Sådan bruges mandelolie til acne ar?

Var du klar over, at du kunne bruge mandelolie til acne ar? Mandel er olie direkte fra pressede mandler, der fungerer som en yderst effektiv behandling af acne. Dens milde og hypoallergiske egenskaber er bedst egnet til selv følsom hud. Mandelolie omtales også nu og da som sød mandelolie.

mandelolie til acne

Mandelolie foretrækkes ofte frem for andre olier, mens den er let og ikke er fedtet. Med sine høje niveauer af fedtsyrer er mandelolie blevet brugt til at behandle hudproblemer, såsom acne, eksem eller psoriasis, siden tidligere tider, hvilket gør det til en af ​​de mest foretrukne olier til behandling af acne. Den er også rig på E-vitamin og antioxidantegenskaber, der gør din hud blød og smidig.

Sådan bruges mandelolie til acne ar:

Her er de bedste metoder til at bruge mandelolie til acne:

1. Der er en del forskellige metoder til at udnytte mandelolie bedst muligt til acne ar. Vask dine hænder og ansigt, og tag nogle dråber mandelolie på dine hænder og massér det på ansigtet, lad det trække i. Prøv dette, før du går i seng om natten og vask af om morgenen.

2. Mandel har fedtsyrer, der opløser talg, der forårsager acne. Rengør dine hænder og ansigt. Dekanter lidt mandelolie på dine hænder og massér det på dit ansigt, helst tidligere end at gå i seng. Når du forlader det natten over, vil din hud absorbere olien for at slippe af med snavs. Dens vitamin A egenskab er vil reducere acne.

Sød mandelolie

3. En yderligere fordel ved mandelolie er, at du kan kombinere den med andre olier, f.eks. Natlysolie, tea tree olie, havtornolie ellers jojobaolie, for at nævne nogle få, til en tilpasset fugtighedscreme. Brug et par dråber mandelolie blandet med et par dråber natlysolie som en fugtighedscreme til solopgang, derefter en blanding af mandelolie, aftenlysolie, havtornolie samt tea tree olie og påfør om natten inden du går i seng.

4. Den næste metode til at anvende mandelolie til acne behandling omfatter påføring af mandelolie på den uvaskede hud af rene hænder. Brug dette til at rense tørre makeup, støv og andre ekstra stoffer fra din hud. Vask og tør ansigtet. Smør derefter det andet lag af olien på den rene hud, massér den. Det fugter ansigtet og låser fugt.

5. Kombiner ½ kop sukker med 1 spiseskefuld uforfalsket mandelolie. Gnid blandingen stille ind på din hud. Husk at begejstre det sarte område omkring øjnene. Rengør det med lunkent vand og tør derefter dit ansigt tørt.

6. Mandelolie til acne pletter er en anden god anvendelse. Mandelolie indeholder fedtsyrer, der opløser talg og urenheder, der forårsager acne og bumser. Det renser desuden hudens porer og reparerer skader på huden og bremser væksten af ​​acne og bumser. Bland mandelolie af sød terapeutisk kvalitet plus organisk honning i lige store dele. Rengør dine hænder plus ansigt. Påfør blandingen på hele dit ansigt; lad det stå i cirka 20 minutter. Vask det også af dit ansigt og tør det tørt.

7. Tag 1 spsk honning, ½ en avocado og 1 spsk mandelolie. Bland ingredienserne sammen, indtil blandingen danner en pure og påfør ansigtets hud. Påfør ansigtet på alle områder. Lad virke i 15 minutter før skylning.

Mandelolie er en glimrende kilde til afhjælpning af acne og bumser. Mandelolie til acne er det betroede valg af ansigtspakke for at slippe af med acne og ar forårsaget af det. Ud over at bruge det til behandling af acne, kan det også hjælpe med at reducere de mørke rande omkring dine øjne og reducere brunfarven. Mandelolie til fedtet acne hud bruges også til at sikre resultater. Så nu hvor du ved, hvad mandelolie kan bruges til, skal du bare begynde at eksperimentere.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80