Hvordan taber man fedt i maven ?: Kost og træning

Sådan taber du lavere mavefedt | Hvad skal man spise | Træning

En slank og fin midriff er, hvad alle vil have. Især da sommeren næsten er kommet. Det er det bedste tidspunkt at flaunt de formede abs til perfektion ved stranden. Men det er ikke kun den ydre bit, der skal få dig til at tabe dig. Indvendigt er underlivet et sted, der dækker de maksimale organer i din krop. Med ophobning af visceralt fedt i dette område øger man deres sundhedsfarer mangfoldigt.

hvordan man taber fedt i underlivet

Så hvordan ved du, at din underliv er et problem, før det går for langt? Mål og kontroller, at området omkring dine hofter ikke overstiger 35 tommer. Hvis det gør det, skal du begynde at træne og spise rigtigt.

Sådan taber du lavere mavefedt:

Hvad skal man spise?

Det er meget rigtigt sagt, når de siger, at den bedste måde at tabe uønsket fedt er gennem køkkenet og ikke gymnastiksalen.

1. Sunde fedtstoffer:

At undgå mættet fedt og opretholde et sundt udvalg af kalorier hjælper naturligvis meget og hjælper træningerne. Men nogle fedtstoffer er også nyttige til vægttab, f.eks. Enkeltumættede fedtsyrer eller MUFA’er. Dette opretholder også et sundt hjerte og kontrollerer kolesteroltalet. Dieters foretrukne MUFA-rige mad er olivenolie. Det er fordi det er let og kan bruges til at lave mange ting. Bortset fra disse giver en sund inklusion af Omega -rige avocadoer og nødder ikke kun næring, men får dig også til at se yngre ud. En ounce pinjekerner indeholder især høje niveauer af flerumættede fedtsyrer, som får dig til at føle dig mæt i længere tid, og hvis du spiser det før et måltid, holder det dig fra at spise for meget.

2. Mad med lavt GI:

Et højere niveau af kortisolhormoner i en krop kan føre til overdreven visceralt fedt. Fødevarer, der ligger højt på det glykæmiske indeks (GI), forårsager hurtigere stigninger i dit blodsukker, der udløser denne hormonsekretion. Også en konstant udsving i blodsukkerniveauet vil resultere i starten af ​​type 2 -diabetes på grund af insulinresistens. Prøv at vælge fødevarer med en rangering på 55 eller mindre på GI -belastning for at vende disse tilfælde.

3. Mejeriprodukter:

Lave calciumniveauer resulterer også i cortisolsekretion. Selv de mennesker, der har en tendens til PCOS, er dækket af denne beslag. Her akkumuleres det viscerale fedt omkring æggestokkene og skaber ofte uregelmæssige cyklusser og cyster. D -vitamin hjælper optagelsen af ​​calcium i vores krop, så spis ikke bare den fedtfattige græske yoghurt, men blød også i noget sollys for at hjælpe med at behandle det. Sidst på dagen bør kroppen forsynes med 1000 mg calcium hver dag for en voksen.

4. Grøn te:

Dette er en antioxidantrig mad, der indeholder en vidunderlig komponent kaldet catechin. Det er faktisk en gruppe af antioxidanter, der hjælper med at forbrænde fedt. Brygning af to til fire kopper dagligt vil sikre nok acceleration til dit vægttabsregime.

5. Aloe Vera Juice:

Aloe vera er kendt for sine fantastiske ernæringsmæssige fordele og er ideel til enhver form for vægttab. At have aloe vera juice om morgenen sikrer, at enzymerne og hormonerne er under kontrol, og fedtforbrændingsprocessen hjælper med hensyn til fordøjelsen.

Træner:

1. Cardio:

Mens man griber til crunches for vægttab, styrker det kun mavemusklerne og får ikke en til at tabe genstridig fedt. Til dette er en grundig kardio -rutine vigtig. Dette går af logikken, at jo mere du sveder, jo hurtigere taber du. Dette skyldes også, at sved vil fjerne kropstoksiner med udskillelsen. Så sammen med et groft cardio -kredsløb vil masser af lunkent vand gøre tricket til din genstridige fedtopbevaring.

2. Vandring:

Frisk gang har også sine fordele, og det er meget effektivt at sætte kroppen i gang mellem strenge cardioer og lette vægte.

Så begynd at arbejde med din mave, for sommeren vil tage et helt år at komme tilbage igen.