Acne Vulgaris – behandlinger derhjemme

Acne vulgaris:

Acne vulgaris er en samlebetegnelse for en gruppe almindelige acne -typer. Disse former for acne tager tid at helbrede og efterlade ar. Hudbehandlere, der har specialiseret sig i acne vulgaris, er nu kommet frem til effektive acne behandlinger. Akne vulgaris -opblussen kan forekomme selv hos voksne. De er forårsaget af svingende hormoner, der generelt forekommer i puberteten. Acne vulgaris er ikke kronisk, så når det er behandlet og helbredt, vil det ikke komme tilbage igen, medmindre der er en hormonsvingning.

Acne Vulgaris -behandlinger derhjemme

Acne vulgaris kan være af tre typer: mild, moderat og svær i form. De milde og moderate former er de mest almindelige. Den alvorlige form for acne vulgaris omfatter acne cyster og acne knuder. De milde og moderate former omfatter papler, hudorme, whiteheads og pustler.

Acne knuder og acne cyster:

Acne cyster og acne knuder falder ind under den alvorlige form for acne vulgaris. Deres udseende er rødt, med lukkede bump, der vises på ansigtets overflade. De er fyldt med pus, der er synlig og kan være endnu mere solid. I modsætning til de mindre alvorlige former er disse cyster store og smertefulde. De kræver intensiv behandling, da de måske ikke let kan helbredes.

Papler og pustler:

Pustler og papler falder ind under den moderate form for acne vulgaris. De er bump i ansigtet, der virker betændte. De har et gult eller hvidt center, der samler pus. Huden omkring disse bump er irriteret og rød. De kan helbredes med de bedste acne produkter på kort tid.

Blackheads & Whiteheads:

Disse falder ind under den milde form for acne vulgaris. I modsætning til de andre typer, der er anført ovenfor, ledsages de ikke af betændelse og tager den korteste tid at helbrede. Blackheads som foreslået af navnet, er kendetegnet ved små sorte eller brune pletter på hudens porer. Det er her talg- eller hudolien har opsamlet snavs. Whiteheads som foreslået af navnet er små hvide bump fundet på huden, og de er ikke betændte. De kan renses ud med en god ansigtsvask eller andre sådanne milde behandlinger. De efterlader ingen ar, i modsætning til de andre.

Acne Vulgaris -behandlingsløsninger:

Acne vulgaris kan behandles i henhold til acneformen. Naturlægemidler virker mod de milde hudorme og hudorme, men i de alvorlige tilfælde er lægemidler, der ikke er i håndkøb, måske ikke nok til at behandle dem fuldstændigt. De kan reducere det, men ikke nok til at forhindre fremtidige udbrud.

De bedste acne produkter på markedet er dem, der indeholder aktive ingredienser. Disse aktive ingredienser hjælper med at bekæmpe acne hurtigt og reducerer betændelsen. Benzoylperoxid og salicylsyre er de bedste ingredienser til behandling af acne. Benzoylperoxid siver ind i hudens porer og dræber bakterierne indefra. Salicylsyre hjælper med at rense huden sammen med den. Denne form for behandling er bedst til de milde til moderate former for acne vulgaris. Salicylsyre fjerner de blokerede porer og forhindrer hudolien eller talg i at blive fanget i porerne og derved renser huden og slipper af med acne.

Akne knuder og acne cyster er vanskelige at behandle, så konsultere en hudlæge, der vil give dig receptpligtig medicin er det bedste skud til behandling af acne. For at helbrede de alvorlige tilfælde af acne vulgaris kan stærk antibiotisk og antiallergisk medicin ordineres som Accutane. Accutane helbreder det ikke, men reducerer sværhedsgraden af ​​acne.

Naturlige behandlinger for acne vulgaris derhjemme:

Her har vi givet en liste over naturlige behandlinger derhjemme for at helbrede acne vulgaris, som ikke har nogen bivirkninger og rent sundhedsmæssigt sikkert med lave omkostninger.

1. Aloe Vera -behandling for acne vulgaris:

Acne Vulgaris - behandlinger i hjemmet - aloe vera

Denne naturlige ingrediens har været en frelser for mange sygdomme, og acne vulgaris er en af ​​dem. Dette fås fra frisk stilk, og det har antiinflammatoriske egenskaber. Denne ejendom er nyttig til at reducere acne vulgaris. Det tilrådes at påføre gelen cirka 2-3 gange om dagen for at få bedre resultater. Det giver en kølende effekt på huden.

