10 Minden idők ihlette Lehenga tervek az eljegyzési szertartáshoz

A Lehengas a gyönyörű partikra kész ruhák, amelyek rávilágítanak a mészfényre. A lehenga viselése az eljegyzéshez jó különbség, hogy nem feltétlenül az a vérvörös választás, amelyet híresen az esküvőkre sportolnak. Kipróbálhat sokféle mintát és színt, mindazt, ami szerinted jól illeszkedhet a bőrszínéhez és érdeklődéséhez. Van azonban néhány alapszabály a megfelelő eljegyzési lehenga kiválasztására. Nézze meg ezeket.

Lehenga ötletek az eljegyzéshez:

  • Színek: Ügyeljen a választott színre. Mindig egyenlőnek kell lennie a bőrszínével és illeszkednie kell a sminkhez.
  • Tervezés: Ügyeljen a nehéz mintákra, amelyeket esetleg nem tud hordozni. Foglalkozzon a munkával és a mintákkal, attól függően, hogy mennyit tud majd cipelni, és maradjon ugyanaz egy ideig. Ennek ellenére kreatívan dolgozzon a tervezési ötleteken, és a blogunk minden bizonnyal inspirálni fogja Önt néhány elképesztő dizájnhoz. Vegye figyelembe az időjárást is. Nem szeretne izzadni, ha olyan szövetet visel, amely nem megfelelő az évszaknak.
  • Hely: Mint egy személyre szabott, vagy szeretne kipróbálni néhány híres tervezőt a városban? Ez megint a te választásod. Ha személyre szabott terméket választ, töltsön egy kis időt, és válassza ki azt, amelyet szeret. Ott ne köss kompromisszumokat! A tervező által készített termékeknél feltétlenül mondja el egyértelműen a tervezőnek, hogy milyennek várja.

Nos, ezzel a három szabállyal valóban elkezdheti néhány ötlet feltérképezését és szűkítését.

Stílusos elköteleződés Lehenga minták indiai menyasszony számára:

Kíváncsi vagy, hogy mit választhatnál egy lehengán ebben az eljegyzési szezonban? A Lehengas széles választékban, kivitelben és árnyalatokban kapható. Vessen egy pillantást néhány klasszikus választásunkra, amelyeket szívesen ajánlunk Önnek.

1. A réteges Lehenga:

Itt van egy modern lehenga, amely rétegekkel folyik le. A blúz teljes ujjú, a gyönyörű dupatta pedig alul hálózott mintával rendelkezik, néhány gyönyörű hímzéssel és chamki munkával. A színek gyönyörű kontrasztját megemeli néhány minimális ékszer és karperec, amely tökéletesen illik a ruhához és az eseményhez. A lenti gyönyörű hálóminta művészi módon fog hatni a hálózott dupatta -val.

2. Árnyékos Lehengas:

árnyékolt lehengák egyedülálló szépség. Ez a teljes hosszúságú lehenga néhány meleg szín egyedülálló kombinációja, egyedi ízlés szerint. Lehetnek egyszerűek, nagyszerűek és élénkek a választott színektől függően. Az enyhe formatervezés többnyire a határokon történik, ügyelve arra, hogy ne vegye el az árnyékos színek szépségét. A gyönyörű ékszerek egy további módja annak, hogy javítsák megjelenését. Próbálja ki ezt az elegáns lehengát az eljegyzéshez.

3. A selyemtervező Lehenga:

Mit szólnál egy teljes hosszúságú, gyönyörűen selyemből szőtt lehengához? Ez a lehenga tervező egy csodálatos és elbűvölő keveréke egy meleg színnek, egy selyemből, gyönyörű mintákkal a határon. Az enyhe törtfehér színű, színes vastag szegéllyel rendelkező dupatta az öltözék megjelenésének javítására szolgál. Kicsit nehezedjen az ékszerekre. Próbálja ki ezt a csipkét, Resham és Zari hímzést. Ezt javasoljuk a legjobban az elköteleződéshez.

4. Magneta:

Itt egy gyönyörű lehenga ezüst és más élénk színek kombinációjával a nagy napra. Egy ezüst ékszer vagy gyémánt készlet illeszkedik az öltözékhez, és abszolút megdöbbentő lesz. A lehenga teljes hosszúságú, és jogosult arra, hogy tökéletes lehenga legyen az eljegyzési ceremónián.

5. Korall kabát stílus:

Azoknak, akik szeretnek bátran menni a divathoz, itt egy modern ihletésű stílus, amely korallzakóval rendelkezik a teljes hosszúságú lehenga számára. Az anyag bársonyos, és a téli elkötelezettség választéka lehet. Próbáljon ki egy élénk színt, mint a piros, és illessze hozzá a megfelelő kabátot. Lehetőséget ad arra, hogy dupatát hordjon, vagy elmehet nélküle.

6. Hímzett Lehenga:

Nem szeretjük mindannyian a lehengánkat néhány nehéz hímzéssel? Nos, itt van az, amely hímzett az egész blúzon, és a teljes szoknyában. A blúz korall mintás és gyönyörű barna. Párosítsd néhány antik ékszerrel, hogy a kiegészítők illeszkedjenek az öltözékhez.

7. Kabát stílus Lehenga:

Íme egy klasszikus csavar a régi stílusú lehengához. Ennek a tetején bársonykabát van, világos kék színű árnyalattal és barna színű, teljes hosszúságú szoknyával. A szoknya fényes, arany színű dizájnnal rendelkezik, opcionális dupattával. A kabát hagyományos hímzést kap néhány hímzési munkával. Illessze össze egy darabból álló nyaklánccal és karpereccel, hogy teljessé tegye a „leendő menyasszony” megjelenést.

8. Georgette stílusa:

Itt van egy másik gyönyörű Georgette stílusú lehenga, amely pasztell színű. A gyönyörű virágos, teljes hosszúságú szoknya a sima, egyszerű kabát stílusú lehenga-t veszi fel. A teljes hosszúságú kabát nem hímzett, hanem gyönyörű minta az öltözékhez. Menjen minimális ékszerekkel, és fontolja meg egy laza hajat, hogy elérje a divatos lányos megjelenést a városban!

9. A Sabyasachi kollekció:

Nem szeretjük mindannyian a Sabyasachi kollekciót? Ez a nyers szépség. A szürkés lehenga nehéznek tűnik, apró formatervezéssel az egész öltözékben, és a teljes hosszúságú szoknya kényelmesen ül. Próbálja ki az ezüst ékszereket és az enyhe sminkeket. A megjelenés bizonyára sokukat inspirálja, akik áhítattal néznek majd rád.

10. A menyasszonyi kollekció:

Ha valami kiemelkedőbbet keresel, itt van egy gyönyörű! Az enyhe kék ellentétben áll a krémes dupatta -val, amelyet úgy hordanak, mint egy szárit. A szoknya gyönyörű kialakítású, simán fut, csónaknyakú blúzzal, amely fél ujjú. Rögzítse néhány nehéz méneshez, és próbálja ki a klasszikus hajfestést. Senki sem verte meg a külsejét! Fogadunk!

Lehenga biztos, hogy minden alkalomra elegáns öltözék. Egyszerűvé és egyszerűvé teheti őket, vagy mehet a nehéz oldalra, ha létrehoz egyet. Mindkét esetben soha nem fogják lenyűgözni a körülötted lévő embereket. Próbálja ki a legújabb lehenga terveket az elkötelezettséghez ebben a szezonban teljesen új ötletünkkel. Biztosak vagyunk benne, hogy inspirációt kap!