25 nyeste designs af bukser til mænd i casual og formelt look

Bukser er en slags tøj, der stammer fra den østlige del af Asien og hovedsageligt bæres fra taljen til anklerne, der dækker begge ben hver for sig. Det er rapporteret, at fundet de ældste kendte bukser er på Yanghai kirkegård, der ligger i Turpan, Xinjiang, Kina. Dette var mellem den 13. og 10. f.Kr. Disse unikke herrebukser var lavet af uld, og skridtene var brede og blev hovedsageligt fremstillet til professionelle til hestevækst. Det meste af Europa har brugt bukser siden oldtiden og endda også i middelalderen. Senere var bukser blevet en almindelig beklædningsgenstand i den moderne verden og begyndte dermed at blive brugt af både mænd og kvinder.

Hvorfor foretrukne bukser?

 • Bukser hjælper med at levere den bedste form for professionel såvel som et afslappet look.
 • Skræddersyede bukser vil altid passe din krop bedst muligt.
 • Disse forskellige typer bukser til mænd kan ændres efter brugerens behov og ønsker.
 • Bukser kan findes eller fås i forskellige budgetmønstre, fra budgetmotiver til endda dyre.

Buksernes betydning:

Bukser har stor betydning, fra at være en mode- og stilbeklædning til noget mere vigtigt eller nødvendigt. Bukser kan enten fremstilles eller bæres afslappet på den bedst mulige måde for at få den perfekte stil med stofoprejsning, så du ser smart ud. Og nogle gange kan manlige bukser også også bruges som en nødvendighed – brug bukser for at holde kroppen behagelig, som hvad ryttere bærer bukser til. Så buksernes betydning vil variere fra person til person.

Hvad er egenskaberne ved bukser?

 • Bukser er meget behagelige og lette at have på.
 • De er lavet af materialer som bomuld, hvilket giver tøjet maksimal åndbarhed og afslapning, når det bæres.
 • Disse bukser til fyre kan let fremstilles eller endda ændres i henhold til personens kropsform, hvem der vil bære dem.
 • Man kan gå i enhver pasform med bukser, som de vil.
 • Der er forskellige typer buksedesign at vælge imellem, når du køber en buks.

Moderigtige buksedesign til mænd i Indien:

Her er listen over herrebuksemodeller med billeder.

1. Bomuldsbukser:

Bomuldsbukser

Bomuldsbukser er den bedste slags bukser, du kan få på markedet lige nu. Disse bomuldsbukser er altid meget behagelige og er også ekstremt åndbare. Bortset fra det har udseendet på bomuldsbukser altid været ret enkelt.

Buksedesign: Buksens design er almindeligt og almindeligt, med en lige pasform og et let tilspidset design. Der er forskellige bæltespænder i taljen sammen med en lynlås foran og en knap.

Brugte stoffer: I dette tilfælde bruges kun bomuld som stof.

Matchende outfits: Man kan kombinere dette med en hvid skjorte og en brun farvet loafer.

2. Formelle bukser:

Formelle bukser

Formelle bukser er de bedste, når det kommer til formelle begivenheder og lejligheder. Hvis du leder efter formelle bukser, der vil være perfekte til kontorbrug og kontormøder, skal du ikke lede længere end denne type bukser.

Buksedesign: Buksens hoveddesign er meget enkelt med en brun farve. Pasformen er næsten lige, samt funktioner som lynlåse foran og bæltespænder.

Brugte stoffer: Bortset fra bomuld bruges der ikke andet materiale her.

Matchende outfits: Man kan bære en skjorte med fuld ærme og et sort farvet bælte og sko.

3. Bukser med brede ben:

Bukser med brede ben

Hvis du føler dig varm og svedig i løbet af somrene eller bor et sted, hvor vejret er meget varmt og nogle gange bliver uudholdeligt, så kan disse brede benbukser være den bedste form for dig. Disse bukser holder dine ben afslappede og også åndbare.

Buksedesign: Buksedesignet er lidt anderledes, hvor længden kun strækker sig op til anklerne og har en bred nedre del sammen med en lige pasform.

Brugte stoffer: Linned eller bomuld bruges mest i dette tilfælde.

