå af med mælken inden for få dage efter dit barns fødsel. Så det er virkelig ligegyldigt, hvor mindre producere. Hvis du ikke får det tømt, er du mere tilbøjelig til at brystsvulst. Selv dem, der har tømt brystsækken, lider imidlertid af overfyldning. Nogle gange kan dine mælkekanaler blive forhindret. Kanaler bliver typisk forhindret, når du har en stram bh på.

Symptomer på brystkræft:

Her er nogle tegn og symptomer på brystkrop, som du skal passe på.

  • Du får hårde bryster. Det betyder, at de bliver mere faste, hvilket giver dig følelsen af, at selv med den mindste berøring kan du skubbe mælk ud.
  • Hævede bryster er en anden ting at passe på. Selvom det kan være almindeligt, at dine bryster bliver store efter din fødsel, bliver brysterne nogle gange for store og dermed uoverskuelige. Hvis de ikke vender tilbage til deres normale position efter fodring, skal du snuse tilstødning.
  • Når mælk opbygges, bliver brystvorterne flade, og areolaen bliver også hård. Dette kan gøre det svært for barnet at fodre med modermælken.

Hjemmemedicin til brystkræft:

Engorged brystmidler er angivet nedenfor. Brystopfyldningsbehandling kan nu udføres hjemme hos dig med de let tilgængelige ingredienser, som du måske har derhjemme. Tag et kig på nogle af dem.

1. Skift din bh:

Sørg for ikke at have en stram bh på. Brug amme -bh’er, der giver dig trøst og lindring af dine bryst. Det er ikke kun nødvendigt at bære den rigtige bh for at behandle svimmelhed, men også for at sikre, at dine bryster forbliver faste og forbliver i den ideelle form. Kig efter den rigtige slags BH.

2. Kålblade:

Vidste du, at kålblade kan helbrede dine forsvundne bryster? Bladene kan bruges til behandling af hævelse eller betændelse, og det kølige blad giver dig også lindring af smerter. Stil bladene på køl og læg dem på brysterne i cirka tyve minutter. Når det begynder at varme op, skal du bære en behagelig bh. Husk at gøre dette dagligt, to gange om dagen for de bedste resultater.

3. Kolde pakker:

Du kan anvende kolde pakninger på dine bryster for at lindre smerten. Pak blot et par terninger is i et blødt håndklæde. Med let tryk skal du trykke godt på brystområderne. Gør dette gentagne gange hver dag, to gange, og du begynder faktisk at opleve en enorm lettelse.

4. Varme:

Du kan prøve fugtig varme eller bare tage et varmt brusebad med at sørge for at lede meget af det varme vand på det berørte område. Dette vil presse mælken til at flyde og dermed give dig en enorm lettelse.

5. Massage:

den anden måde at løse brystkræft er ved mildt at prøve en brystmassage. Brystmassage sikrer stimulering af amning og giver også komfort fra den hævede og faste følelse. Påfør let tryk og følg et bestemt mønster for en effektiv brystmassage. Tag det roligt med dig, og læg ikke mere pres, end det er nødvendigt.

Andre måder at behandle brystkræft:

  • Prøv at bruge en brystpumpe. Mælk den overskydende mælk fra brysterne. Dette vil give en enorm lettelse ved faktisk at tage byrden fra dig.
  • Prøv at fodre din baby 8 til 10 gange om dagen. Dette er ikke kun sundt for barnet, men vil også sætte dig på et sted af komfort.
  • Regelmæssig amning er også et must. På denne måde udvikler din baby tilknytning til sin næringskilde og giver samtidig trøst til moderen i smerter.

Brystbesvær kan til tider være en alvorlig bekymring. Kontakt altid din læge, hvis du har store smerter. Foretrækker at vælge hans/hendes valg af medicin, især fordi du er en ammende mor. Det er vigtigt, at du tænker fremad og ser frem til dagene med at bringe dem op. Dette er bare en fase, og du vil klare dette med succes.