15 legújabb konyhabútor -kép képekkel 2021 -ben

A saját otthon tervezése manapság trenddé vált, hiszen ízlése szerint megteheti anélkül, hogy lyukat dugna a pénzügyeibe. A ház forró edényeként a konyhának szüksége van némi extra gondozásra, mivel ez biztosítja Önnek és családjának a finom ételeket és táplálékot. De a kiemelkedés csak a te kezedben van, és már nem olyan bonyolult. Adok egy listát azokból a konyhabútor -tervekből, amelyek közül választhat, hogy a konyhája szép legyen.

15 Legújabb konyhai bútor dizájn képekkel

A legjobb konyhai bútorok Indiában:

Íme 15 egyszerű és modern konyhabútor ötletünk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Moduláris konyhai bútorok tervezése:

Moduláris konyhai bútorok tervezése

Itt egy moduláris konyhabútor -kialakítás természetes megvilágítással és levegővel. Ebben a konyhában a bútorok, beleértve a szekrényeket is, sárga színűek, amelyek kiegészítik a tér fehér falait. Vannak szekrények az alapvető dolgok tárolására és polcok a tetején, hogy a rendszeresen használt csészéket és üvegeket megtartsák, valamint beépített sütővel és tűzhellyel rendelkezik. Van egy hosszú ablak a falhoz redőnyökkel és néhány intelligens izzóval, amelyek éjszaka megvilágítják a konyhát.

2. Konyhai bútorok kis konyhához:

Konyhai bútorok kis konyhához

Ha módját keresi a kis konyha modernizálásának, akkor ez a kialakítás tökéletesen megfelel a célnak. Az összes szekrény és a fal szürke árnyalatú, fehér tetővel, és néhány falra szerelhető sárga, így vonzó. Van egy beépített étkezőasztal is, anélkül, hogy sok helyet foglalna el, és kényelmesen elfér két ember, így tökéletes konyhabútor-kialakítás egy kis konyhához.

3. A legújabb konyhai bútorok tervezése:

A legújabb konyhabútor -dizájn

Ez az egyik divatos és legújabb konyhabútor -dizájn, stílusos kivitelben. A kémény hátsó fala világos narancssárga, szemben a szürke falakkal a másik oldalon. A konyha alsó részén szekrények találhatók, elegáns kivitelben, beépített sütővel és tűzhellyel. Van egy szürke színű polc is, matt üvegajtóval, vízszintes vonalakkal. A szoba temperamentuma nagyon nyugodt és elegáns.

4. Konyha belső bútorok:

Konyha belső bútor

Bármi legyen is a konyha mérete, a belső terek teszik szebbé a megfelelő szellőzés mellett. Ennek a konyhabútornak az összes szekrénye fehér fából készült, amely megfelel a fal színének. A szoba felső sarkában szekrények is találhatók, fából készült védőüvegekkel. A nagyméretű ajtók és ablakok átlátszó üvegekkel rendelkeznek, amelyek bőséges mennyiségű napfényt és szelet biztosítanak a helyiségnek.

5. Konyhai bútorok színes tervezése:

Konyhai bútorok színes tervezése

Ez az egyik módja annak, hogy színpalettáját beépítse a konyhai bútorok színtervébe. Van egy vékony márvány asztallap tűzhellyel és világos, homályos színű alul, hosszú szekrényekkel az asztal másik oldalán. A polcok között márványfal található, amely kiegészíti a dekorációt és az oldalán található sütőt. Van néhány széklet a munkalap körül, ahol azonnali reggelit, ebédet vagy vacsorát fogyaszthat.

6. PVC konyhai bútorok tervezése:

Képek a lila konyhákról Kiváló fényű lila konyhai szekrények konyha

A szekrények előkészítéséhez használt anyag elengedhetetlen, és a PVC napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az összes előnye miatt. Könnyen formázható anyagból készült, PVC konyhai bútorok tervezése kifinomult megjelenést kölcsönöz a konyhának nagyon kevés befektetett pénzből. Alul és felül is szekrények vannak levendula színű kivitelben, fehér asztallal. A szekrények a sütő köré épülnek, a tűzhely pedig alul van beépítve.

7. L alakú konyhai bútorok tervezése:

L alakú konyhai bútorok tervezése

Az L alakú konyhabútorok kialakítása meglehetősen szabványos sok középosztálybeli házban. A beépített kályhával kevésbé elfoglalt hely. Az alsó és felső szekrények tiszta fehérek, itt -ott virágok. A márvány asztallap tökéletesen kiegészíti a polcokat. Van egy kis állvány is a spatulák vagy csészék felakasztására. Az oldalon átlátszó tolóablak is található a természetes fény és szél érdekében.