Matchende outfits: Man kan bære en halværmet skjorte sammen med sneakers med disse bukser.

4. Plisserede bukser:

Plisserede bukser

Denne slags plisserede bukser er perfekte til dem, der ønsker perfekt tilpassede bukser til deres krop. Hvis du ikke kan lide tynde tøj, vil du ikke kunne lide disse bukser, da de vil være lidt hudvenlige.

Buksedesign: Buksen har et let tyndt og tilspidset design mod bunden og strækker sig mest op til anklerne på den person, der bærer den.

Brugte stoffer: Bomuld eller hør er det mest anvendte stof til denne slags bukser.

Matchende outfits: Du kan nemt parre disse bukser med en blå stribet fuldærmet skjorte sammen med brunfarvede oxfordsko også.

5. Linnedbukser:

Bukser i linned

Linnedbukser kommer på andenpladsen, når det kommer til den bedste form for komfort og åndbarhed også for dine ben og din krop. Disse hørbukser har en silkeagtig og glat fornemmelse og vil være et andet stof, hvis de bruges til at bære bomuldsbukser.

Buksedesign: Mænds linnebukser har et meget enkelt design med stor vægt på udseende. Stoffet er skinnende og glat. Der er bæltespænder, og buksen har også en konisk pasform.

Brugte stoffer: Det vigtigste materiale, der skal bruges her, er linned.

Matchende outfits: Kombiner dette med en hvid t-shirt og hvide sneakers.

6. Bukser med høj talje:

Bukser med høj talje

Dette er en ny og unik type buksedesign, hvor buksen passer til dig lige over din talje. Den nederste ende af bukserne med høj talje strækker sig lidt over dine ankler og giver et generelt højere udseende for alle, der bærer denne.

Buksedesign: Buksen har et konisk design mod bunden og strækker sig kun over anklerne. Den passer lige omkring taljen og har bæltespænder og en lynlås foran.

Brugte stoffer: Det meste af stoffet indeholder bomuld; og resten er linned.

Matchende outfits: Du kan bære disse bukser med en halværmet skjorte, en hat og et par oxfordsko.

7. Cargo Bukser:

Cargo Bukser

Hvis du vil have afslappede og åndbare bukser, bør dette være dit første valg uden tvivl. Cargo bukser er altid løst monteret og dermed også perfekte til varme vejrforhold.

Buksedesign: Designet er meget enkelt og enkelt, med ikke meget detaljer, bortset fra de to sidelommer på bukserne. Pasformen er også lige og afslappet.

Brugte stoffer: Bomuld er det vigtigste materiale, der bruges i disse lastbukser.

Matchende outfits: Kombiner dette også med et par hvide sneakers og en hvid t-shirt.

8. Beskårne bukser:

Beskårne bukser

Den bedste egenskab ved disse typer bukser er, at de kun strækker sig op til dine ankler og derfor forhindrer dine fødder i at svede og holder den også åndbar. De beskårne bukser har et perfekt konisk design og ser også meget stilfuldt ud.

Buksedesign: Igen er buksens design meget enkelt, med rene linjer overalt. Buksen har en tilspidset eller slank pasform, og den nederste ende strækker sig kun op til anklerne.

Brugte stoffer: Bomuld er det vigtigste materiale, der bruges i dette tilfælde.

Matchende outfits: Du kan bære disse bukser sammen med en helærmet hvid skjorte og brunfarvede oxfords.

9. Flared bukser:

Flared bukser

Denne slags bukser er også kendt som bukser med klokkebund. Flared bukser som disse var meget populære i 1990’erne og 2000’erne og er derfor ikke populære på dagens marked. Den unikke egenskab ved buksen er, at dens flared bunddel.

Buksedesign: Designet er enkelt og enkelt sammen med den nederste ende af buksen forlænget, og det dækker alle dine fødder og ankler i en cirkulær stil.

Brugte stoffer: Linned og bomuld er de mest anvendte stoffer til denne slags bukser.

Matchende outfits: Man kan parre en lilla-farvet fuldærmet skjorte sammen med sorte sko med disse bukser.

