Hvide bukser-forkæl dig selv med disse iøjnefaldende designs

Bukser har været brugt i den vestlige verden siden oldtiden, og i dag er de nu de mest almindelige former for tøj til både mænd og kvinder. Den første registrerede brug af bukser stammer tilbage fra det sjette århundrede f.Kr. græske geografer. Disse geografer var ryttere, og på grund af bukser var ridning på heste i lange perioder ikke et problem. Både mænd og kvinder ryttere med bukser findes i oldtiden. I disse dage er der bukser af forskellige mærker og farver, og en af ​​dem er den populære hvide buksemode. Pigers hvide bukser har hovedsageligt været yndlingsbeklædningen blandt den yngre generation eller mængde, der gerne vil have noget unikt og anderledes at have på.

Hvad er egenskaberne ved hvide bukser:

 • Hvide bukser er virkelig iøjnefaldende og ser ekstremt godt ud, når de bæres enten om dagen eller om natten.
 • Disse hvide bomuldsbukser kvinder er lette at have på og er meget behagelige i længere perioder.
 • Der er mange hvide buksestile, som man kan vælge imellem.
 • Hvide bukser er en perfekt balance mellem formelle og uformelle outfits.
 • Alsidighed er også en nøglefaktor, når du har hvide bukser på, da disse bukser kan bruges med enhver form for skjorte eller top.

Hvilket stof er bedst til hvide bukser?

Mange typer tekstiler kan bruges til at fremstille hvide bukser, og alle vil levere det samme resultat. Men stoffer som bomuld eller endda poly-viskose bør være go-to-stoffet til fremstilling af hvide bukser. De stoffer, der bør undgås til hvide bukser, er for det meste rayon, nylon og andre typer af denne slags syntetiske stoffer. Dette skyldes, at bomuld er det mest behagelige stof, når det kommer til at lave enhver form for bukser, især sorte og hvide bukser.

Moderigtig hvid buksekollektion til mænd og kvinder med billeder:

Her er listen over de bedste hvide buksedesign til damer og herrer i trend.

Hvide bukser til mænd:

1. Hvide hørbukser:

Hvide hørbukser

Hvis det er sommer, og du vil have en simpel kombination til det varme vejr, så er der ikke noget bedre end en hvid farvebukser. Disse hvide hørbukser vil være perfekte til enhver form for dresscode. Enkelt og sofistikeret design, med en lige pasform med lidt tilspidset i bunden af ​​de hvide hørbukser. Linningen har bæltespænder med lynlåse foran.

 • Brugte stoffer: Linned er det eneste materiale, der bruges.
 • Matchende outfits: Denne buks kommer til at se godt ud med en blå ternet skjorte i fuld ærme, sammen med brune loafers, og skjorten gemt under bukserne.

2. Hvide silkebukser:

Hvide silkebukser

Formelt look med hvide silkebukser ser godt ud og kombineret med en blazer; du finder det rigtige outfit til dine foretrukne lejligheder. Disse slags hvide silkebukser er meget alsidige og kan let klædes på. Disse bukser har en tilspidset form mod den nederste del af benene. Der er ingen sådanne designs med bare simpelt udseende.

 • Brugte stoffer: I dette tilfælde er omkring 60% af materialet linned, mens resten 40% er lavet af silke.
 • Matchende outfits: Kombiner disse hvide silkebukser med en brun spænde sko, en blå farveærmet skjorte sammen med en hvid blazer.

3. Hvide sommerbukser:

Hvide sommerbukser

Disse hvide sommerbukser er specielt fremstillet til somre og dets varme vejrforhold, og derfor er disse bukser hovedsageligt fremstillet af åndbare stoffer. Disse hvide sommerbukser hænger også mest væk fra kroppen og er dermed meget behagelige. Buksens pasform er mere afslappet, og den sidder også lige. Buksens bund er let flammet og dækker alle anklerne.

 • Brugte stoffer: Bomuld og hør er de mest foretrukne stoffer, der bruges i dette tilfælde.
 • Matchende outfits: En halværmet skjorte, der har en hvid farve, sammen med et par brune sneakers ville være tilstrækkeligt til at style op.

4. Hvide tynde bukser:

Hvide skinny bukser

Ikke alle kan trække tynde bukser af, men hvis du kan lide, at dine bukser er godt tilpasset, er det den bedste beslutning for dig at gå den hvide skinny bukserute. Ill-Fitted hvide bukser ser muligvis pinligt ud for dig. Designet på disse tynde hvide bukser er stort set simpelt ligesom alle andre hvide bukser. Linningen har bæltespænder samt lynlåse foran. Beslaget er tilspidset i bunden og forbliver tæt på din hud hele vejen igennem.

 • Brugte stoffer: For det meste bruges polyester som materiale med elastin og spandex for at give bukserne dens elasticitet. Bomuld kan også bruges.
 • Matchende outfits: En helærmet blå farveprikket skjorte sammen med lyse loafers vil se godt ud med disse bukser. Skjorten skal også være gemt.

5. Hvide skræddersyede bukser:

Hvide skræddersyede bukser

Kan du lide og elsker at bære skræddersyede jakkesæt, skjorter og bukser? Så er det obligatorisk for dig at prøve disse hvide skræddersyede bukser. Skræddersyede bukser har været en favorit blandt mænd i årevis og kan bruges til enhver lejlighed eller sæson, du måtte ønske, om det er somre eller vintre. De hvide skræddersyede bukser har en lige og let afslappet pasform mod bunden. Buksens ende strækker sig kun op til anklerne. Bortset fra det ser det enkelt og enkelt ud.

