Hvordan øges bryststørrelsen på 2 dage derhjemme?

Så overraskende det end kan lyde for dig, kan du helt sikkert vokse dit bryst på to dage. Og ved at vokse mener vi at øge størrelsen på den. Dette sker ved væksten af ​​dit brystvæv, der er afhængig af det ernæringsniveau, du modtager hver dag, hormonelle ændringer, du kan blive udsat for, og kvindens cyklus. Så den rigtige måde er at tage sig af din krops ernæringsbehov. Men nej! Vi mener ikke, at mindre bryster er mindre attraktive. Men hvis du kan lide at have større, er der nogle foreslåede og naturlige måder at øge bryststørrelsen på to dage derhjemme.

Sådan øges bryststørrelsen på 2 dage naturligvis

Det primære hormon, der kan hjælpe dig med dette, er østrogenhormonet i kroppen. Derfor er den sikreste måde at øge din bryststørrelse på to dage uden tvivl, idet du har højere niveauer af den i din krop. Så her er, hvordan du kan øge niveauet af østrogen og anden ernæring, der kræves i dets vækst. Læs videre for at kende de bedste fødevarer at indtage og enkle øvelser til at udføre for at øge bryststørrelsen på 2 dage derhjemme.

Bedste måder at øge bryststørrelsen på 2 dage Naturligt:

Her fik vi de 3 bedste måder at øge bryststørrelsen på 2 dage naturligt. Lad os tage et kig på dem.

1. Øvelser for at øge bryststørrelsen på 2 dage:

Øvelser er en vidunderlig måde at opnå hurtigere resultater på kortere tid. Disse øvelser er meget enkle at udføre derhjemme og behøver ikke dyrt udstyr.

  • Armbøjninger: Push-ups er en let og effektiv måde at øge bryststørrelsen på. De kan også tone dine muskler og give din krop en god form. Du kan også ændre disse push-ups for at opnå hurtige resultater.
  • Brystpresse: At trykke et bryst mod håndvægte eller træningsbolde kan øge bryststørrelsen på 2 dage. Alt du skal gøre er at placere brystet mod genstandene og trykke forsigtigt. Du kan også bruge en hård seng eller en bænk til dette.
  • Sjælden lateral hævning: Ved hjælp af håndvægte skal du udføre den sjældne laterale hævning for at øge bryststørrelsen. Dette er en meget let metode, der kan udføres derhjemme.

2. Bedste metoder til at øge bryststørrelsen på to dage:

Sammen med mad og øvelser er der alternative metoder til hurtigt at øge din bryststørrelse derhjemme:

  • Brystforstørrelsescreme: En række cremer er tilgængelige på markedet for at forstørre bryster. Disse kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen i brysterne og forbedre formen på dit bryst. Det forhindrer også chancerne for brystkræft.
  • Brystmassage: Ved hjælp af cirkulære, brystløftende, brystvalsende og pumpende bevægelser kan du massere dine bryster for at gøre en fast form. Massering af bryster med en udvidelsescreme og mandelolie kan øge dine bryster.

3. Sådan øges bryststørrelsen på 2 dage med mad:

Nå, du har virkelig ikke brug for cremer og anden kosmetik til dette. Lad os starte med de enkleste af de tilgængelige ingredienser til enhver tid i dit køkken.

1. Oliefrø og nødder:

Sådan øges bryststørrelsen på 2 dage naturligvis hjemme

Oliefrø og nødder er østrogenrige fødekilder. Næste gang bliver du virkelig sulten i dagtimerne, meget på nogle cashewnødder, mandler, kastanjer, pistacienødder og valnødder. Men husk at holde øje med mængden. 5-6 nødder om dagen er en god dosis. Overskydende forbrug kan føre til vægtforøgelse. Prøv at inkludere bukkehornsfrø, fennikelfrø og hørfrø i din daglige kost. Du kan tilføje hørfrøene til din salat eller bare male dem og tilføje til din yndlingsjuice.

2. Bælgfrugter:

Sådan øges bryststørrelsen på to dage naturligvis!

Bælgfrugter er fremragende kilder til østrogen. Det hjælper ikke kun med brystvækst, men holder også din krop rig på ernæring. De holder dig energisk, og deres fiberindhold holder dig mæt i lang tid. Medtag sojabønner, bønner, grønne bønner, mungbønner til din kost ganske ofte. Damp kog dem eller spis dem i form af en typisk indisk karry, som du kan nyde hver dag. Den konstante tilførsel af bælgfrugter til din krop er også en god måde at forblive sund på.

3. Sojaprodukter:

Forøg bryststørrelsen på 2 dage naturligvis!

elsker vi ikke alle sojaprodukterne? Her er en anden grund til, at du kan nyde dem uden skyld. Tag tilstrækkelig yoghurt, sojayoghurt, sojamelk, tofu, sojabønneolie, sojaproteinpulver og soja nødder. Udskift din almindelige olie med sojaolie. Vige for tofu i stedet for paneer og prøv en klassisk sojayoghurt efter din middag. Når du inkluderer dem i din kost, vil du faktisk se en forbedret bryststørrelse. Start i dag, med det samme!

4. Kødprodukter:

Forøg bryststørrelsen på to dage naturligvis!

Kødprodukter er også fyldt med østrogentilskud til at virke på din krop. Kylling og kyllingeprodukter er de rigtige at tage for øget bryststørrelse. Vi ved det sikkert, du elsker kylling, og her er endnu en grund til at spise dem. Tag dem i to dage i de rigtige mængder, og se hvordan din bryststørrelse stiger. Til siderne skal du inkludere nogle bælgfrugter og afslutte med sojayoghurt.

5. Grøntsager:

Forøg bryststørrelsen på 2 dage med mad

Hvis du er vegetar, er der nogle grøntsager, der er rige på østrogenindhold, og du behøver derfor ikke bekymre dig om ikke at inkludere kødprodukter i din kost. Alfalfa, lakridsrod, rødbeder, hvidløg, vinter squash, yam, kartoffel, agurk, kløver, bukkehornsblade er alle rige kilder til østrogen. Lav en klassisk salat og drys nogle hørfrø oven på den for en sprød smag.

6. Frugt:

Forøg bryststørrelsen på to dage med mad

Hvordan kan din kost og dit ernæringsniveau nogensinde være komplet uden frugt? Tag rigeligt med ferskner, granatæbler, blommer, gulerødder, vandmelon til en komplet diæt. Lav en skål med blandet frugt og nyd med et højt glas sojamelk til din morgenmad.

7. Fuldkorn:

Forøg bryststørrelsen på 2 dage med mad

Fuldkornsprodukter og brødskiver bidrager aktivt til østrogenniveauet i din krop. De er også sunde kilder til ernæring. Udskift dit almindelige brød med fuldkornsbrød. Gør noget popcorn i løbet af din filmtime. Byg, ris og hvede skal også tilføjes til din kost for at øge bryststørrelsen.

Nå, håber vi har besvaret dit spørgsmål om, hvordan du øger bryststørrelsen på to dage. Den gode del er, at det hele er sikkert og naturligt, der retter sig mod hele din krop for at sikre, at du også forbliver sund i processen. Således er dit resultat todelt. Så fortsæt med at følge dem og se, hvor overrasket du bliver over succesen med vores midler. Det er kraften i de naturlige ingredienser!