30 hurtigste naturlige tips til helbredelse af bumser helt fra ansigtet

Har du ofte spørgsmålstegn ved, hvordan du fjerner bumser, eller hvordan du forhindrer bumser? Lad mig fortælle, at du ikke er alene, og dette er det helt rigtige sted for dig. Bumser udvikler sig på grund af tilstoppede porer og ophobning af bakterier og snavs på det øverste lag af huden. Her lærer du om de effektive midler til behandling og helbredelse af bumser og acne, der er 100% naturlige.

Hurtigste naturlige tips til at helbrede bumser helt fra ansigtet

Der kan være en række faktorer, som en person kan have bumser for. Det er derfor vigtigt at kende nogle teknikker, hvormed en person også kan fjerne disse. Der er hjemmemedicin og også medicinske, hvis de lette midler ikke virker. Hvis problemet bliver værre, skal lægehjælpen konsulteres. Der kan foreslås medicin afhængigt af patientens tilstand, som personen kan drage fordel af. Der er også medicinske rengøringsmidler og andre salver, der kan frigive pus, og også smerten eller hævelsen kan behandles.

typer af bumser og kure

Grundlæggende ting at undgå kemikalier Behandlinger og kur mod bumser:

Dette er det grundlæggende og punkt, når det kommer til at købe forskellige skønhedsbehandlingspakker og andre former for forskellige aktive ingredienser til dette. Fra at prøve forskellige ansigtspakker til at lave hjemmebehandlinger, er der forskellige former for procedurer, som en person kan bruge til at få en fejlfri hud. Fejlfri hud kan også have forskellige typer problemer som udbrud og udslæt. Disse kan være hormonelle, og disse kan også være et resultat af angst eller andre sukkerrelaterede eller interne fordøjelsesproblemer. Ofte kan forskellige kemiske behandlinger ikke behandle disse ting indefra. Derfor kan det være nyttigt at fjerne bumser helt fra ansigtet ved at gøre nogle enkle ting med naturligt og let tilgængelige ingredienser.

Vitaminer har deres indvirkning på de epidermale lag og kan derfor reducere tegn på ældning og andre relaterede problemer. Disse er også ansvarlige for vævsreparation og giver også næring til cellerne indefra. Gode ​​vitaminkilder er frugt og også bælgfrugter.

hvordan man slipper af med bumser

Der er nogle teknikker, hvorved disse kan fjernes ved hjælp af en steriliseret sort hovedfjerner. Dette bør dog gøres omhyggeligt. Ved hjælp af et medicinsk rengøringsmiddel eller antibakteriel sæbe skal området først renses, og derefter skal der bruges handsker. Dette er for at undgå at røre infektionen og sprede den til det tilstødende område.

Noget eksfoliering kan være nyttig i denne henseende for at gøre overfladen renere, og dette vil hjælpe med lettere fjernelse af pus. Punkteringen kan udføres i det centrale område og langsomt masseres i cirkulært område for at frigive det. Rengøring efter dette er vigtigt, og medicinsk lotion kan bruges.

Sådan slipper du naturligvis af bumser derhjemme:

Nedenfor er de kendte 30 dokumenterede historiske naturmidler, der kan afprøves for at fjerne bumser forekomsten af ​​udslæt og bumser helt fra ansigtet.

1. Hvordan citronsaft hjælper med at fjerne bumser:

Hvordan citronsaft hjælper med at fjerne bumser

Citronsaft er en meget aktiv ingrediens, der kan bruges til at påvirke den bakterielle infektion på grund af acne. Dette kan bruges regelmæssigt til at behandle dette problem. Nogle mennesker kan dog være allergiske over for brugen af ​​dette. De bør undgå at bruge dette. De kan bruge tomatjuice, da dette er let aktivt og giver dets blegningsegenskaber til at virke på pletterne. Dette kan også rydde pletterne. Dette kan bruges efter at have presset saften af ​​en frisk tomat ud, og derefter kan den køles ned i køleskabet og derefter bruges. En person kan også bruge kartoffelsaft, som kan fjerne mærkerne. Dette er også ret populært. Dette kan bruges regelmæssigt.

