A legjobb 9 húros bugyi különböző stílusú hölgyeknek

A ruházat változó trendjeivel a belső viselet is új, vonzó mintákat ad a piacnak, különösen a nők számára. Az egyszerű pamut bugyit most drága csipke bugyira, tanga bugyira, csípőre és még sok másra cserélik, hogy érzékibb legyen a belső viselet.

húr bugyiHasonló minta a fűzős bugyi, amely különféle más kivitelben is kapható. Egyetlen kettős vagy több madzagból készülnek, és széles körben bikiniben is választják viseléseik alatt, vagy az új menyasszonyok is szexi megjelenésért.

Húros bugyi nőknek:

Az alábbiakban néhány különböző, vírusos mintát mutatnak be a piacon, amelyek a húros nadrágnak eltérő kilátásokat adnak.

1. Hálónadrágos bugyi:

Net String bugyi

A sifonból készült törtfehér g zsinórú bugyit a mai napig meglehetősen széles körben használják a fiatal nőstények. A bugyi közepe sifon borítású, apró mintákkal kötött. Az oldalsó tartó három sifon húrt kapott a szoros fogás érdekében. Annak érdekében, hogy hangulatos legyen, egy gyöngyöt adnak a fényes bugyihoz.

2. Vezeték nélküli bugyi:

Vezeték nélküli bugyi

Ezek a vezeték nélküli bugyik, más néven c húr bugyik, egyre népszerűbbek, különösen a hírességek körében. A piros bugyi elöl és hátul egyszerű hálóborítással rendelkezik, hogy elrejtse az érzékeny részeket. Vékony íve van, amely rögzítve marad a combok között a szoros rögzítés érdekében.

3. Fényes V alakú bugyi:

Fényes V alakú bugyi

Valami divatos és mégis kényelmeset keres! A csillogó v madzagos bugyi a legjobb, amit keresel. A bugyi az alsó részt csípőig borítja, hogy szoros fogást biztosítson. Fényes anyagból készült, amelyet széles körben választottak úszásra vagy érzéki fotózásra.

4. Egyszerű tanga bugyi:

Egyszerű tanga bugyi

Egyszerű, mégis fülbemászó dizájn pamutból és sifonból, a madzagos nadrág design. Teljes fedést biztosít elölről és hátulról, és egyetlen madzaggal van összekötve az alsó hasrészen. Több színben is kapható, de a fehéret széles körben választják ki, hogy a bőr megfelelő expozíciót biztosítson.

5. Fancy String Bugyi:

Divatos húros bugyi

Divatos és érzéki megjelenést keres minden medencetémás partira! A t húros bugyit elég széles körben választják ki hozzá. Háló és poliészter kombinációjával készül a bájos megjelenés érdekében. Zsinórokból készül, amelyeket a vele kialakított íj segítségével kötnek össze.

6. Állítható String bugyi:

Állítható String bugyi

A kopás alatt lévő zsinórok közül az állítható madzaggal ellátott fehér húr bugyit széles körben választja ki a fiatal nő szerte a világon. A bugyi pamutból, poliészterből vagy lycrából készül. A bugyi alsó és hátsó borítással készült, amelyet zsinórral rögzítettek, hogy a has alatt viselhessék.

7. Foltos húros bugyi:

Foltos húros bugyi

A nők által széles körben elterjedt viselési forma a foltos húr. A szatén húr bugyi kialakítása szatén anyagból készült, felső részén és oldalán elasztikus tapadást biztosít. A fehér bugyi piros pöttyöket kap, hogy ügyetlenebb legyen.

8. Csomós húros bugyi:

Csomós húros bugyi

A sifon és a szatén csodálatos kombinációt biztosít a tökéletes strandnadrág kialakításhoz. A fűzős bugyi középső része sifonból készült, apró formákat adva, és fehér gyöngyökkel tűzdelve. A bugyi oldala szaténból készült, amely csomót köt a csípő megfelelő tapadásához.

9. Háromszög alakú bugyi kialakítás:

Háromszög alakú bugyi kialakítás

Szeretne új dizájnt viselni madzagmintás bugyiban! Szerezzen egy vékony nadrágot, amely az érzéki bőrét is kiteszi a nézőnek. A kialakítás háromszög alakú szatén húrokkal készült, míg a középső háló anyagból készült.

A madzagos nadrágmintákat széles körben viselik a modellek vagy strandpartik. Forró és érzéki hatást kölcsönöznek, különösen női szatén éjszakai viseletnél. Nem csak a nők számára, néhány húros bugyi mintát a férfiak is viselnek kényelmük érdekében.