Top 5 laserbehandlinger mod bumser!

Et af de største problemer med acne er de ar, de efterlader. Dette kan være endnu mere et problem, hvis acne er i form af udslæt. Arene er bare for mange til at fjerne. Selvom der er mange forskellige metoder til at slippe af med ar, er laseren et voksende valg for de fleste mennesker, fordi løsningen er ikke-undvigende og er en permanent løsning. Bagsiden af ​​disse behandlinger er, at de er dyre og kan have alvorlige bivirkninger.

Laserbehandlinger mod acne

Intense Pulsed Light (IPL) lasere er de mest populære behandlinger. De udføres i 4-6 møder eller 10-15 møder, afhængigt af arens sværhedsgrad. Sessionerne tager cirka 40 minutter. En bivirkning af dette er imidlertid, at det kan forårsage rødme, der kan vare i et par uger. Ofte, hvis skaden er på flere lag af huden, øges behandlingstiden og møderne. Antallet af møder bestemmes mellem læge og patient. Afhængig af farven på acne aret bestemmes behandlingen. Pulserede stråler bruges, hvis aret er rødt, hvorimod KTP eller kaliumtitanylphosphat også bruges lejlighedsvis. I visse tilfælde bruges både Q Switching og IPL. De sædvanlige behandlinger ved denne metode er nævnt nedenfor.

Laserbehandlinger mod bumser:

Fem top laserbehandlinger for bumser er som følger:

 • Aktiv Fx laserbehandling til bumser: Denne behandling er nyttig til mennesker, der har problemer, der vedrører det øverste lag af huden.
 • Deep Fx laserbehandling til bumser: Denne behandling fungerer bedst for dem, der beskæftiger sig med overdreven dyb ardannelse.
 • Pixilation laserbehandling til bumser: Denne metode anvender små stråler i nålestørrelse, der er målrettet mod arområder. Dette vil på ingen måde forårsage skade på området omkring arret.
 • Fraxel laserbehandling til bumser: Denne behandling er bedst til behandling af bumser i ansigtet, fordi den ikke er ablativ. I stedet genererer det varme, der hjælper med at bygge kollagen.
 • Kuldioxidlaserbehandling til bumser: Denne behandling anvender højintensitetsstråler til at fordampe beskadiget væv. Gendannelsen fra denne behandling er mellem 6 og 15 dage afhængigt af intensiteten af ​​de anvendte bjælker.

Forholdsregler:

 • Gennemgå ikke laserbehandling, medmindre det er anbefalet af en læge og/eller hudspecialist.
 • Hvis det udføres af praktiserende læger, der ikke er læger, kan laserbehandlinger anses for ganske skadelige. I mange tilfælde findes disse i forskellige pulsationsniveauer, og derfor varierer bølgelængderne.
 • Brug af korrekte bølgelængder er nøglen til laserbehandlinger. Hvis det ikke gøres med den største omhu, kan det føre til huddeformiteter og andre alvorlige epidermale celler.
 • Laserbehandling efterlader ofte huden øm og følsom i et par dage. Af denne grund er det bedst, hvis patienten bruger solcreme, selv når den er indendørs.
 • Vær opmærksom på, at behandlingsniveauet helt afhænger af typen af ​​hudskader.
 • Laserbehandlinger kan efterlade huden midlertidigt hævet og øm med en brændende fornemmelse. Ekstremt irriteret eller følsom hud kan udvikle mørke eller pletterede pletter.
 • Laserbehandlinger kan forårsage cyster og andre deformiteter samt udvidelse af blodkar.

Oversigt:

Bumser, bumser og ar er bane for enhver ungdoms liv. Der er ingen måde at løbe fra dem. Det er bare bagage, der følger med puberteten. Der er dog flere muligheder for at hjælpe med at fjerne disse ar for godt. Laserbehandling er en gennemprøvet metode til at løse problemet med ardannelse. Når det er sagt, skal behandlingen udføres af læger alene, for ikke at føre til komplikationer og endnu mere alvorlige hudsygdomme.