Dette har også lysende egenskaber, som kan fjerne misfarvningerne. I stedet for citronsaft kan eddike bruges i samme procedure. Dette er også godt for de mennesker, der er vant til ikke -allergiske reaktioner. Men hvis disse midler reagerer, bør disse ikke bruges. Et par forsøg kan derefter afprøves, hvis irritationen vedvarer, bør dette afbrydes. Når disse midler bruges, kan disse være lidt irriterende, men det kan skyldes, at disse arbejder på overfladen og fjerner bakterierne. Derfor bør et par forsøg afprøves, og hvis der er flere irritationer eller en ubehagelig prikkende fornemmelse, bør disse ikke bruges. Hvis dette passer til den person, der bruger dette, bør de gøre disse midler mindst 3 gange om ugen i løbet af et par måneder for at se synlige resultater.

2. Hvordan honning hjælper med at fjerne bumser:

Hvordan honning hjælper med at fjerne bumser

Honning er en meget populær ting, der ofte bruges til dette formål. Dette har antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Dette er også godt, fordi det har fugtgivende egenskaber. Der er mennesker, der lider af udslæt og hudproblemer, selvom de ikke har fedtet. Derfor er det nogle gange ikke på grund af olierigheden. Så for de mennesker, der har tørhed, og de lider af lignende problemer, bør de bruge honning. Dette kan passe de fleste mennesker med denne type irritationer. Dette kan bruges direkte på det berørte område frem for hele området. Hvis en fugtighedscreme er påkrævet, kan denne bruges på hele området. Dette er ganske passende og efterlader også en ikke -irriteret effekt.

3. Sådan hjælper Aloe Vera med at fjerne bumser:

Hvordan Aloe Vera hjælper med at fjerne bumser

Aloe Vera er et meget populært middel, der sælges bredt i butikker i form af ubehandlede geler. Disse kan købes i gode mærkevarebutikker og derefter bruges som massagemiddel. Dette har fremragende fugtgivende og også antibakterielle egenskaber. Dette kan være nyttigt i denne behandling.

4. Sådan fungerer det Neem at slippe af med bumser:

Sådan fungerer det Neem at slippe af med bumser

Neem pulver anses ofte for at være en meget god ting i behandlingen af ​​acne. Det har antibakterielle egenskaber, som kan være ganske nyttige i denne henseende. Det er også derfor, at dette bruges i mange af de naturlægemidler, der er tilgængelige på markedet i disse dage. Der er også nogle andre typer ting, der kan gøres med dette. En person kan bruge pulveret i ansigtspakken, og disse kan bruges på det berørte område. Der er også andre ting, der kan bruges med dette som æg eller yoghurt.

5. Hvordan agurk skal undgå bumser:

Sådan fjernes bumser-agurk

Agurk har masser af vitamin A, vitamin C og vitamin. Det efterlader en kølende fornemmelse på huden og reducerer irritation. Skær en agurk i små stykker og sættes i vand i en halv time. Vandet trækker al agurkens godhed. Afløb væsken. Du kan enten bruge det til at vaske dit ansigt eller endda drikke det. Dette middel bør udføres i få dage for at se resultaterne.

6. Sådan bruges æblecidereddike til at slippe af med bumser:

Hjemmemedicin mod skæl - Æblecidereddike

Æbleeddike er kendt for at være et kraftcenter til behandling af problemer med acne og bumser. Det dræber bumser, der forårsager bakterier og opretholder pH -balancen i din hud. Æblecidereddike fungerer som en naturlig toner, der absorberer overdreven olie. Det skal altid fortyndes før brug. Bland en portion æblecidereddike med 3 portioner vand. Dup vat i denne væske og påfør det berørte område, eller du kan endda lade natten over. Vask ansigtet grundigt med vand. Hvis din hud føles tør, skal du bruge en fugtighedscreme.

7. Hvordan olivenolie og salt hjælper med at fjerne bumser:

Oliven og olivenolie til acne

Olivenolie er en fremragende fugtighedscreme til huden og salt hjælper med at dræbe bakterier. Kombinationen af ​​disse to kan gøre underværker til behandling af bumser. Bland olivenolie og salt til en pasta. Påfør bumser i ansigt og hals. Lad det sidde i 5 minutter og vask derefter af.

8. Sådan hjælper tomater med at forhindre bumser:

Sådan hjælper tomater med at forhindre bumser

Tomater er en rig kilde til antioxidanter og hjælper med at fjerne tørhed fra huden. Skær ganske enkelt en tomat i halve og gnid forsigtigt på det berørte område. Lad det tørre helt, før det vaskes af. Alternativt kan du bruge tomatsaft eller puré ved at male 1-2 tomater i en blender. Påfør puréen direkte på bumserne og lad den tørre. Vask med vand efter 30 minutter. Brug dette tomatmiddel til bumser hver dag for at få klarere hud.

