A legjobb 9 menyasszonyi bugyi, amelyek a legjobbak a nők esküvői kollekcióiban

A menyasszonyi bugyi szexivé és elbűvölővé teszi a menyasszonyt. Ezek a selyemből, szaténból és csipkéből készült bugyi a legjobb anyagokból készül, és lenyűgöző hatást keltenek.

A legjobb menyasszonyi bugyi kollekciók:

Lássuk a menyasszonyi bugyi top 9 kollekcióját esküvőre különböző mintákban.

1. Monogramos menyasszonyi bugyi:

Monogramos menyasszonyi bugyi

Különleges napjára szerezzen magának monogramos menyasszonyi bugyit, amelyen a házastársa kezdőbetűi vannak. Ezek a bugyik csipkéből készülnek, és a kezdőbetű az oldalán lévő bugyira van varrva. Fehér vagy bármilyen más színben elkészíthetők.

2. Személyre szabott menyasszonyi bugyi:

Személyre szabott menyasszonyi bugyi

Lépjen egy lépést előre, és személyre szabhatja esküvői bugyiját. Ezeken szerepelhet a neve és az esküvő dátuma. Nézze meg a használható betűtípus -stílusokat. A menyasszonyi bugyi selyemből is készülhet.

3. Menyasszony “én csinálok” bugyi:

Menyasszony „én csinálok” bugyi

Valami régi, valami új és valami kék az esküvői menyasszony régi mondása. Ezek a kék menyasszonyi bugyik csak azok, amikre szükség van a mondás befejezéséhez. A kék bugyi tiszta selyemből készült, hogy extra különlegesnek és szexinek érezze magát.

4. Csípő menyasszonyi bugyi:

Csípő menyasszonyi bugyi

Ezek a világoskék bugyi esküvőre egy másik dolog, amit megfontolhat. A csípő stílusú bugyi tökéletes a kényelem szintjéhez. Az aranyos csipke élek és az íjak az oldalán csillogást kölcsönöznek a bugyinak.

5. Szekvenált menyasszonyi bugyi:

Szekvenált menyasszonyi bugyi

Szerezd meg ezt a fantasztikus esküvői éjszakai bugyit életed legkülönlegesebb éjszakájára. Ezek a szekvenált menyasszonyi bugyik nagyszerűek csipke szegéllyel. A „menyasszony” szavak ezüst sorozatokkal készülnek, és lenyűgöző hatást keltenek.

6. Méretű menyasszonyi fehérnemű:

Méretű menyasszonyi fehérnemű

A plusz méretű menyasszonyok a legszexisebb fehérneműt viselhetik a csipke kollekcióval. Ezek a nagy méretű menyasszonyi bugyik nyújtható anyagból és csipkéből készülnek. Lenyűgözővé és izgalmassá teszik a bugyit. Ezekhez a bugyikhoz kaphat hozzá illő melltartót. Szerezd meg ezt a fajta stílust kombinált melltartóval is.

7. Csipke hátsó menyasszonyi bugyi:

Csipke vissza menyasszonyi bugyi

A menyasszonyi bugyi közül a leggyakoribb a csipkéből készült fehér menyasszonyi bugyi. Ezekből a bugyikból rengeteg zúgás jut, és a menyasszony belülről szexi érzést kelt. A csipke hátú bugyi elöl szatén anyagból készült. Szavak nyomtathatók a bugyira is.

8. Kényelmes menyasszonyi bugyi:

Kényelmes menyasszonyi bugyi

Azoknak a menyasszonyoknak, akik jobban törődnek a kényelemmel, ezek az egyszerű stílusú menyasszonyi bugyik az útjuk. A bugyi menyasszonyoknak nyugodtnak kell érezniük magukat a különleges napon, és ezek az egyszerű stílusok így érzik magukat. Az extra stílushoz sorozatos szavakat adhat hozzá a bugyihoz.

9. Magas derék menyasszonyi bugyi:

Magas derékú menyasszonyi bugyi

Szerezd meg ezeket a csodálatos menyasszonyi bugyikat, amelyek magas derék stílusban vannak. A bugyi puha, fényes anyagból készült, a felső derékrészét pedig csipke borítja. A puha csipke remekül érzi magát a bőrön. Válassza ki ezeket a kívánt színekben vagy fehérben.

A menyasszonyi bugyi az egyik fő vásárlás a menyasszonyok számára. A bugyi puha és kényelmes, miközben extra szexi és elbűvölő. Ezek a bugyik csipkéből vagy selyemből készülhetnek, és sorrendi munkát végeznek rajtuk. Valójában a piacon jó mintákat fog kapni a menyasszonyi bugyi gyűjteményben, de kipróbálhat néhány íz típusú mintát is, az új vállalatok néhány olyan mintát dobnak piacra, amelyek kedvenc ízével rendelkeznek, mint például a vanília, a csokoládé vagy az eper minta. Bármilyen ízléses dizájnt lenyűgözhet szerette.