10. Pindebukser:

Pindebukser

Dette er en virkelig unik buks med en blanding af både beskårne såvel som lastbukser. Den øverste del af buksen har en løs pasform, mens den nederste del af pindebukserne har en pasform, der ligner beskårne bukser og strækker sig op til anklerne.

Buksedesign: Buksen har et almindeligt design med en meget skarp og tilspidset pasform, hvor den nederste del af bukserne ender over dine ankler. Området langs din talje er løst monteret.

Brugte stoffer: Polyester er det vigtigste stof i dette tilfælde.

Matchende outfits: Du kan kombinere disse bukser med en hvid t-shirt og et par hvide sneakers.

11. Khaki bukser:

Khaki bukser

Hvis du vil have et par bukser med samme farve som uniformen i det indiske politiuniform, bør dette være dit øjeblikkelige valg. Farven på khaki -bukserne er enkel, med ikke mange designelementer til dem.

Buksedesign: Buksen har et straight fit design, hvor bunden af ​​bukserne når dine fødder. Den har en lidt løs pasform og har bæltespænder og en lynlås foran.

Brugte stoffer: Bomuld bruges som hovedmateriale i denne buks.

Matchende outfits: Du kan bære blå fuldærmede skjorter med disse bukser sammen med et brunfarvet bælte og sko.

12. Chino Bukser:

Chino bukser

Hvis du vil have en buks, der ser meget stilfuld og meget god ud i øjnene, bør chinos passe perfekt til din smag. Den generelle pasform af chino -bukserne er lidt på den tyndere side, og den strækker sig ud over anklerne.

Buksedesign: Buksen har et enkelt design, tilspidset og en lidt slank og tyndere pasform. Bukserne har også bæltespænder og lynlåse foran.

Brugte stoffer: Bomuld er hovedmaterialet sammen med tilføjelse af elastan.

Matchende outfits: Du kan også bære en hvid t-shirt sammen med et par hvide sneakers.

13. Slim Fit bukser:

Slim Fit bukser

Hvis du vil have, at dine bukser har samme længde som en beskåret buks, men gerne vil have lidt løstsiddende bukser, vil bukserne med slim fit gøre tricket for dig. Slim fit bukser er de bedste, når det kommer til stil og komfortfaktorer.

Buksedesign: Designet på de slim fit bukser har ikke meget at sige om, bortset fra at det har rene linjer med en let tilspidset pasform og lidt løse ender mod buksens bund. Det strækker sig op til anklerne.

Brugte stoffer: Polyester er det mest brugte stof sammen med uld og elastan.

Matchende outfits: Du kan bære dette par bukser med en sort t-shirt og en blazer sammen med sorte sko.

14. Stribede bukser:

Stribede bukser

Hvis du kan lide striber på dine skjorter, bør du helt sikkert også få disse stribede bukser. Brug af disse stribede bukser til en afslappet fest eller en udflugt får dig til at se unik ud og skille sig ud fra resten også.

Buksedesign: Denne bukses design drejer sig kun om striberne, hvor hele buksens overflade har lodrette striber trykt på den. Det har også en konisk pasform.

Brugte stoffer: Det vigtigste materiale, der bruges her, er bomuld.

Matchende outfits: Du kan kombinere dette med en skjorte med fuld ærme og en blazer sammen med beige sko.

15. Casual bukser:

Casual bukser

Disse afslappede bukser er de bedste muligheder for ikke-officielle arrangementer eller fester og vil have noget virkelig anderledes og iøjnefaldende at have på. Disse mænds fritidsbukser bæres også af de fleste golfspillere.

Buksedesign: Buksen har et almindeligt ternet design med en lige pasform og længden forlænges under anklerne. Bæltespænderne og den forreste lynlås er også til stede.

Brugte stoffer: Bomuld er det vigtigste materiale, der bruges.

Matchende outfits: Du kan kombinere dette med en sort halværmet skjorte med disse bukser og hvide sneakers.

16. Ternede bukser:

Ternede bukser

Disse bukser er også kendt som golfspiller; du vil for det meste se golfspillere iført disse ternede bukser. Det vigtigste attraktive element i denne herres ternede bukser er det ternede design og samlede længde.