9. Hvordan bagepulver bruges til at fjerne bumser hud:

Sådan fjernes bumser-bagepulver

Bagepulver er et naturligt eksfolierende middel, der fjerner døde hudceller, snavs og overdreven olie fra din hud. Lav en glat pasta ved at blande 8 tsk bagepulver med lidt vand. Påfør direkte over bumserne og lad det tørre i 15 minutter. Skyl med koldt vand og påfør senere en fugtighedscreme.

10. Hvordan havregryn hjælper med at fjerne bumser:

Hvordan havregryn hjælper med at fjerne bumser

Havregryn er ofte kendt for at behandle denne type problemer. Dette giver skånsom eksfoliering og kan bruges uden skadelige bivirkninger. Dette passer også til de fleste mennesker, og derfor kan selv mennesker med følsom overflade bruge dette.

11. Sådan fungerer Papaya på bumser:

Sådan fjernes bumser-Papaya juice

En tropisk frugtpapaya er et reservoir af vitamin A og antioxidantegenskaber. Det hjælper med at rydde tilstoppede porer, der i sidste ende reducerer forekomsten af ​​bumser. Tag en moden papaya og mos den. Tilsæt lidt honning og dæk dit ansigt helt med det. Massér forsigtigt i et par minutter og lad det tørre. Vask med koldt vand.

12. Hvordan Fullers jord til brug af bumsfjerner:

Sådan fjernes bumser-Fullers jord

Fullers jord har vist sig at være meget effektiv til at forhindre bumser ved at udrydde bakterievækst. Tag 1 spsk fulders jord og bland det med vand (rosenvand er mere at foretrække) for at lave en tyk pasta. Påfør denne pasta på bumserne i dit ansigt, skuldre og hals. Lad det tørre i et par minutter og vask derefter med koldt vand. Brug dette middel regelmæssigt, indtil du begynder at se forskellen.

13. Hvordan æg hjælper med at rydde bumser hurtigt?

Hvordan æg hjælper med at rydde bumser hurtigt

Ægpakker eller kun et sammenpisket æg og et par dråber fra det kan bruges direkte på de hævede områder, og dette kan reducere betændelsen i et vist omfang.

14. Hvordan sennep til at reducere bumser fra ansigtet:

Sådan fjernes bumser-sennepsolie

Sennep er fyldt med C-vitamin, zink, salicylsyrer og essentielle omega-3 fedtsyrer. Tag en meget lille mængde sennepspulver og bland det med 1 tsk honning for at danne en glat pasta. Påfør bumserne og lad det sidde i 20 minutter. Skyl senere med vand. Alternativt kan du også lave en effektiv pasta til behandling af bumser ved hjælp af sennepsolie. Bland 1 spsk sennepsolie sammen med 2 spsk yoghurt. Tilsæt en knivspids gurkemeje til den for at danne en pasta. Påfør bumserne og lad det stå i en halv time før vask. Brug regelmæssigt for synlige resultater.

15. Sådan hjælper hvidløg med at fjerne bumser:

Hvordan hvidløg hjælper med at fjerne bumser

Hvidløg er et meget effektivt naturmiddel. Dette indeholder svovl, hvilket giver skarphed til dette. Derfor kan dette bruges direkte på bumpene, men hvis der er betændelse, vil det give en meget alvorlig brændende fornemmelse. Derfor bør dette bruges på opsvulmet, men ikke nedslidt overflade. Dette svovl hjælper med at reducere infektionerne.

16. Hvordan basilikum skal helbrede bumser permanent:

Sådan fjernes bumser-tulsi hellig basilikum

Basilikumblade er fyldt med antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber, der hjælper med at reducere virkningerne af bumser. Enhver, der vil vide svaret på, hvordan man fjerner bumser derhjemme ved hjælp af basilikum, er processen.

  • Lidt varmt lidt vand og blød friske basilikumblade i det.
  • Rengør dit ansigt, inden du går i seng, og påfør dette på bumserne og lad det stå natten over.
  • Vask den følgende morgen.

