Naturlige midler til at slippe af med øjenfarve

En bums på øjenlåget kaldes medicinsk som en øjenstivhed. I denne tilstand bliver øjenlågets kant hævet på grund af infektion. Denne infektion er normalt forårsaget på grund af affald, olie, bakterier og endda makeup. Eye stye forekommer kun som en enkelt bums, i modsætning til den almindelige acne, der findes på huden. Denne bums kan være ekstremt smertefuld og irriterende, da den kan begrænse dine øjenlåg fra at kæmpe. Det kan også føre til ømme øjne, hvilket gør det svært at se. Øje stye kan forekomme enten på de nedre eller øvre øjenlåg langs vandlinjen. Hvis du lider af en bums inden i øjenlåget og vil vide, hvordan du slipper af med det, kan du læse mere.

bums på øjenlåget

Hvad er en Eye Stye?

En øjet stye er en bums nær øjet og forekommer for det meste i øjenlågene, enten øvre eller nedre, efter vipperne. Det forekommer som en bulet struktur med talg fanget det i. Selvom der er mange faktorer, der forårsager en øjenstige, kan almindelige tilstande som overskydende olie, makeup eller endda støv føre til øjenstykker. Selvom øjenstyre forekommer som en enkelt bums, kan det være meget smertefuldt. I visse tilfælde er størrelsen af ​​stye forstørret med pus fanget i den, hvilket fører til blokeret syn. Styes er ikke-smitsom i naturen, og der er ingen bekymring for at sprede sig til det andet øje

Hvad forårsager bumser på øjenlåg:

Bumser er normalt forårsaget, når noget stof, det være sig olie, hårsæk eller et fremmedlegeme som makeup eller støv, er fanget inde i porerne. Dette fører til bakteriel infektion og danner en læsion på huden. Øjenbumser er forårsaget på samme måde. bortset fra at de er lokale for øjet og ikke spredes som almindelig acne. De mest almindelige årsager til acne på øjenlåget er som følger:

 • Bakterier, almindeligvis stafylokokker -bakterier, der bliver fanget i porerne
 • Kontakt med slim fra næse til øjenlåg
 • Inficeret kontaktlinse
 • Gamle øjenkosmetik
 • Uhygiejniske hænder kommer i kontakt med øjenlåg

Symptomer på bumser på øjenlåg:

Eye stye er meget let at identificere. De mest almindelige symptomer på en stye er som følger:

 • Et stød i øjenlåget eller nær øjet
 • Hævet struktur med pus oser ud i nogle tilfælde
 • Tryk i åbningsøje
 • Bumpens rødme
 • Sløret syn

Et andet almindeligt symptom på en øjenstige er en tør øjentilstand, hvor vandet fra tårekirtlerne tørrer op på grund af overdreven blink.

Sådan fjernes bums på øjenlåg:

Nedenstående forbereder listen er en af ​​de nyttige til at give dig et indblik i de forskellige måder og effektive behandlinger, som du kan behandle bumser på øjenlågene. Tjek dem ud og følg, indtil problemet forsvinder helt.

1. Slap af og vær tålmodig:

Før enhver behandling er den første og fremmeste idé at overholde korrekt afslapning. Ifølge fagfolk er tålmodighed en af ​​de bedste ting at gøre. Det vil tage omkring 2-3 dage i de fleste tilfælde for stye at aftage fra øjenlågene. Alt du skal gøre er at vente.

2. Renlighed er vigtig:

Det er vigtigt at rense bumser på øjenlågene mindst to gange om dagen med en ren bomuld dyppet i vand. Brug varmt vand til at lægge bomuld i blød. Lidt mild shampoo kan tilføjes for maksimale resultater.

3. Brug antibiotiske cremer til at fjerne bums på øjenlåget:

Dette er i en situation, hvor du hele tiden står over for problemerne med en stye i øjenlåget. Det er bestemt en af ​​de ideer, der giver hurtige resultater. Salven skal påføres på øjenlåget om natten og derefter tidligt om morgenen skal den tørres af.