Buksedesign: Selvom buksen har en tilspidset pasform og form, er buksens design det, der virkelig skiller sig ud blandt mængden. Hele buksens overflade er fyldt med ternede kasser. Det strækker sig også op til anklerne.

Brugte stoffer: Polyester er det vigtigste stof, sammen med 30 % rayon.

Matchende outfits: Du kan bære dette med en sort fuldærmet skjorte sammen med en hvid og sort sneaker.

17. Korte bukser:

Korte bukser

Hvis fulde bukser ikke er din ting, og du vil have noget mere behageligt at have på, bør disse korte bukser være dit valg til både varmt vejr og sommerdage. Den samlede pasform og komfortfaktor vil være bedre end bukser i fuld længde.

Buksedesign: Det har et enkelt design sammen med en beige farve. Buksen strækker sig over knæene og har også en lidt løstsiddende pasform. Den har bæltespænder og en lynlås foran.

Brugte stoffer: Intet andet end bomuld bruges her som stof.

Matchende outfits: Du kan nemt bære dette med en t-shirt og et par sneakers.

18. Bukser med fløjl:

Corduroy bukser

Det bedste ved disse bukser er, at de er lavet til alle slags lejligheder eller arrangementer og er meget alsidige. Fløjlsbukserne har en let tilspidset pasform sammen med nogle løstsiddende mod toppen og bunden.

Buksedesign: Buksens design er ret simpelt, med kun en ensfarvet farve. Buksen har en lidt løstsiddende pasform og strækker sig også ud over anklerne.

Brugte stoffer: Intet andet end bomuld bruges til at fremstille disse bukser.

Matchende outfits: Par denne buks med en hvid t-shirt og en brun sko.

19. Uldbukser:

Uldbukser

Hvis du bor et sted, hvor der er koldt vejr eller ønsker at købe et par bukser til at have på om vinteren, kan dette være din store ledsager uden tvivl. Uldbukserne holder dine ben og krop varme gennem hårde kolde klimaer.

Buksedesign: Designet er ret enkelt med rene linjer. Uldbukserne har en lige pasform, hvor buksens længde strækker sig ud over fodens ankler.

Brugte stoffer: Uld er det vigtigste materiale, der bruges til fremstilling af disse bukser.

Matchende outfits: Man kan bære dette med en helærmet hvid skjorte og også sorte sko.

20. Denimbukser:

Denim bukser

Hvis du er vild med denim og alle slags denimfremstillede beklædningsgenstande, så er disse denimbukser en match, der er lavet i himlen til dig. Denimbuksen hjælper dig med at flagre dine yndlings t-shirts og sneakers uden sved.

Buksedesign: Designet på denimbuksen er ligesom enhver denimjeans, bortset fra at den har mere rene linjer. Pasformen er konisk sammen med et let tyndt udseende. Buksen strækker sig godt under dine ankler.

Brugte stoffer: Denim materiale bruges til fremstilling af denne buks.

Matchende outfits: Kombiner dette med en blå t-shirt og et par sorte støvler.

21. Joggingbukser:

Joggingbukser

Hvis du elsker at træne og vil have bukser til dine morgen- og aftenløb, er det at gå efter joggingbukser det bedste, du kan få i øjeblikket. Disse joggingbukser er også helt behagelige og strækbare.

Buksedesign: Selvom buksedesignet er enkelt, er buksens pasform meget tynd og vil dermed klæbe til dine ben. Bortset fra det vil buksens længde forlænge dine ankler.

Brugte stoffer: Bomuld er hovedmaterialet sammen med en lille tilføjelse af spandex.

Matchende outfits: En simpel t-shirt sammen med løbesko burde gøre tricket.

22. Ankelbukser Herrer:

Ankelbukser Herre

Sommersæsonen kan være en reel trussel for folk, der bærer normale bukser i fuld længde, og hvis du vil give lidt slap til dine ben, bør du få disse bukser. Som det fremgår af navnet, strækker ankelbuksernes samlede længde sig kun op til anklerne.

Buksedesign: Buksens design er meget almindeligt med rene linjer. Den øverste del af buksen har en meget løstsiddende, mens den nederste del har en tilspidset pasform, der strækker sig op til anklen.