8. Tervező konyhabútor:

Tervezői konyhabútor

Ki ne szeretne klasszikus megjelenésű konyhát minimális költségvetéssel? Nézze meg a dizájn konyhabútorokat, amelyek a standard kinézetű teret eleganciává változtatják. A szekrények tengeri zöld és krém színkombinációval rendelkeznek a konyha alsó és felső részén. A sarokban tűzhely és fekete márvány étkező várja az azonnali reggelit. Vannak a falon csempék is, amelyek megfelelnek a polcok kombinációjának.

9. Olasz konyhabútor:

Olasz konyhabútor

világszerte az egyik modern és divatos konyhabelső az olasz konyhabútor. Ezen a helyen minimalista kialakítású fa szekrények találhatók, felső és alsó részükön üvegajtók. A fehér színt túlnyomórészt a falak és a polcok használják divatos kialakítással néhány üvegajtón és átlátszó üvegen az edények és egyéb dolgok tárolására, ezért ez a modern konyhabútor-dizájn.

10. Fehér konyhai bútorok tervezése:

Fehér konyhai bútorok tervezése

Ennek a térnek a témája teljesen fehér, beleértve a szekrényeket, a falakat, a lámpákat és az ablaküvegeket. Ez teszi a fehér konyhabútorok dizájnját elegáns opcióvá, ami egyszerű, mégis stílusos megjelenést kölcsönöz. A szekrények fából készültek, szabványos modellel, egyik oldalon beépített tűzhellyel és sütővel. Három üvegablaka van a napfény beáramlásának a nap folyamán, és az izzók, amelyek éjszaka növelik a megjelenést!

11. Konyhai bútorok Sunmica Design:

Konyhai bútorok Sunmica

Egy másik, főleg sok konyhában használt anyag a sunmica. Ez egy Sunmica konyhabútor, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának. Vannak szekrények mind felül, mind alul, fehér és sötétzöld színkombinációval. A fenti szekrényekben nyílások vannak kávéscsészék elhelyezéséhez, beépített tűzhellyel és mosogatóval. Bár a bútorok területe kisebb, a sunmica kivitel teszi széppé.

12. Fából készült konyhai bútorok tervezése:

Fa konyhai bútorok

A fa többféle típusú, például konyhai furnér, rétegelt lemez és sok más, amely növelheti a konyhát. A fából készült konyhai bútorok kialakítását sokan kedvelik a fa természetes érzése és megjelenése miatt. A szoba szekrényei alul fából készültek, és polcok kombinációja ajtókkal és ajtók nélküli tárolókkal a tároláshoz. A fekete konyhapult kiegészíti a szekrények anyagát, és a szoba árnyalatai is a fa színéhez igazodnak.

13. Nyitott konyhai bútorok tervezése:

Nyitott konyhai bútorok tervezése

A nyitott konyhabútor -kialakítás gyorsan népszerűvé és népszerűvé válik. Ezt az egyik legjobb otthoni konyhabútor -dizájnnak tekintheti, mivel ötvözi a konyhát és az étkezőt, így nagynak tűnik, és magában foglalja a konyhában dolgozókat is. Az alján található szekrények szép mintázatúak, a polcok felül szürke üveg ajtókkal. Van egy falakkal rendelkező rész, amely fekete márványborítással rendelkezik, amely elválasztja az étkezőt és a konyhát. Van egy sötét színű szekrény is az edények tárolására, és egy tükör is, amellyel önmagát nézheti.

14. Konyhai fali bútorok tervezése:

Konyhai fali bútorok tervezése

Ha nagyon kevés hely áll rendelkezésére a konyhában, akkor a konyhabútor tökéletesen néz ki anélkül, hogy sok helyet foglalna el. A helyiség szekrényei alul furnérfából készültek, felül pedig matt üvegajtók, beépített kémény és sütő, ami tökéletes, de egyszerű konyhabútor -dizájnt eredményez. A borospoharak elhelyezéséhez oldalirányban állványok is vannak, tetején fényekkel.

15. Konyhai sarokbútor ötletek:

Konyhai sarokbútor ötletek

Ezt az egyik legjobb konyhai sarokbútor ötletnek tekintheti, amely a lehető legegyszerűbb. A sarokban csak a felső részen található szekrények, mindkét oldalon faajtókkal, középen átlátszó üvegajtóval. Tányérokat, csészéket és üvegtálakat tárolhat a középső szekrényben, és élelmiszereket a másik kettőben, így a konyhabútor elrendezése tökéletes minden olyan helyre, ahol minimális hely van.

A konyha kialakításának már nem kell nehéznek lennie. Az anyagok és formatervezési lehetőségek sokasága közül választhat, amely megfelel az Ön kritériumainak és megfelel a konyhájának. A cikkben található Konyhabútor modellek átfogó listájával teljesen megváltoztathatja azt, hogy Ön és mások hogyan látják a konyháját.