Er svovl til acne effektivt?

Acne er et meget vedholdende problem, som mange teenagere og endda voksne står over for hver dag i en bedre del af deres liv på grund af et konstant behov for fastfood, og som er drevet af en hektisk livsstil. Stress er også en anden grund til at forårsage acne, som er en kemisk reaktion på din hud. For at slippe af med den irriterende acne er der flere hjemmemediciner, du kan vælge imellem, men konsulter altid din hudlæge om dette. Svovl er kendt som et meget dygtigt middel til at slippe af med acne, fordi det hjælper med at opsuge kemikalierne på din hud, som er hovedårsagen til acne. Tjek fordelene ved svovl for acne.

Er svovl til acne effektiv

Hvad er svovl?

Svovl er et gulfarvet kemikalie, der hovedsageligt er kendt for sine desinficerende egenskaber. Det bruges i olier, desinfektionsmidler og også gødning. Svovl bruges også meget i den medicinske industri til behandling af en række hudsygdomme. Svovl lugter som råddent æg og er et usmageligt element.

Hvordan virker svovl på acne?

Svovl er en af ​​de mest effektive behandlinger for acne. Bumser skyldes normalt overskydende olieproduktion under hudens kirtler. Denne talg bliver fanget i porerne, hvilket giver anledning til bakterielle infektioner. Svovl acne behandling sker ved at udtørre denne overskydende olie på huden og kontrollere talg. Det får det perifere lag af huden til at skrælle af. Denne eksfoliering hjælper med at producere nye celler, hvilket giver plads til frisk, glat hud.

Sådan bruges svovl til acne?

Svovl kan bruges i mange former til at bekæmpe acne. Nedenfor er et par hjemmemediciner til brug af svovl til acne som en måde at behandle det effektivt på.

Svovl ansigtsmaske til acne:

En svovlmaske acne er en perfekt måde at behandle din acne, hvis du har følsom hud, fordi svovl er kendt for at opsuge overskydende olie fra din hud, så din hud kan trække vejret, hvilket er en ganske effektiv måde at slippe af med din acne effektivt. Selvom svovl ikke kan bruges direkte på din hud, er det meget nyttigt, når det fortyndes med en næsten lige mængde vand. Svovl har en meget tydelig lugt af rådne æg, som nogle gange kan være ret irriterende, især hvis du gør dig klar til at gå ud et sted, fordi duften af ​​svovl forbliver hos dig et godt stykke tid, så det er altid bedre at bruge et maskeringsmiddel med en mere dominerende og sød lugtende duft med svovlet, når du gør dig klar til at anvende det. det er tilrådeligt, at du anvender svovl om natten, før du går i seng, så lugten forsvinder om morgenen. Prøv denne metode til at opleve svovlmasken til acne -fordele.

Du får brug for:

 • Svovlpulver – 1 spsk
 • Jojobaolie – få dråber

Metode:

 • Lav en tyk pasta ud af svovlpulver og jojobaolie
 • Anvend på de berørte områder
 • Vask af efter 15 minutter

Dabbing:

Den anden måde at behandle din acne med svovl er ved at bruge rent svovl på de acne -berørte områder direkte. Få et sæt rene vatpinde og dypp det i svovlet, dup derefter de områder, der er ramt af acne, og lad svovlet sidde i mindst en time, før det vaskes med køligt rent vand. Dabbing er en perfekt måde at behandle din acne ved direkte at håndtere dem. Dupning af svovl giver dig mulighed for at behandle din acne udelukkende uden at det kommer til at dryppe videre til de andre dele af din hud.

Behandling af acne med svovl

Svovlvask:

Hvis du leder efter en hurtig løsning på din acne, anbefales en svovlvask, hvor du skal vaske dit ansigt med en fortyndet version af svovl. Gør dette mindst tre til fire gange om ugen for hurtige resultater. Jo mere du gør det i ugen, jo hurtigere og bedre resultater er det mest sandsynligt, at du får. Brug af sæbe er fint efter vask, fordi sæbe hjælper med at fungere som det duftmiddel, der effektivt maskerer lugten af ​​svovl.

Direkte anvendelse af svovl til acne:

Svovl kan let påføres og vaskes af, hvilket gør det til en ideel måde at behandle din acne på. Hvis du ikke vil have dine hænder til at lugte af dårlige æg på grund af svovl, er det tilrådeligt, at du bruger handsker, når du påfører svovlet på dit ansigt. Svovl har ingen varige virkninger undtagen lugten, der gør det meget sikkert at opholde sig i dit hus, selvom det er nødvendigt, at du får samtykke fra din hudlæge, før du prøver noget først.

Svovlssæbe: Virker det?

Svovlssæber vinder popularitet til behandling af acne, især på kroppen. Disse svovlbaserede sæber anses for at virke effektivt til at dæmpe acne. Generelt kombineres svovlssæber med andre midler som Retinoid for at reducere den dominerende, skarpe lugt af svovl. Det virker ved at ødelægge bakterievækst og dræbe hudcellerne på epidermis. Denne handling kaldes Keratolytic, der hjælper med at fjerne overskydende olie og celler, der blokerer porerne.

Deres effektivitet er dog stadig et spørgsmål, da mange undersøgelser viser, at svovlssæber ikke er de bedste behandlinger for acne.

Bivirkninger af svovl acne behandlinger:

Svovl behandler acne ved at tørre olie af og fjerne det øverste lag af huden. Denne egenskab fører undertiden til overdreven tørhed og afskalning af huden. De almindelige bivirkninger ved at anvende svovl topisk på huden er:

 • Brændende sensation
 • Kløe og irritation
 • Skællende hud
 • Stakåndet
 • Prikkende fornemmelse og rødme
 • Nældefeber

Mens nogle læger argumenterer for svovlens effektivitet i forhold til andre acne -behandlinger, har en række enkeltpersoner haft stor gavn af dette kemikalie. Svovl behandler acne og hjælper mennesker, der er dækket af et tæppe af bumser, med at få et suk. Det er vigtigt at vide, hvordan man bruger dette element omhyggeligt, da det er et kraftfuldt kemikalie og kan vende virkningerne. HVIS du har bumser, men ikke har tør hud, er svovl det bedste bud!