Brugte stoffer: Det her anvendte materiale er både bomuld og hør.

Matchende outfits: Du kan gå sammen med en fuldærmet skjorte sammen med en brun farvet loafer med denne buks.

23. Designerbukser til mænd:

Herre designerbukser

Designertøjet har altid været en favorit for de fleste mennesker over hele verden, og hvis du har råd, er dette din perfekte ledsager til formelle begivenheder. Med unikt udseende og stil vil mænds designerbukser helt sikkert vende flere hoveder rundt end normalt. Buksens overordnede udseende adskiller sig fra andre skræddersyede bukser.

Buksedesign: Buksen har et tofarvet lodret stribe-design. Buksen har en tilspidset pasform, med et lidt tyndt udseende i hele looket.

Brugte stoffer: Materialer, der bruges, er hør og viskose.

Matchende outfits: Man kan bære en skjorte og blazer sammen med brunfarvede sko med disse bukser.

24. Maroon bukser til mænd:

Maroon bukser til mænd

Hvis du kan lide den rødbrune farve og kun ønsker bukser i den farve, har du ikke andet valg end at vælge disse bukser. Den overordnede pasform af de rødbrune buksemænd er lige med en lille tilspidset pasform. Disse typer bukser er gode til at blive brugt til officielle eller formelle arrangementer.

Buksedesign: Designet på denne buks ser meget elegant og stilfuldt ud, og det er hovedsageligt på grund af farven. Den har rene linjer med en længde, der strækker sig ud over dine ankler. Det har også et designet bæltespænde og lynlås foran og knap.

Brugte stoffer: Linned og bomuld er de to stoffer, der bruges i denne sag.

Matchende outfits: En simpel hvid fuldærmet skjorte sammen med oxford sko vil være bedst.

25. Olive Green Bukser Herre:

Olivengrønne bukser Herre

Den sidste på denne liste er de olivengrønne bukser. Disse olivengrønne buksemænd er perfekte til dem, der vil prøve bukser i nyere farver og eksperimentere ud over de mest afprøvede bukser.

Buksedesign: Designet er enkelt og enkelt, med meget få ekstravagante funktioner. Buksen har en lige pasform, og længden strækker sig også under anklerne.

Brugte stoffer: Bomuld og elastin er to brugte stoffer i dette tilfælde.

Matchende outfits: Du kan bære blågrøn skjorte i fuld ærme sammen med en blåfarvet loafer med denne buks uden problemer overhovedet.

Gør og gør ikke ved at bære bukser:

Gør:

 • Brug altid en type grå bukser, der er skræddersyet til at passe til din kropsform og størrelse for at opnå det perfekte look.
 • Sørg altid for at bære brune bukser lavet af materialer og stoffer af god kvalitet for den bedste komfort.

Ikke at:

 • Brug aldrig lyserøde bukser lavet af ubehageligt stof eller materiale, f.eks. Syntetiske.
 • Brug heller aldrig den forkerte type grønne bukser til en bestemt begivenhed. At undersøge buksetyper hjælper dig med at afvise dette problem.

Sådan styles bukser:

 • Bukser kan være stil på forskellige måder, startende fra trøjen eller toppen, du vil have på.
 • Skjorter går bedst med blå bukser end fodtøjet, hvor du kan vælge at gå med enten sneakers eller noget lidt mere formelt.
 • Loafers eller Oxford -sko er de bedste steder at starte. Og så kommer tilbehørsdelen, hvor du kan gå med enten et bælte i taljen eller endda en bæltefri, alt efter dit valg.

Det er på ingen måde let at style marineblå bukser på den rigtige måde. Det er også vigtigt at finde den rigtige form og design til de røde bukser for at få dig til at se meget professionel og skarp ud. Derfor har du brug for den bedste form for forskning for at træffe din beslutning, og denne artikel har hjulpet dig på den bedst mulige måde. Alle de muligheder, der er blevet nævnt tidligere i artiklen, er den bedste slags beige bukser, du kan få på markedet lige nu. Forhåbentlig finder du den rigtige til dig selv uden problemer.