Sådan forbedres brystformen naturligt derhjemme – enkle tips

Når det kommer til attraktion hos kvinder, spilles en af ​​nøglerollerne af størrelsen og formen på hendes bryster. Uanset om vi er enige eller ej, er bryster hos kvinder det første, der fanger mænds opmærksomhed. Det er meget vigtigt for en kvinde at have en god størrelse og form af bryster for at tiltrække mændene mod hende. Hver kvinde er dog født med en anden størrelse løsning, og blandt dem er nogle født med en virkelig lille bryststørrelse, der slet ikke ser tiltalende ud. I denne artikel vil vi dog undersøge nogle af de bedste og lette tips til, hvordan du kan forbedre brystformen naturligt derhjemme.

Sådan forbedres brystform naturligt hjemme enkle tips

Sådan forbedres brystform og størrelse?

Hvis du er en kvinde, der ønsker at have den perfekte brystform og størrelse, så er der nogle kræfter, du skal gøre. Denne vejledning nedenfor vil guide dig i den rigtige retning om, hvordan du kan forbedre bryststørrelse og form i en effektiv måde. Tjek forslagene sammen med brystform og størrelse, og følg dem:

1. Har en sund brystkost:

Sammen med at forbedre brysternes form vil en god kost også forbedre brysternes sundhed. Der er nogle kategorier af fødevarer, der er meget vigtige for at nå dette mål. Frugter og grøntsager, der er gule, har betacaroten, der hjælper med brystsundhed og form. Bortset fra det, er hørfrø, tranebær, valnødder og omega 3 fedtsyrerige fødevarer stærkt anbefalet, når det kommer til brystform og størrelse. Dette er et meget vigtigt og nyttigt tip til at forbedre bryststørrelse og form.

2. Få vægt:

I de fleste tilfælde er de dramatiske dem, der har mindre bryster. Hvis du vil forbedre formen efter dine ønsker, er en af ​​de bedste ting at gøre at øge vægten. Ved at afbalancere kropsvægten kan du have større og mere attraktive bryster.

3. Arbejde med brystmuskler:

Brystmusklerne er dem lige under brysterne. Ved at arbejde med øvelser, der bygger og styrker brystmusklerne, kan du faktisk opnå den rigtige brystform på en effektiv måde. Det vil også gøre dem faste og spændende som ekstra fordele. Brystpresser og armbøjninger er de vigtigste at overholde.

4. Tag plantetilskud:

Der er urtetilskud, der er sikre for kroppen og hjælper med at øge hormonsekretionen i en kvindes krop og dermed føre til brystvækst. Dosen kan blive foreslået af en professionel urtelæge, men de urter, der fungerer bedst, er bukkehorn, fennikel og vild yam. Disse bør tages regelmæssigt for at begynde at få synlige resultater om et par uger.

5. Giv dem en massage:

Brystmassage er meget vigtig, ikke kun for at forbedre brystformen, men også for at opretholde et godt brystsundhed. At give massage hjælper med at forbedre blodcirkulationen og fører dermed til et godt helbred for brysterne samt en stigning i størrelse og form. Dette bør gøres med hvert af brysterne i 10-15 minutter hver dag ved hjælp af olie af god kvalitet som olivenolie eller kokosolie. Det er bundet til at give dig de resultater, du ønsker. Brystmassage er en af ​​de effektive løsninger til, hvordan man kan forbedre bryststørrelse og form.

6. Brug den rigtige bh:

For dem, der ønsker at forbedre brystformen med det samme, kan de bære den rigtige størrelse bh eller en polstret bh for at få den størrelse, de ønsker. Faktisk kan to bh’er bæres sammen for at få brysterne til at se perfekte ud. Dette er en af ​​de måder, der giver øjeblikkelige resultater på brysterne. Push -up bh’er er en anden ting at overveje, når det kommer til at øge brysternes størrelse og form.

7. Arbejde med stillingen:

En anden af ​​de øjeblikkelige måder at få en god brystform er at arbejde på holdningen. Når du går med skuldrene tilbage og hovedet højt, hjælper det virkelig med at forbedre den måde, folk opfatter dine bryster.

