9 Kreatív és fantasztikus papír évfordulós ajándék

Az első jubileumi ajándék téma a papír. A személyre szabott vagy testreszabott papír jubileumi ajándékok fenntartják az érzelmi érintést, mivel ötlet témánk szerint sok gyűjteményt kapunk ebben az ajándék sorozatban. Tehát próbálja ki ezeket a klassz lehetőségeket a papírból készült jubileumi ajándékokhoz.

Egyedi és jó papír évfordulós ajándékötletek az 1. házassági évfordulóhoz:

Nézzük meg a legjobb 9 ötletet a papír jubileumi ajándékokban.

1. Ajándék a térképen:

Ez egy igazán aranyos ajándék, amelyet a házastársának adhat. Ez a papír jubileumi ajándék térképek kivágásaiból készült. Három kivágást kell készítenie a térképekről, amelyek bemutatják azokat a helyeket, ahol megismerkedtek, eljegyezték és végül összeházasodtak. Ezt a keretet nagyon jó otthon tartani.

2. Dátumok keret:

Íme egy csodálatos barkácspapír papír jubileumi ajándék neki, amely segít emlékezni azokra a fontos napokra az életedben. Ez egy olyan dátumkeret, amely tartalmazza azokat az időpontokat, amikor megismerkedtetek, eljegyeztétek magatokat, összeházasodtatok és gyerekeitek születtek. Ennek megfelelően válassza ki a keretet és a színsémát.

3. Időkeret:

Szerezzen keretet a legjobb papír jubileumi ajándékötlettel. Ez a keret tartalmazza a párban töltött napok teljes számát. Az évfordulós ajándék azt is megmutatja, mennyire szeretitek egymást. Keretezze félkövér betűkkel, és nézze meg boldogságát házastársa arcán.

4. Könyvhajtogatási kép:

Ez egy komoly papír esküvői évforduló ajándék, amelyet megajándékozhat valakivel. A könyv oldalai úgy vannak hajtogatva, hogy el lehet olvasni a pár kezdőbetűit. Szív alakú is készíthető az oldalak óvatos összehajtásával.

5. Egyéves papír ajándék:

Az egyéves jubileumi téma ajándéka a papír. Így a papír házassági évfordulót megünnepelhetjük, ha ajándékba adjuk házastársunknak egy papírcímkét, amelyet bögrékre vagy konzervdobozokra kell felragasztani. Tegye színesé és fényessé a címkét, és adja hozzá nevét, hogy személyessé tegye. A címkéket gyertyákra is fel lehet helyezni.

6. Sziluett keret:

Szerezzen csodálatos ajándékot szeretteinek ezzel a papír évfordulói ötlettel. A sziluettet fekete papír bonyolult vágásával alakítják ki, hogy képet kapjanak. Ez a kép lehet bármi, ami tetszik, vagy akár a szeretett személy árnyéka.

7. Fűzött nyaklánc:

Próbálja ki ezt a lenyűgöző papír jubileumi ajándékot neki, és lenyűgözi. Ez a nyaklánc a vörös papír apró darabokra vágásával készül. A kombinált munka szép nyakláncot alkot, amely lélegzetelállítóan fog kinézni bármilyen ruhadarabon.

8. Papír szív:

Miért nem ajándékozza meg feleségét egy papír rózsabimbó szívvel? Ez kiemelkedik az összes papír jubileumi ajándékötlet közül. A szív alakja zsinegből, a rózsa rügyei papírból készülnek. A színkombináció nagyon szép és finom.

9. Papír falfestmény:

Ajándékozd meg ezt a papír falfestményt a szerelmi témáról valakinek az évfordulójára. A gyönyörű szavakat egy fa és két szerelmes madár képe nyomtatja. Ez tökéletes papír esküvői évforduló ajándékötletként.

A papír jubileumi ajándékok szentimentálisak, és remek fali dekorációs darabokat alkotnak. A lehetőségek közül választhat keretek és ékszerek. Ha mást tervezel, akkor nézd meg ezt a fajta papír jubileumi ajándékot kedvesednek, ez a fajta ajándék érzelmesebb kötődést kölcsönöz, és ismét erős kötést hoz létre közted és szeretett személy között.