2. Appelsinskalpulver:

Acne Vulgaris - Behandlinger hjemme -appelsinskal

Dette naturprodukt er gode kilder til hudskrubbe, der kan bruges som hudfolie. Dette produkt kan være en stor fordel for acne vulgaris naturlige behandlinger, det hjælper med det generelle udseende af huden. Det hjælper med at åbne de tilstoppede porer, hvilket reducerer forekomsten af ​​acne. Denne skrubbe er den bedste behandling for hudorme.

3. Citronsaft eller eddike:

Acne Vulgaris - Behandlinger hjemme -citronsaft

Citronsaft og eddike indeholder antibakterielle egenskaber og er også antiinvektive midler. Du kan let anvende disse produkter ved hjælp af en vatrondel på de berørte områder. Det er et fantastisk hjemmemedicin mod acne vulgaris, og det hjælper med at fjerne døde hudceller hurtigere. Det hjælper også med at forhindre tilstoppede porer. Du kan blande begge dele og anvende på ansigtet en eller to gange om dagen.

4. Bagesoda behandling for acne vulgaris:

Acne Vulgaris - Behandlinger i hjemmet bagepulver

Dette er en anden behandling af acne vulgaris og er igen en naturlig behandling. Denne sodavand har anti-invektive egenskaber, der hjælper med at forhindre acne og også hudinfektioner. Acne vulgaris forårsager mange ar, der kan fjernes ved hjælp af bagepulver. Det hjælper også med at reducere enhver form for betændelse i huden, der er forårsaget på grund af infektion.

5. Rigelig mængde vand:

Acne Vulgaris - Behandlinger hjemme -vand

Det er tilrådeligt at drikke rigeligt med vand regelmæssigt for at opretholde kroppens vandbalance. Når vandbalancen opretholdes, hjælper det automatisk med at forhindre enhver form for acne vulgaris på huden. Det hjælper med at skylle giftstoffer ud af kroppen, og derfor bliver din hud sund.

6. Azadirachta Indica og basilikumpasta:

Acne Vulgaris - Behandlinger hjemme -basilikum

Tag en skål og påfør azadirachta indica og tilsæt basilikum. Lav nu en god pasta og påfør jævnligt acne -vulgarisen i det berørte område af dit ansigt. Pastaen er fuld af svampedræbende og antibakterielle egenskaber, der hjælper dig med at dræbe bakterier og døde celler for at fjerne bumser. Det dræber alle ingredienserne, der forårsager infektioner og reducerer smerten. Dette er en af ​​de bedste naturlige behandlinger for acne vulgaris problem.

7. Gurkemeje kurerer acne vulgaris:

Acne Vulgaris - Behandlinger hjemme -gurkemeje

Dette er også et meget godt hjemmemedicin mod acne vulgarise. Den indeholder antibakterielle og antiinvektive egenskaber. Lav en pasta af gurkemeje med olie, rosenvand. Kompilér dem jævnt. Påfør det på det berørte område. Gurkemeje er den bedste acne vagaries hjemmebehandling, der har ejendommen til at dræbe bakterierne og beskytte huden mod denne sygdom. Det dræber også de bakterier, der forårsager bums og acne ar.

8. Mint til acne vulgaris:

Acne Vulgaris - Behandlinger derhjemme- mynte

Denne ingrediens hjælper meget med at forhindre din hud og dræber bakteriernes årsag til acne. Det beroliger hudtonerne, der reducerer betændelse. Det er et antibakterielt kølevæske. Denne egenskab af mynte reducerer risikoen for acne.

9. Resorcinolbehandling mod acne vulgaris:

Acne Vulgaris - Behandlinger hjemme -Resorcinol

Det er en anden effektiv behandling af acne vulgaris. Det hjælper med at beskytte hudtonerne med fenoliske produkter og antibakteriel natur. Dette er en af ​​de mest effektive acne vagaries behandlinger i Ayurveda. Det er en komplet løsning, der dræber bakterierne og genopbygger skader på skindene. Forhindrer også smerter og store påvirkninger. For det meste er det meget godt til hudorme og whiteheads -behandling af acne vulgaris.

Acne Vulgaris forårsager masser af problemer. Dette bliver et problem, især for de unge. Med disse metoder kan du let løse problemet og nyde en sund, glødende hud og et lykkeligt liv.

Hvis acne vulgaris er i det alvorlige stadium, er det bedst at opsøge en hudlæge for at få den bedste behandling.