 • Brugte stoffer: Linned er det mest anvendte materiale.
 • Matchende outfits: Iført sort-hvide sko og med en blåfarvet stribet helærmet skjorte hjælper dig med at se godt ud med disse bukser.

Bukser til kvinder i hvid farve:

6. Hvide bomuldsbukser Kvinder:

Hvide bomuldsbukser Kvinder

Hvis du vil have hvide bomuldsbukser, der er meget behagelige og også ser fashionable ud, så bør disse bukser passe til dit job. Det får dig til at se meget nørdet ud, men også legende. Designet af de hvide bomuldsbukser kvinder ser meget enkelt ud med en slank pasform og et tilspidset snit nedad. Den nederste ende af buksen har siderne lidt skåret med en tyk kant.

 • Brugte stoffer: Hovedstof, der bruges i dette tilfælde, er bomuld.
 • Matchende outfits: Disse bukser kan kombineres med en gul farveærmer eller en ærmeløs top sammen med et par nøgenfarvede stiletter.

7. Hvide bukser med høj talje:

Hvide bukser med høj talje

Hvis normale taljebukser ikke er din ting, kan du prøve hvide bukser med høj talje. Disse hvide bukser med høj talje strækker sig over din talje og går helt op til din overkrop. Buksedesignet er meget enkelt, som har en tynd og tilspidset pasform og strækker sig op til anklen.

 • Brugte stoffer: I dette tilfælde bruges en lille smule elastin sammen med det meste af materialet som polyester. Elastin giver den tynde pasform noget stretch.
 • Matchende outfits: Kombiner disse bukser med en nøgenfarvet crop top og nøgenfarvede hæle.

8. Sort og hvid stribede bukser til kvinder:

Sort og hvid stribede bukser til kvinder

Disse er unikt udseende bukser, der har en flared bunddel, og pasformen er meget afslappet. Hele de sorte og hvide stribede buksekvinder har farve i sort med hvide striber igennem, i lodret rækkefølge. De sort -hvide stribede buksekvinder har et bredt strømpebånd omkring taljen. Buksernes længde strækker sig over dine fødder og har en blusset form. Pasformen er afslappet.

 • Brugte stoffer: Bomuld og polyester er de vigtigste materialer, der bruges.
 • Matchende outfits: Disse bukser kan kombineres med hvide eller sorte hæle og en v-udskæring afslappet hvid top med fuldærmer.

9. Hvide brede benbukser:

Hvide bukser med brede ben

Disse hvide brede benbukser har en afslappet pasform med den nederste del af bukserne brede i form. Hvis du kan lide at se trendy ud, uden at gå meget over bord og vil have noget, der er mere forbundet med stil og sjov, så kan du gå efter disse hvide bukser med brede ben. Designet er meget enkelt, med den eneste farve, der bruges, er hvid. Buksens form ligner en klokke, hvor den nederste del har et bredt flared design. Taljedelen er også høj.

 • Brugte stoffer: Der bruges kun polyestermateriale.
 • Matchende outfits: Parring med en fuldærmet blondetop, der har en hvid og sort farvekombination, med hvide og sorte farvehæl vil klare sig perfekt.

10. Hvide beskårede bukser:

Hvide bukser

Hvis du elsker at vise dine flatterende glatte ben frem, bør disse hvide beskårede bukser være et øjeblikkeligt valg til dine garderobebehov. Disse hvide beskårede bukser får din naturlige benlinje til at se meget bedre ud. Disse bukser holder dig også kølig om somrene. Det har et ret ligetil, enkelt og glat design, der får dine ben til at se fantastiske ud. Den er høj talje og har et strømpebånd i taljen. Den nederste del af bukserne har nogle blonder design arbejde.

 • Brugte stoffer: Stoffer som viskose bruges for det meste sammen med polyamid og elastin også for at give bukserne dens bløde og elastiske funktion.
 • Matchende outfits: Iført disse hvide bukser med en designer top med halve ærmer og en afslappet pasform vil se godt ud. Parre også med hvide farvehæl.

Dos og Don’ts af iført hvide bukser:

Gør:

 • Sørg altid for, at du har den rigtige størrelse på til dine sorte og hvide bukser.
 • Pasformen til bukserne skal altid være perfekt.
 • Bomuld bør være det bedste stof, du kan vælge, når du køber en hvid buks.
 • Giv en klar tone match med din hvide buks og resten af ​​tøjet.

Ikke at:

 • Planlæg aldrig at bære hvide bukser lavet af syntetiske stoffer, da de er mere på den ubehagelige side.
 • Bær ikke hvide lastbukser, da lastbukser i sig selv er en hård tendens at trække af.

Sådan styles hvide bukser:

 • Iført fodtøj som loafers eller sandaler med slim fit hvide bukser er en god måde at starte.
 • Du kan bære en hvid skjorte eller top sammen med en arv blazer for en stilfuld finish.
 • Iført mørkefarvede toppe, skjorter eller t-shirts med løse hvide bukser er også en god stilkvotient.
 • Tilbehør til læderjakker eller håndtasker med hvide satinbukser er en stor imødekommende forandring.
 • Du kan også bære sneakers sammen med dine hvide bukser for et mere afslappet look.

Med en god mængde vejledning og lidt tænkning og research vil hvide bomuldsbukser ikke være så svære for dig at trække af. Du skal sikre dig, at du vælger den rigtige slags mærke samt materialet. Kombineret med god pasform kan du være sikker på at have nyt yndlingstøj i din garderobe uden tvivl. Bortset fra det kan du altid bruge hvide bukser til enhver lejlighed, du måtte lide, det være sig formelle eller uformelle. Forhåbentlig finder du den rigtige slags hvide bukser til din daglige stil og behov.