8. Brystmasker:

Det er overflødigt at sige, at når spørgsmålet om, hvordan man kan forbedre bryststørrelsen opstår, ligesom de ansigtsmasker, du bruger, findes der også brystmasker på markedet og hjælper med at opstramme huden omkring dit bryst. Disse kan bruges to gange om ugen til de resultater, du ønsker.

9. E -vitaminolie og ægbrystmaske:

Lav først en pasta, der har en sammensætning af yoghurt, æg og E -vitamin, 1 spiseskefuld af hver. Påfør nu pastaen jævnt på dit bryst og gnid den tør. Opbevar pastaen i cirka en halv time. Skyl derefter med koldt vand.

10. Agurk og ægbrystmaske:

Til denne maske, der fortæller dig, hvordan du kan forbedre bryststørrelsen, male en agurk, og til det skal du tilføje smør og æggeblomme. Denne blanding skal opbevares natten over, helst i køleskab, og derefter anvende den på dine muskler de næste morgen. Lad igen i en halv time og vask af med koldt vand.

11. Æteriske olier:

Hvordan forbedres brystformen ved hjælp af æterisk olie? Vi tager dig derhen. Tja, olier som spearmint, gulerod, fennikelfrø og cypres indeholder hudstrammende og foryngende egenskaber, som hjælper med at arbejde med elasticiteten i din hud, der er begyndt at hænge. Hvad du skal gøre for det samme er at massere dine bryster nu og da med disse olier gennem dagen, og det vil tone din hud omkring dine bryster godt nok. Husk også at bruge olierne i små mængder, da de har en tendens til at brænde huden.

12. Undgå slankekure:

Bland og match din mad og motion, hvis du vil have svaret på, hvordan du forbedrer bryststørrelse og form. Du må aldrig slanke dig, da det bortset fra en pludselig vægtreduktion også løsner din hud omkring dit brystområde. Det dramatiske vægttab vil helt sikkert føre til slappe bryster, hvis de gennemgås inden for en kort periode.

13. Vælg Ice Compress:

Is hjælper din hud perfekt med at komme tilbage til en fastere form. Hvad du skal gøre for det samme er at tage et par terninger og knuse dem. Læg i en klud og massér dine bryster i en cirkulær bevægelse. Massér også kun lidt, da for lang eksponering for is kan være skadelig for blodkar og væv.

14. Falske perfektion:

Hvis en faldende halsudskæring er din ting i et døgn, og du vil få mest muligt ud af det, kan du her se, hvordan du forbedrer brystets størrelse med makeup. Brug din yndlings -bh først, gerne en push -up. Gnid derefter omkring en støvet mat skygge af bronzer omkring din spaltning. Med fremkomsten af ​​kontureringssæt bør din opgave med at skabe en illusion om et fyldigere bryst ikke være for hård.

15. Stop med at ryge:

Du har ikke brug for en påmindelse om, hvordan rygning tilføjer et slap bryst over tid bortset fra de sædvanlige sygdomme. Så stop med at ryge med det samme, hvis du finder dine bryster miste deres form, og du finder de ønskede resultater på ingen tid med de andre vendinger, der er angivet her.

16. Påfør solcreme:

Du er blevet advaret om hudkræft, men du kunne ikke bekymre dig mindre. Men for at forbedre brystformen naturligt og undgå for tidlig ældning, skal du altid sørge for at anvende en UVA- og UVB -beskyttet solcreme. Den bedste løsning for dig er PA ++ og SPF 30, der hver især fungerer som skjold for de to ultraviolette stråler.

Så nu, hvor du er klar over alt, hvad du skal gøre for at holde dine bryster fyldigere og i form længe, ​​naturligvis, ved du, hvad du skal shoppe til næste gang du sender din indkøbsliste ud. Hvis du har nogen bekymringer eller tvivl om, hvordan du kan forbedre brystformen, så skriv til os. Vi vil give dig de relevante oplysninger til din bekymring.

Sådan forbedres bryststørrelse og form