Reducer mavefedt på en måned: 10 effektive tips til at prøve derhjemme

Sulter du dig selv for at få en slank og fin talje? Det er på tide, at du sætter en stopper for de torturøse styrtvaner, som simpelthen ikke er gode. Hvad du har brug for er et holistisk vægttabsprogram, som hjælper dig med at reducere mavefedt på en måned ved hjælp af sikre og naturlige metoder. Det betyder, at du kan spise god mad, udføre alle dine normale gøremål og alligevel smide et par kilo! Interessant?

Mavefedt er et stigende problem hos både voksne og børn. Skyld det på vores mad eller livsstil, men dette tilsyneladende enkle problem kan føre til irreversible helbredskomplikationer i fremtiden. Hvorfor falde i den fælde? Læs i stedet denne artikel, der guider dig til en sikker rutine for at hjælpe dig med at opnå en flad mave på bare 30 dage.

Reducer mavefedt på en måned

Sådan taber du mavefedt på 1 måned?

Nedenfor er nogle tips, der med garanti hjælper dig med at slippe af med mavefedt derhjemme på mindre end 30 dage. Programmet er en kombination af øvelser, kost og livsstilsændringer:

Bedste øvelser til at reducere mavefedt på en måned:

Motion er den bedste måde at skære uønsket mavefedt på inden for en måned. Det er en myte, at 500 crunches hver dag får dig til at tabe mavefedt. At holde sig til crunches alene kan styrke dine mavemuskler, men ikke tone dem. Så prøv at gå efter en kombination af træningsprogrammer, der kan hjælpe med effektiv forbrænding af kalorier for hurtigere resultater.

1. Aerobe øvelser:

Aerobe øvelser er en glimrende måde at forbrænde fedt og kalorier på. Deltag i 40-50 minutter i aerobic i mindst fem dage om ugen. Aerobe aktiviteter hjælper dig med at forbrænde det viscerale fedt og forbedrer også din kardiovaskulære kondition. Du kan optage alt, hvad du kan lide, som jogging, dans, rask gang, cykling eller vandaerobic.

Forholdsregler: Når du begynder at lave aerobic, skal du holde et langsomt tempo og aldrig pumpe dit hjerteslag op, da det kan være farligt.

2. Abdominal træning:

Abdominal træning kan målrette mod din øvre mave og nedre mavefedt for at udjævne din talje. Start med enkle øvelser som sideknuser, V-ups, boldkramper eller russiske vendinger. Abdominal træning skal udføres i 4 sæt med 25 gentagelser på hver side.

3. Sprints:

Sprints er også virkelig nyttige, når man skal have et tonet underliv. En sprint er et kort, men hurtigt løb, som du udfører i 15-20 minutter. Hvis du gør dette tre gange om ugen, vil det helt sikkert give dig synlige resultater og hjælpe dig med at flade din gryde mave.

4. Cross Fit -øvelser:

Cross fit træningsrutiner, når de udføres med en korrekt kost og tilskud, kan hjælpe med at skære ned i dit fedtindhold inden for en måned. Disse er højintensitetsprogrammer, der kombinerer boksespring, hoppetov, cykling, løb, Yoga osv., Som kan sætte dine træningsstandarder virkelig højt og også give dig synlige resultater.

5. Træning i hele kroppen:

Ud over disse bør træning i fuld krop udføres tre dage hver uge. Dette hjælper med at opbygge magre muskler sammen med effektiv fedtforbrænding. Udfør brystpresser, squats, lunges, Tricep-dips og push-ups i 4 sæt hver med mindst 15 gentagelser. Hele kroppen træning og kredsløb rutiner er altid gode til at reducere mave fedt i en måned.

Ekspertråd: Du kan endda tilmelde dig en High Intense Level Training (HIIT), som indebærer at lave en træning på 4 sekunder med en pause på 15 sekunder. For eksempel kan du tage jogging i 45 sekunder non-stop og pause i 15 sekunder. Gør dette i 10 minutter på et begynderniveau og op til 45 minutter på et avanceret stadium. Dette program er designet til at øge din puls, hvilket kan resultere i hurtig forbrænding af fedt.

Kostændringer for at tabe mavefedt på 1 måned:

Udover træning vil gode spisevaner også hjælpe dig med at tabe centimeter og flade din mave på bare 30 dage. Øv disse sunde spisevaner for at kickstarte din fedttab rejse naturligt:

reducere mavefedt i måneden

6. Moderat protein, lavt kulhydratindhold:

Forøg dit proteinindtag og reducer antallet af kulhydrater om dagen. For mange kulhydrater kan sidde i din talje som fedtdepoter. I stedet erstatte energikilderne med proteiner, som kan bidrage til muskeldannelse i kroppen. Dette betyder ikke, at du helt er afhængig af proteiner alene. Dette kan være meget farligt for dine nyrer og det generelle helbred.