17. Hvordan pebermynte hjælper med at fjerne bumser:

Sådan fjernes bumser-pebermynteblade

Pebermynteblade tilbyder masser af beroligende og beroligende egenskaber for huden. Det har også antivirale og antibakterielle egenskaber, der dræber bakterierne og reducerer betændelse og rødme. Ydermere indeholder pebermynteolie også essentielle fedtsyrer og vitaminer, der er gavnlige til behandling af bumser. Ekstraher frisk pebermyntejuice ved at knuse bladene. Påfør dette på bumser og vask efter 10 minutter. Du kan også anvende pebermynteolie direkte på det berørte område. Dette middel kan bruges dagligt.

18. Sådan reduceres bumser ved hjælp af Bukkehorn:

Sådan fjernes bumser-fenegreek

Tør en håndfuld bukkehornblade i solen og lav derefter et pulver. Tilsæt en knivspids gurkemeje til bukkehornspulveret og bland den nødvendige mængde rosenvand til en pasta. Påfør bumserne og lad det tørre i 15-20 minutter. Vask med vand. Brug dette middel regelmæssigt, og du vil se bumserne falme gradvist.

19. Hvordan banan hjælper med at fjerne bumser:

Hvordan banan hjælper med at fjerne bumser

Banan indeholder lutien, en kraftfuld antioxidant, der fremmer en sund udvikling af celler udover at reducere hævelse eller rødme forårsaget af bumser. Tag en moden banan og gnid den forsigtigt over det berørte område. Lad det sidde i en halv time og vask derefter med koldt vand. Brug dette nyttige og lette bananmiddel til at fuldføre helbredelse af bumser.

20. Bumsfjerner hvedekimolie:

Bumsfjerner hvedekimolie

Hvedekimolie kan bruges til behandling af problemet. Denne indeholder bakteriedræbende egenskaber, der kan rense overfladen for infektioner. Dette fugter også.

21. Hvordan Tea Tree Oil reducerer bumser i ansigtet:

Sådan fjernes bumser- teaTree olie

Tea tree olie kan være meget nyttig og mange rensemidler og sæber på markedet. Disse bruges ofte i ansigtsvask samt pakninger. Disse kan bruges direkte på udslæt. Det er dog en god ting, hvis disse er let fortyndede. Dette kan minimere styrken, og det må ikke forårsage forbrændinger. Imidlertid forårsager tea tree olie generelt ikke alvorlige forbrændinger. Nogle mennesker kan stadig opleve en prikkende fornemmelse eller irritation, derfor bør de lave en plasterprøve på indersiden af ​​albuen og se, om det giver nogen form for irritation, og derefter, hvis det er nødvendigt, kan de fortynde dette og bruge.

22. Hvordan Neem olie hjælper med at fjerne bumser:

Hvordan Neem olie hjælper med at fjerne bumser

Neem olie er et andet effektivt middel. Der er mange urteselskaber i disse dage, der fremstiller destilleret neemolie. Dette kan bruges med en vis fortynding til det berørte område eller i enhver form for rensemidler eller fugtighedscreme og derefter masseres. Dette er godt for folk, der ikke får tid til at lave forskellige typer hjemmebehandlinger og har tørhed, de oliebaserede ting er gode for disse mennesker.

Livsstilsændringer og skønhedstip til at slippe af med bumser og mærker på ansigtet:

Ovenstående deler vi nogle tips til naturligt at fjerne bumser fra ansigtet, men den givne proces er anderledes for at undgå bumser og mærker med øjeblikkelige (2-5) dage ved at bruge skønhedsrelaterede cremer og øvelser.

1. Cetaphil Cleanser:

hvordan man fjerner bumser-Cetaphil Cleanser

Cetaphil er et meget effektivt rensemiddel, som er ret dyrt og også kan være ret effektivt. Dette kan købes og bruges som et normalt rengøringsmiddel et par gange om dagen. Dette holder snavs og infektion væk, og derfor får en person klarere effekt. Udslætene ophører også.

2. Vitamintilskud:

Spis god vitamin mad

Vitamin B -kompleks og C -vitamintilskud kan inkluderes i kosten, hvis det viser sig, at en person mangler disse. Dette bør dog undersøges ordentligt. Disse bør ikke tages, medmindre disse er påkrævede, fordi kroppen vil fjerne eventuelle overskydende vitaminer, og derfor kan det være nytteløst, hvis det tages, hvis en person allerede har en afbalanceret kost.

