Sådan slipper du af med svedbumser?

Bumser er altid en bekymring for alle, fordi det ikke kun ser dårligt ud i dit ansigt, men det viser, at der er noget, der ikke er rigtigt med dit system. Varme er den primære årsag til den mest almindelige af bumser og på grund af varme har bumser en tendens til let at sprede sig. Bumser er irriterende og irriterer huden ved at brænde og gøre ondt til tider, når de bliver for store. Bumser ser også helt socialt ud og tvinger folk til at blive hjemme, indtil bumserne aftager. Selvom bumser er forårsaget af sved, er det stadig meget let at slippe af, hvis du ved den rigtige måde.

Sådan slipper du af med svedbumser:

Der er et par gode hjemmemediciner til at slippe af med svedbumser, som er økonomiske og lette at finde. Disse hjemmemediciner er meget effektive til at bekæmpe svedbumser og er beskrevet detaljeret nedenfor-

Sådan slipper du af med svedbumser

Bagepulvermaske:

Bagepulvermasken er den bedste måde at behandle svedbumser på huden ved at bruge natron. For at lave en bagepulvermaske er alt hvad du har brug for bagepulver og vand. For det første har du brug for en god mængde bagepulver, som du skal blande i en næsten lige mængde vand, så blandingen er tyk. Påfør derefter denne blanding på dit ansigt og vent i 20 minutter. Vask derefter blandingen af ​​med rent vand og tør dit ansigt. Gentag denne proces to gange om ugen for de bedste resultater.

Vær forsigtig:

Natron kan få dine øjne eller hud til at brænde til tider, så vær forsigtig, test altid opløsningen på dine hænder, før du bruger den, så du hele tiden kan være forsigtig. Natron har ingen permanente eller varige virkninger på din krop, så du kan bruge den med lidt mindre bekymring. Prøv altid at holde øjnene lukkede, så bagepulver ikke kommer ind og dermed forårsage forbrænding og irritation, hvilket er en uønsket faktor, når du forsøger at slippe af med svedbumser.

A -vitamin:

A -vitamin er velkendt til behandling af svedbumser og er blevet ordineret af mange hudlæger gennem årene til bekæmpelse af dette vedvarende hudproblem. Bumser skyldes mangel på en vis mængde mineraler på din hud og i din krop, og A -vitamin hjælper med at forhindre hans ved at øge holdbarheden af ​​dine hudceller og ved også at afkøle kroppen, som ved opvarmning forårsager svedbumser. A -vitamin kan indtages direkte ved hjælp af lægeordineret medicin eller kan indtages via frugt og grønt. En meget kendt frugt, der er rig på A -vitamin, er æbler, og forbruger æbler dagligt vil hjælpe i din kamp mod bumser.

Omega 3 fedtsyrer:

Dette er en fantastisk måde at bekæmpe dine svedbumser hurtigt. Fedtsyrerne hjælper med at bekæmpe overskydende syreopbygning i din krop og hjælper med at nedbryde overskydende fedtopbygning, hvilket igen hjælper med at forhindre ophobning af bumser. Omega 3 fedtsyrer er tilgængelige i medicinsk form og kan ordineres til dig af en læge og fås også i fødevarer som fisk, som er en naturlig form for omega 3. Spis en god mængde fisk hver uge for at indtage omega 3, som vil til gengæld hjælpe dig med at kæmpe mod dine svedbumser.

Masser af vand:

Prøv at drikke mindst 2-3 liter vand dagligt, hvilket er den perfekte måde at bekæmpe svedbumser på. Svedbumser skyldes opbygning af varme i kroppen, som vand kan hjælpe med at forhindre, når det indtages. Jo renere du holder din mave, jo bedre bliver det.