7. Citronsaft & Varmt vand:

Undersøgelser viser, at det at drikke citronvand først om morgenen kan stimulere dit fordøjelsessystem og forbedre dit stofskifte. Hold den lidt varm for at styrke dine sanser sammen med at aktivere dine afføring.

8. High Fiber Foods:

Inklusive masser af fiberrige fødevarer som havregryn, fuldkorn, hørfrø, brune ris, hirse osv. Kan holde dit system rent. Disse fødevarer har både opløselige og uopløselige fibre, som er afgørende for bedre fordøjelse og også for at nedbryde fedtstofferne fra fødevarer.

9. Tæl dine kalorier:

De næste 30 dage skal du tilmelde dig en kaloriefattig kost, der indeholder sunde fødevarer som fuld frugt, grøntsagssalater, supper, grøn te, skummetmælk osv. Hold dig væk fra produkter, der indeholder højt sukker og kunstige ingredienser. Is, ost, yoghurt, bagværk, fløde og forarbejdede fødevarer vil kun pakke mere visceralt fedt på din mave. Prøv i stedet at inkludere flere af ‘gode’ omega-3-fedtstoffer i din kost som mandler, laks, avocado,

10. Reducer saltindtag:

En anden måde at reducere tarmfedt på er at reducere dit saltindtag. Stop med at bruge ekstra salt til at krydre dine madvarer, og vælg urter og krydderier som basilikum eller spidskommen. Undgå også at indtage forarbejdede fødevarer med højt natriumindhold som spidskød, frosne middage og fastfood.

Forsigtighed: Afstå ikke helt fra salt, da pludselig udtømning i natriumindholdet kan være farligt for kroppen.

11. Drik mere vand:

At drikke rigeligt med vand med jævne mellemrum hjælper dig med at smide mavefedt og også fjerne toksiner fra kroppen. Det anbefales at drikke 2,7 liter vand dagligt for kvinder og mænd skal have 3,7 liter hver dag. Vand kan også holde din mave fuld og reducere sultbehov i lang tid.

12. Undgå stress og sov godt:

Undgåelse af stress og godt søvn er sandsynligvis den gyldne regel for ethvert fitnessregime. Du må ikke stresse dig selv med unødig angst og overænkning. Bevar din ro og bevar indre ro, hvilket er meget vigtigt at holde fokus. Få også kvalitetssøvn i mindst 7-9 timer afhængigt af din alder og sundhedstilstand.

Prøve ugentligt træningsprogram for mavefedt i en måned

Nedenstående program er en kombination af forskellige øvelser, der fordeles over en periode på 1 måned. Tidsplanen er opdelt i 4 uger for at hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan kombinere disse øvelser. Vi leverer et prøveprogram på 1 uge, som kan gentages i de næste 3 uger. Det er dog altid tilrådeligt at udføre under tilsyn af en træner eller en fitnessguide for at opnå en højere succesrate:

Dag 1:

 • 20 Jumping Jacks.
 • 10 Crunches.
 • 20 squats.

Dag 2:

 • 10 Sit-ups
 • 20 Lunges
 • 10 Burpees

Dag 3:

 • 20*3 Høje knæ
 • 10 push-ups
 • 20 Høj planke

Dag 4:

 • 20*3 Bjergbestigere
 • 15 Dobbelt benstræk
 • 10 roll-ups

Dag 5:

 • 1 Min *3 Spot Jog
 • 20*3 Sæt omvendt cykling
 • 10 squats

Dag 6:

 • 20*3 Høje knæ
 • 10 push-ups
 • 20 Høj planke

Søndag: Hviledag

SMART TIP:

Der er mange fitness -apps på Android og istore. Du kan downloade en af ​​dem, der tydeligt guider dig til, hvordan du reducerer mavefedt på en måned, og hvordan du udfører dem derhjemme, sammen med tid og kalorietællinger. Download dem på din smartphone, og få øjeblikkelige advarsler, opdateringer og tips til forbedringer.

Ayurvediske produkter til fjernelse af mavefedt på en måned:

Ayurvediske produkter har aldrig skuffet mennesker og har vist sig at være yderst effektive, når det kommer til at reducere mavefedt. Mavefedt kan let reduceres ved at bruge disse produkter, da de kommer med visse naturlige elementer, der øger fedtforbrændingsproceduren. Sammen med det hjælper ayurvediske produkter også med at sænke kolesteroltalet og muliggøre korrekt fordøjelsesydelse.

Hvis du har sukkertrang, er ayurvediske produkter de bedste produkter til at tabe mavefedt på 1 måned for dig. Ingredienserne i disse produkter er bedst bedømt og har en tendens til at fungere på alle. Et af sådanne ayurvediske produkter er NOFAT -kapsler.

Nu hvor du har lært ABC’erne om at få en stærk ab på bare 1 måned, er det tid til at omsætte dem til praksis. Hvis du er nybegynder, skal du huske, at intet kommer let, især hvis det har med din krop at gøre. Spænd ikke dig selv ved at sætte upraktiske mål. Tag i stedet trin for trin og foretag en vurdering af, hvor meget du virkelig kan opnå.