4. Enkle operationer til fjernelse af bums på øjenlåget:

Mange gange er det overbelastning af oliekirtlerne, der forårsager infektionen og fører til bumser i øjenlågene. En enkel og smertefri operation i sådanne tilfælde er den rigtige ting at gøre, når det drejer sig om behandling. Det vil give dig øjeblikkelige resultater i hånden.

5. Pas godt på øjenlågene:

Sammen med behandlinger er pleje af øjenlågene meget vigtigt, ikke kun for at helbrede øjenlågsbumser, men også for at forhindre dem. Fjernelse af makeup før du sover om natten, ligesom alle rester af kajal, mascara og eyeliner er meget vigtig. Sammen med denne rensning af øjne og ansigt to gange vil en ansigtsrensning af god kvalitet også anbefales.

Naturlige midler til fjernelse af bumser på øjenlåg:

Hjem retsmidler med bums på øjenlåg er nemme og effektive måder at behandle øjenstier på. Følg disse metoder for en hurtig lindring:

1. Varm komprimering for at fjerne bums på øjenlåget:

En varm kompress åbner hudens porer og hjælper med at fjerne dem. Varmen fra kompressen blokerer porerne og skubber snavs ud. Dette resulterer i at reducere betændelsen i bumsen.

Metode:

 • Læg en klud i blød i varmt vand, og fjern det overskydende vand.
 • Læg nu denne klud på det berørte øjenlåg i cirka 15 minutter.
 • Dette bør være en rutine mindst tre gange om dagen om morgenen, eftermiddagen såvel som natten.
 • Det er en af ​​de mest effektive løsninger på krisen.

2. Påfør sandeltræspasta for at fjerne bums på øjenlåget:

Sandeltræ har beroligende og helbredende egenskaber til behandling af øjenstivhed. Det kan reducere betændelse i bumsen og også tilbyde lindring af smerter på grund af dets køleegenskaber. Dette er en af ​​de bedste og sikre naturlige metoder til behandling af øjenstivhed. Sørg dog for sandeltræets renhed for at undgå bivirkninger.

Metode:

 • Tag noget sandeltræspulver af god kvalitet, og lav en pasta ud af det med vand.
 • Påfør det på bums og lad det tørre.
 • Sandeltræets kølende virkninger hjælper virkelig i behandling af smerter og ubehag i øjenlågsbums.

3. Gurkemeje til Eye Stye:

Gurkemeje har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Anvendelse af gurkemeje på øjenstyle kan dræbe bakterievækst og også reducere størrelsen af ​​betændelsen. Varm gurkemeje presse er den bedst anbefalede øjenbumsbehandling.

Metode:

 • Tag lidt gurkemeje og bland det med vand til en pasta
 • Tag denne pasta i en klud og varm den forsigtigt på flamme
 • Brug denne varme gurkemeje komprimere og dup forsigtigt de berørte områder
 • Brug af det ofte kan skubbe pus ud og styre bums

4. Sort te:

Et andet naturligt middel mod øjenstier er brugen af ​​sort te. Det er ganske effektivt til hurtigt at behandle bums. En varm sort te -behandling kan reducere betændelsen og også fugte området.

Metode:

 • Tag en sort tepose og dypp den i varmt vand
 • Brug denne pose og placer den på det berørte øje, der er dækket med en klud
 • Luk øjnene for at undgå at te kommer ind
 • Dup forsigtigt posen rundt om øjnene for at skubbe pusen ud

Øjenstyver er ikke alvorlige eller truende spørgsmål. De er ekstremt almindelige og forekommer hovedsageligt på grund af hygiejneproblemer. Den eneste måde at forhindre, at der opstår øjne, er at dække dine øjne, når de udsættes for støv, vaske hænder ordentligt, inden du rører ved øjnene og rengøre dine øjenmakeupbørster regelmæssigt. Det er også vigtigt at rengøre øjnene forsigtigt, inden du går i seng. Så næste gang du bærer den smukke Kajal, skal du sørge for at fjerne den ordentligt for at undgå øjenstykker.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80