3. Tandpasta:

Tandpasta

Tandpasta er ofte kendt for at reducere svimmelhed og rødme i området. Dette kan let gøres og let købes. For folk, der leder efter en umiddelbar løsning, kan dette være en god ting for dem at bruge.

4. Brug ansigtsvask og eksfoliering til fjernelse af bumser:

Brug ansigtsvask og eksfoliering til fjernelse af bumser

Himalaya ansigtsvask og creme er ret effektive til at behandle disse problemer. Dette er også ret billigt og overkommeligt, og mange mennesker kan købe dette. Der er andre mærker som Vaadi Herbals og VLCC, der leverer lignende løsninger, og disse er også ganske overkommelige. Aroma magi giver eventyrolie, som også er ganske god og passer til nogle mennesker. Det hjælper med at mindske alle stød og andre udslæt. Dette passer dog ikke til mennesker med ekstremt følsomme hudtyper og dem, der normalt er allergiske over for de fleste makeup- eller oliebaserede produkter. Derfor er disse ting ganske let tilgængelige, og det er en valgafhængig og komfortafhængig afhængig ting

Exfoliation brude

En god eksfolierer er afgørende. Dette hjælper med at fjerne døde celler fra overfladen. Hvis disse aflejres og tilstopper porerne, kan disse føre til betændelser. Derfor er det en god ting at bruge en mild eksfoliator. En person kan bruge damme exfoliator eller Everyuth normal scrub eller papaya mild scrub. Disse er ret effektive.

5. Sund livsstil:

Det anbefales altid at opretholde en god og sund livsstil. En person bør have en afbalanceret kost, der har nok af grønne bladgrøntsager, da disse for det meste er næringsrige, og disse er ganske nyttige til den indre absorption af næringsstoffer i kroppen. Dette kan være nyttigt, og hvis kosten har nok af linser, bælgfrugter, grønne bladgrøntsager som spinat, broccoli, asparges, kål, blomkål og andre grøntsager, så kan disse være nyttige indefra. Korrekte mængder mælkeprodukter som smør, hytteost og normal ost bør tages i de rigtige mængder.

Kylling og æg bør inkluderes i kosten sammen med frisk frugt. Derfor afhænger det af spisevaner, hvordan en persons krop reagerer. Det er også vigtigt at holde sig væk fra fed mad og ekstremt stegte fødevarer som burgere og pommes frites eller pizzaer. Overskud af melasse og sukkerholdige fødevarer kan også udløse dette problem. Det er vigtigt at have mindre koffein og at have mindre alkohol, hvis en person har disse regelmæssigt. Tobak kan også føre til skadelig aflejring, og det kan føre til problemer. Der kan være andre problemer som overskydende sodavand og ekstremt krydret mad, der kan være ganske skadelig.

6. Øvelser rutine kan fjerne bumser:

Øvelser rutine kan fjerne bumser

En person bør opretholde en god træningsrutine. Dette kan være yoga, meditation, squats eller endda cykling. Disse er ret vigtige. Selv meditation kan være nyttig, hvis sagen bag udbrudene er stress eller angst. Det er tilrådeligt, at en person tager det rette træningsregime hver dag, for at toksinerne frigives.

7. God søvn:

God søvn

En person skal også have nok søvn og nok vand. Dette er meget vigtigt, for uden den tilstrækkelige mængde vand er der mangel på korrekt absorption af næringsstofferne fra maven. Det er også vigtigt, at folk sover nok, eller dette kan forårsage alvorlig angst, stress og også mangel på korrekt fordøjelse. Inkludering af mere fibrøse fødevarer i kosten kan være nyttigt for mennesker, der har forstoppelse og disse typer hudrelaterede problemer.

8. Brug almindelig fugtighedscreme:

Brug almindelig fugtighedscreme

En person bør bruge en almindelig fugtighedscreme, og hvis det er påkrævet, tage et klinisk møde for at få sværhedsgraden under kontrol. Det er også meget vigtigt at holde ansigtet rent. Smuds og olie skal renses ordentligt, og makeup bør også være ikke-komedogen, og også vandbaserede ikke-tilstoppende produkter skal bruges. Det tilrådes, at der bruges mindre eller mindre kosmetik. Alkoholholdige produkter bør undgås og også produkter, der indeholder paraben. Disse kan være ret skadelige.

FJERN BIMLER