Hvordan slippe af med udslæt under bryster?

Hududslæt er et ganske almindeligt scenario blandt mennesker, der kan forekomme i enhver del af kroppen. For kvinder er udslæt under brysterne udbredt og et hyppigt problem at håndtere, især om somrene. Overdreven svedtendens er en af ​​de væsentligste årsager, der forårsager problemet med hududslæt, herunder det under brysterne. Enhver dårligt passende bh -type, der gnider mod denne sved, fører lettere til krisen. Ideen er at begynde at lede efter forslag og tips, der faktisk kan hjælpe dig med at slippe af med problemet.

Sådan slipper du af med udslæt under bryster

Sådan slipper du af med udslæt under bryster?

Listen nedenfor har nogle af de bedste ideer, der er sikre og lette at følge, når det drejer sig om behandling af udslæt under bryst. Følg dem med behørig omhu for maksimale resultater.

1. Brug Cold Compress:

Brug af en ispose eller en kold kompress er en af ​​de gode måder at berolige huden på under brysterne og dermed behandle problemer med udslæt. Dette bør udføres i 10 minutter på en session og kan gøres flere gange om dagen. Det reducerer kløe og hævelse og forhindrer også infektioner. Kold skummetmælk kan også bruges i stedet for vand til kold komprimering. Det lukker også porerne, der reducerer sved og dermed udslæt.

2. Babypulver:

Brug af babypulver efter et brusebad hjælper med at forhindre sved og holder området under brystet tørt. Dette hjælper med at slippe af med udslætene på en enkel og let måde. Det absorberer også den eksisterende fugt til gavn.

3. Basilikumblade:

Dette er et naturprodukt, der er kendt for sine beroligende egenskaber. Lav en glat pasta af basilikumblade og påfør den godt under brysterne og udslæt. Dette skal stå et stykke tid, før det skylles. Brug lunkent vand til at vaske. Dette er et godt middel til at slippe af med udslæt.

4. Majsstivelsesmiddel:

Kløe og afbrænding af udslæt kan let reduceres ved brug af majsstivelse, der også vil medføre en gradvis behandling af udslæt. Støv let majsstivelse af god kvalitet på området efter et brusebad, og efter tørring tørres området godt. Dette skal stå i 10 minutter, før du renser pulveret. Dette bør gøres to gange om dagen.

5. Brug bomuld:

Placer bomuld mellem brysterne og det nederste område for at hjælpe med at absorbere al sved og fugt fra området og holde det tørt. Denne vane sikrer ikke kun behandling af udslæt, men forhindrer også problemet i de senere faser. Bløde papirservietter kan også bruges til formålet.

6. Calamine Lotion Fordel:

Rens brystområdet godt med antibakteriel sæbe og vand, og tør det derefter tørt. Brug nu lidt calamine lotion på udslætene med en vatrondel. Dette skal stå et stykke tid for at slippe af med kløen og prikkende fornemmelse af, at udslæt medfører. Det vil også sikre den naturlige behandling af problemet.

7. Hvidløg Brug:

Hvidløg 1

Hvidløgs anti-svampe og antibakterielle egenskaber giver mange fordele ved forskellige hudinfektioner, herunder problemer med udslæt. Forbered en frisk pasta fra hvidløgsfed og anvend den godt på det berørte område. Dette bør gøres 3-4 gange om dagen for den rigtige kur mod brystudslæt.

8. Citronsaft:

Citronsaftekstrakterne med vand kan påføres udslætene for generel heling og for at forhindre infektionen i at stige. Det skal gøres hver dag.

9. Tea Tree Oil:

Godt igen, tea tree olie har svampedræbende egenskaber, der kan hjælpe med at helbrede udslæt. Alt du behøver er nogle dråber af denne væske på bomuld, der skal påføres efter et brusebad. Dette bør også gøres, mens du går i seng. Prøv at massere det lidt, så olien absorberes og hurtig behandling ses.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80