Hvordan arbejder man kemisk peeling for acne?

Acne har været et af de mest fremtrædende tilfælde af vores teenagehætte, da de uhyggelige små røde bylder heldigvis ville opholde sig i dit ansigt dag ud og dag ind, og du ikke vidste bedre, hvordan du skulle slippe af med dem. Dette er desværre stadig et problem, der vedvarer for mange i deres voksenalder. Med nyere teknologier er nyere medicin og proces blevet formuleret. En relativt ny proces til bekæmpelse og udryddelse af acne er blevet betegnet som kemiske peeling. Kemiske skræl er en ny tilgang, hvis formulering og anvendelighed vil blive diskuteret yderligere i denne artikel.

Sådan fungerer kemisk peeling for acne

Hvad er kemisk skræl?

Kemisk peeling er defineret som en ny teknik, der kun vælges af professionelle kosmetologeksperter, hvor en maske eller en ansigtspakke er lavet af hudvenlige kemikalier, som muligvis ikke er meget venlige over for dine hudproblemer. Den kemiske peeling påføres af fagfolk efter at have lavet den nødvendige kemiske ansigtsmaske. I slutningen af ​​processen skræller den urolige ydre døde hud af, hvilket får den nye og bedre hud til at være din ven fra nu af. Det er ofte hovedsageligt ansigtet, hvorpå denne skræl bruges, selvom der altid er alternativer.

Sådan fungerer kemisk peeling for acne:

Kemisk peeling er en progressiv teknik, hvor opløsningen påføres dit ansigt, og i løbet af de næste to uger undergår huden reaktion og til sidst skræller den af. Afhængig af effektiviteten af ​​opløsningen på huden kan denne proces være hurtigere for nogle og for nogle ikke så meget. Ofte siger folk, kemiske peeling kommer med en svag stikkende og rødme i det påførte område. Selvom det slet ikke er en smertefuld proces, kan der ved den svie stikkende føles en blød fornemmelse. Dette varer dog ikke længe, ​​siden huden vænner sig til det. Et andet sådant symptom er skorpe i hudområdet lige inden skrælningsprocessen begynder.

1. Lagene af kemisk peeling til acne:

Kemisk peeling findes i tre forskellige typer. Den type, du vælger, vælges af dine respektive kosmetologer efter en grundig diskussion med dig. Den første type er frokosttidskræl eller overfladisk skræl, der arbejder med milde kemikalier. De når kun til det ydre hardcore lag i huden og virker på pigment misfarvning, eksfoliering eller behandling af ydre lag. Den næste i rækken er mellemskallen, der sammen med det forreste lag sætter sig dybt ned i mellemlaget og primært arbejder på at bekæmpe rynker og ru hudpletter fra tidligere sygdom. Den tredje er den dybe skræl, og som navnet antyder, infiltrerer den de to ydre lag for at nå til kernelaget.

2. Funktionen af ​​kemisk peeling til acne:

Kemiske peeling arbejder normalt med at reproducere den fine hud, der er blevet dæmpet af pletter rynker og en af ​​hovedkandidaterne acne. Sammen med reduktion af fine linjer og eksfoliering er kemisk peeling kendt for at fungere fremragende på acne -bekæmpelse, hvor stærkere baser af kemikalier som trichloreddikesyrer bruges til skavanker. Normalt bruges mellemlagsteknikken til at nå til kilden til acne. For en meget lettere overfladisk acne -base kan kosmetologen endda vælge frokosttidens skræl, hvor milde kemikalier som frugtsyrer eller glykolsyrer kan være nyttige.

3. Kandidatlinje:

Videnskab opsummerer normalt patienter med lys hud som et ideelt offer for denne behandling. Lys, lys eller hvedagtig hud er passende til den kemiske skrælproces, men mørk eller brun hud er ikke den ideelle patientbase. Inden du vælger denne teknik, bør du desuden give kosmetologen en ordentlig redegørelse for alle dine hudallergier eller reaktioner, en produktiv redegørelse for tidligere hudsygdomme baseret på, at kosmetologen vil beslutte at gå videre med teknikken.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80