A legjobb 9 selyem bugyi hölgyeknek

A női bugyi sokféle anyagból készül, és az egyik a Selyem bugyi. A selyem bugyi a legpuhább tapintású és tapintású. A selyemszövet előnye, hogy sima és lágy érzést kelt. Könnyen alkalmazkodik a bőrhöz. Ez egy lélegző anyag. Könnyen formázható a testalkatoddal. Bármilyen keményen is használja, nem szakad el. A selyem bugyi alapvető előnye, hogy mosás után rövid időn belül megszárad. Nyugtató élményt ad át viselőjének.

Selyem bugyi nőknek:

Nézzük meg a különböző modellekkel rendelkező, selyem bugyiban lévő nőket.

1. Női selyem bugyi:

Női selyem bugyi

Ez a fehér selyemnadrág jó, ha a nők minden nap fogyaszthatják. Szép kialakítású, virágos munkával a bugyin. A csípő teljes részét lefedi, védett érzést biztosítva a nőknek. A nők viselhetnek nadrágot, salwar vagy Saree.

2. Fekete selyem bugyi:

Fekete selyem bugyi

Ez egy rendkívül szép fekete színű selyem bugyi. Szép hímzéssel rendelkezik, vékony derékpánttal vésve. Nem terjed ki az egész csípőre. Fekete bugyiban még a bőrünk is fehérebbnek tűnik. Piszkos fenekeket mutat.

3. Selyem Pantys esküvői éjszakára:

Selyem bugyi a nászéjszakára

Fekete -piros színű kombinált bugyi. Fekete színű háló munkát végeznek, amelyből fehéres medencei terület lesz látható. Hátul csak egy vékony húr van, mindkét dudor nyitva. A hölgyek ezt a fajta mintát választják esküvőjük estéjén.

4. Selyem eldobható bugyi:

Selyem eldobható bugyi

Ezt a bugyit egy alkalommal használják a hölgyek, így eldobható bugyi néven ismert. A hölgyek menstruációban és terhesség alatt is használják. Használat után ezt a bugyit el kell dobni. Hölgyek is használhatják úszás közben.

5. Rózsaszín selyem bugyi:

Rózsaszín selyem bugyi

Forró rózsaszín selyem bugyi, hatalmas feneket mutat. Átlátszó, látható fenékvonallal. Finom kötött cérna minta rózsaszín színnel készül. Elülső oldalát selyem szövet borítja. A szemnek is örömet okoz. A hölgyek merész jellemét ábrázolja.

6. Vékony selyem bugyi:

Vékony selyem bugyi

Kék színű, vonzó bugyi. Nagyon vékony az ágyék a nemi szervek területén. Ezen kívül a teljes alsó testrész látható. A srácok különleges vonzerővel rendelkeznek az ilyen típusú mintákhoz. Bikini melltartóval párosítható. Hölgyek viselhetik a strandon napozás közben.

7. Luxus Silk Pantys:

Luxus Silk Pantys

Különösen alacsony derékú, fekete színű selyem bugyi. Thong mintának hívják. A köldök alatt kell viselni. Hölgyek számára vonzónak tűnik. Ez rendkívül szép bugyi. Ez a bugyi kialakítás megváltoztathatja a srác hangulatát off hangulatról romantikusra.

8. Selyem Pantys sallangokkal:

Selyem Pantys sallangokkal

Ez új design selyem bugyiban. Gyönyörű sallangokkal van rögzítve, dupla fehér és rózsaszín színű csipkével. Tökéletes formát ad a hasának. Ez valóban kivételes kialakítás, különösen a csípőt borító csipke. Olyan szép, mint a kép. Tetszik az érzékeidnek.

9. Animal Print selyem bugyi:

Animal Print selyem bugyi

Ebben a selyemnadrágban leopárd mintát nyomtattak. Ez egy különleges, nem megszokott kialakítás. Rendkívüli bugyi. Egy adott karaktert határoz meg. Más, mint a leopárd, lehet oroszlán és bármilyen más nyomat is. Meghatározza a hölgyek bátor és merész jellemét.

A Silk Ladies bugyi sok dizájnnal és színekkel rendelkezik. Kiváló minőségű szövetet tartalmaz. Néhányan csak selyemnadrágot választottak, csak pamutot. Előnye, hogy derűs és nyugodt lelkiállapotot biztosít. A melltartó és a bugyi készletben is megtalálható. Mindkettő színben és dizájnban illik egymáshoz. A tökéletes belső viselet növeli az önbizalmat. Ezért szükség van egy jó és megfelelő selyem bugyira.